Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,

εχω το πισι αυτο εδω και κανα χρονο και απο την αρχη που το πηρα μου ειχε κρασαρει μια φορα αλλα επειδη μου το κανε μονο στο LOL θεωρησα οτι ισως εφταιγε το παιχνιδι και εδωσα λιγο χρονο ακομα για να δω αν ξανα κρασαρει....

μετα απο ενα χρονο μου το χει κανει μαξ 10 φορες ας πουμε, αλλα τωρα τελευταια ολο και πιο συχνα και σκεφτομαι να το παω στο public απο οπου και το πηρα για να το δουνε.

πριν το κανω αυτο θα ηθελα ομως την δικη σας γνωμη.

αυτο που ονομαζω κρας ειναι το εξης, εκει π δουλευω το πισι δηλαδη παιζω καποιο παιχνιδι (LOL, και Sims 4 μου το εκανε σημερα που το πηρα 1η μερα) μου κανει εναν θορυβο τζζζζ σαν να χανει ρευμα αλλα ειναι πιο δυνατος και ειναι απο το πισι σιγουρα (δεν χανει ρευμα δλδ απλα μοιαζει) και σβηνει η οθονη και μου βγαζει την ενδειξη δεν υπαρχει σημα, σαν να αποσυνδεσα το καλωδιο δηλαδη....

και κανει ετσι και καθε φορα το κλεινω απο το κουμπι και το ξανα ανοιγω κ δουλευει κανονικα μεχρι να ξανα γινει το κρας αυτο.

δεν ξερω απο που προερχεται, ειναι το ιδιο κρας καθε φορα.. πειτε μου γνωμη γιατι εχω αγανακτησει.... 

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αν γινεται οταν παιζεις παιχνιδια η youtube(flashplayer δηλαδη) ειναι τροφοδοτικο..

μην παιζεις παιχνιδια μεχρι να το αλλαξεις και μην κανεις βαριες δουλεις..

Δημοσ.

τα χαρακτηριστικα του pc σου?

σωστα σορρυ ;ρ

Processor Intel® Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz
Video Card ASUS HD8570 Series
Memory 8.1 GB
Operating System Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit
Display 1920 x 1080
HDD 1T

Τροφοδοτικό Coolermaster Elite 600W

αν γινεται οταν παιζεις παιχνιδια η youtube(flashplayer δηλαδη) ειναι τροφοδοτικο..

μην παιζεις παιχνιδια μεχρι να το αλλαξεις και μην κανεις βαριες δουλεις..

και να ειναι μονο οταν παιζω παιχνιδια δεν θυμαμαι να μου το εχει κανει ποτε αλλοτε.... το τροφοδοτικο μαλιστα το ειχα παρει και ξεχωριστα απο το πισι γιατι μεσα ειχε ενα αρκετα χαμηλο =/ το τροφοδοτικο που ειχε μεσα το εχω ακομα και ειναι 350W

Δημοσ.

Και γιατί να μην φταίνε τυχών υψηλές θερμοκρασίες, όχι ότι αποκλείω και το τροφοδοτικό.

Πες μας τα χαρακτηριστικά του pc, μιλάμε για desktop ή laptop? γράφαμε μαζί :P

Κατέβασε το hw monitor και πόσταρε φωτογραφία με τις θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Και γιατί να μην φταίνε τυχών υψηλές θερμοκρασίες, όχι ότι αποκλείω και το τροφοδοτικό.

Πες μας τα χαρακτηριστικά του pc, μιλάμε για desktop ή laptop?

Κατέβασε το hw monitor και πόσταρε φωτογραφία με τις θερμοκρασίες.

desktop, οκ δωσε μου 1 λεπτακι

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/5325968/Dell-OptiPlex-9020-MT-i7-4770-8GB-1TB-AMD-Radeon-HD-8570.htmlΓι αυτό εδω μιλάμε ? Αυτος ο θορυβος που ακους ειναι coil whine.. Ειτε απο τροφοδοτικο ειτε απο γραφικων σπανια απο cpu.. Ανοιξε το κουτι και δες απο που ειναι.

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/5325968/Dell-OptiPlex-9020-MT-i7-4770-8GB-1TB-AMD-Radeon-HD-8570.htmlΓι αυτό εδω μιλάμε ? Αυτος ο θορυβος που ακους ειναι coil whine.. Ειτε απο τροφοδοτικο ειτε απο γραφικων σπανια απο cpu.. Ανοιξε το κουτι και δες απο που ειναι.

για αυτο μιλαμε :

http://www.public.gr/product/computers-and-software/statheroi-ypologistes/desktop-pc/asus-m31ad-gr001s-desktop-pc-and-doro-antivirus/prod5430472pp/

δεν τον κανει συνεχεια τον ηχο αυτον μονο οταν κρασαρει αρα πρεπει να παιξω και οταν το ξανα κανει να κοιταξω απο που βγαινει ο ηχος??? 

Δημοσ.

τοτε να δοκιμασεις ενα αλλο τροφοδοτικο..

θερμοκρασιες θα κολουσε απειρα (αν και πλεων εχουν throtle control ολα τα cpu.)(θα εριχνε συχνοτητες, θα εριχνε ρευματα..θα εριχνε και βροχη στο τελος και μετα θα ακουγοταν το τζζζζζ...)

κατα 98% ειναι τροφοδοτικο για να μην το παρω και επ ωμου..

για αρχη δες θερμοκρασιες να μας φυγει η απορια..(μετα δοκιμασε prime92 να τρεξεις)(και μετα ενα furmark)(**advanced , ρωτα μας**)

μετα δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο..

Δημοσ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Βασικα δεν θα αφηνα να το κανει καποιος που δεν γνωριζει απο αυτα..δεν μπορει να καταλαβει και τον κινδυνο..

μπορει αναπασα στιγμη να σκασει το τροφοδοτικο(αν ειναι αυτο) και να εχουμε θυματα..χωρις πλακα ειναι επικινδυνο...μην βαλεις το αυτη σου κοντα η οτιδηποτε..καλυτερα πηγαινε σε καποιον που ξερει..

btw την mainboard ειναι αυτο(εννοω θερμοκρασιες!)?!

η χαλασμενους αισθητηρες εχεις η εκει ειναι το προβλημα..επισης οταν λειτουργει το pc βαλε το χερι σου μεσα στο κουτι..ειναι υπερβολικα ζεστα η εχει απλος μια αισθηση ζεστης μεσα??

ανοιξε μια τον υπολογιστη σου και βγαλε μας μια καθαρα φωτο σαν αυτη..

αλλα απο ποιο κοντα και οσο μπορεις τραβηξεις τα καλωδια για να δουμε την μητρικη

r3sample_install.jpg

Δημοσ.

θερμοκρασιες θα κολουσε απειρα (αν και πλεων εχουν throtle control ολα τα cpu.)(θα εριχνε συχνοτητες, θα εριχνε ρευματα..θα εριχνε και βροχη στο τελος και μετα θα ακουγοταν το τζζζζζ...)

για αρχη δες θερμοκρασιες να μας φυγει η απορια..(μετα δοκιμασε prime92 να τρεξεις)(και μετα ενα furmark)(**advanced , ρωτα μας**)

πριν μου κανει το κρας δεν κολλαει καθολου απλα κανει τον ηχο και η οθονη σβηνει.... 

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Βασικα δεν θα αφηνα να το κανει καποιος που δεν γνωριζει απο αυτα..δεν μπορει να καταλαβει και τον κινδυνο..

μπορει αναπασα στιγμη να σκασει το τροφοδοτικο(αν ειναι αυτο) και να εχουμε θυματα..χωρις πλακα ειναι επικινδυνο...μην βαλεις το αυτη σου κοντα η οτιδηποτε..καλυτερα πηγαινε σε καποιον που ξερει..

και παλι αυτην την στιγμη δεν κανει τον ηχο, αν το παω στο public απο οπου και πηρα και το πισι και το τροφοδοτικο θα μπορεσουν να δουν αν φταιει το τροφοδοτικο η θα μου λενε μαλακιες οτι δεν εχει τιποτα οπως κανει το πλαισιο? ;ρ

επισης καλα κανω που το κλεινω το πισι καθε φορα που γινεται το κρας? η το χαλαω περισσοτερο?

το prime92 που το βρισκω? το furmark το κατεβασα τι παταω? ;ρ 

Δημοσ.

discoboyminimal τελικά είχες δίκιο δεν φταίνε οι θερμοκρασίες.  :-D

Αν το pc έχει ακόμα εγγύηση μην ξεβιδώσεις τίποτα και πήγαινέ το για έλεγχο από το κατάστημα που το πήρες

• Like 1
Δημοσ.

discoboyminimal τελικά είχες δίκιο δεν φταίνε οι θερμοκρασίες.  :-D

Αν το pc έχει ακόμα εγγύηση μην ξεβιδώσεις τίποτα και πήγαινέ το για έλεγχο από το κατάστημα που το πήρες

εχει ακομα εγγυηση απλα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για να ξερω λιγακι τι παιζει και εγω.. οποτε ολοι λετε τροφοδοτικο? η και gpu?

Δημοσ.

κρασαρει αλλα συνεχιζει να δουλευουν τα λαμπακια του κουτιου να δουλευουν?και οι ανεμιστηρες?καλα αυτο δεν λεει και πολλα βασικα..ειναι αναλογος το τροφοδοτικο και το πως ειναι φτιαγμενο..

κανε αυτο :

οταν λειτουργει το pc βαλε το χερι σου μεσα στο κουτι..ειναι υπερβολικα ζεστα η εχει απλος μια αισθηση ζεστης μεσα??

ανοιξε μια τον υπολογιστη σου και βγαλε μας μια καθαρα φωτο σαν αυτη..

αλλα απο ποιο κοντα και οσο μπορεις τραβηξεις τα καλωδια για να δουμε την μητρικη

μετα κατεβασε prime95 >just stress test > small ffts. πες μας αν εβγαλε κανα error μετα απο κανα 10λεπτο η αν κρασαρε παλι.

επομενο βημα κατεβασε furmark και κανει stress την gpu..θα μας λυθουν πολλες αποριες..αφου θα μας πεις και την θερμοκρασια που ανεφερει το furmark εν λειτουργια της gpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...