Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανέρχομαι μετά από 3 μήνες αφού πλέον κατάφερα και μάζεψα ένα σεβαστό ποσό . Αν και υπάρχουν παρόμοια θέματα κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή :D Έχουμε και λέμε 

i) Το ποσό που διαθέτουμε:850-900

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (αναφέρετε επίσης αν θα ασχοληθείτε με το mining ή όχι : http://www.insomnia....-για-αρχάριους/  ) Όχι

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Λίγο Autocad για τη σχολή κ απο κει και πέρα gaming και internet/movies ktl

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης?Nα συμπεριληφθεί οθόνη. Οπως το σκεφτόμουν τα 700 θα πάνε στη κουτί και τα 200 στην οθόνη αλλά περιμένω να δω και τις προτάσεις σας.

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?Οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση): Θεσσαλονίκη ,καλύτερα από ένα κατάστημα

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα συναρμολογηθεί στο κατάστημα αφού δεν γνωρίζω

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Θείος

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού:    Όχι sli/crossfire

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας   : Δεν ξέρω πως να κάνω oc οπότε δεν νομίζω.

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού : Όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Από το παλιό σύστημα θα κρατήσω τον ssd που αγόρασα πριν μερικούς μήνες .

Δημοσ.

Καλή σύνθεση ,το μόνο που με προβληματίζει είναι η οθόνη (23-24 θα έχει κάποια διαφορά ? ) .Το τροφοδοτικό δεν θα χει καποιο θέμα φαντάζομαι ε ?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι οτι πρεπει για συστημα χωρις o.c.  αλλα νομιζω μπορει να αντεξει και ενα μικρο o.c. στον επεξεργαστη αν θες.

η συγκεκριμενη οθονη την εχω δει απο κοντα ειναι τρομερη για τα λεφτα της.Τωρα αν εχει καποιος να σου προτεινει καποια καλυτερη εντος budget θα ηταν καλο. 

ps αν θες μπαινει και i5 αλλα αναγκαστηκα θα παρεις την φθηνοτερη 280 που υπαρχει μετα.Αν μπορεις να ανεβεις ενα 40αρι τοτε μπαινει i5 ανετα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να ξεφύγω από το budget και αν έλεγα να ανέβω ένα πενηντάρι θα ήταν καθυστερώντας τον σκληρό και να έχω μόνο τον ssd για κάνα μήνα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να ανέβω 40αρι για ι5. Θα έχει κάτι διαφορετικό σε σχέση με τον 8320 για τις εργασίες(σιγά τις εργασίες εδώ που τα λέμε ) που τον θέλω . Για την κάρτα που πρότεινες το δέχομαι ότι αξίζει αυτή η μικρή υπέρβαση .

Δημοσ.

eja62f.jpg

+ LG IPS 23"

http://www.skroutz.gr/s/4688280/LG-23MP55HQ.html

Με τα πάντα επάνω ! ποιοτικά και όμορφα !

*****Στον σκληρό δίσκο έχω πατήσει κατά λάθος τον 320άρη ! Τον 1ΤΒ ήθελα να βάλω !

Και ένα δεύτερο με καλύτερο κουτί, καλύτερη ψύκτρα, και με τον 8320 για επεξεργαστή.

vxi1pe.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν λιγο καλυτερες επιδοσεις στα games οι i5 αλλα οχι η αληθεια ειναι οτι δεν αξιζει η υπερβαση αν ειναι να κοψεις απο αλλου.Ναι για την καρτα γραφικων καντην.

Δημοσ.

Οκ, νομίζω θα μείνω στην πρόταση του Σάκη και για οθόνη θα περιμένω και κάποια ακόμη πρόταση αν υπάρχει σε 24άρα στα ~160 .Άμα τους ζητήσω να βάλουν τον ssd  και την κάρτα που θα είναι αγορασμένα από αλλού δεν θα υπάρχει θέμα ε ?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν μπορουν να το κανουν αυτο,καλο θα ηταν να ρωτησεις.Ευκολο ειναι παντως να βαλεις την καρτα γραφικων και τον ssd.Τρια βασικα πραγματα να θυμασαι.Ο υπολογιστης να ειναι κλειστος και να μην ειναι στην πριζα.Τα καλωδια μπαινουν προς την μια πλευρα παντα,οποτε αν κατι δεν μπαινει κοιτας πως πηγες να το βαλεις και προσπαθεις να το ξαναβαλεις.Καλο θα ηταν να εχεις το πσ πανω σε ενα γραφειο (γενικως μακρια απο περιοχες που μπορει να σχηματιστει στατικος ηλεκτρισμος).Γενικως το να στησεις ενα pc ειναι πολυ ευκολο αρκει να ακολουθησεις τις οδηγιες (που κατα σπανια περιπτωση ειναι σωστοτατες xD)

Οσο για την οθονη κοιταξε την

Τωρα αν θες ντε και καλα 24αρα λογικα θα πεσεις σε ποιοτητα γιατι οι καλες κανουν γυρω στα 170-180

Δημοσ.

Mmmm εμφανισιακά φαίνεται πολύ όμορφη όντως .Καλά θα τους κάνω μια ερώτηση και αν δεν μπορούν θα δω τι θα κάνω .

Tώρα που το πρόσεξα και η κάρτα από το ίδιο είναι οπότε μονο ssd μένει .Eίχα την εντύπωση πως μου στειλες link από skroutz για κάποιο λόγο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...