Προς το περιεχόμενο

Κινητο Android 5" , FULL HD 4g κτλ <200€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Ψαχνομαι για κηνιτο και θα ηθελα να ειναι κατι σαν το Moto G (http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_(2014)-6647.php)

αλλα να εχει καλυτερη ανάλυση στην οθονη και δεν θα με χαλουσε και 2gb RAM ή καλυτερη φωτο.

Βρήκα καποια αλλα ειτε ειναι μη δοκιμασμενα (άγνωστες εταιριες) ειτε ειναι>5.0" που δεν θελω.

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Δημοσ.

Ολα αυτα μαζι απο σοβαρη εταιρεια δεν γινεται. Απο Κινα σε σοβαρη εταιρεια, μπορεις να βρεις μεχρι τα 220€, αλλα οχι σε 4G (Xiaomi Mi3)

Μια χαρα ειναι αυτο.. το mi4 καλυτερο αλλα μονο το 4g εκει αλλαζει και δεν λεει η διαφορα τιμης. (+το οτι εχει 3gb τα οποια μου ειναι αχρηστα).

Μπορεις να μου πεις 2-3 αξιοπιστα κινέζικα μαγαζια? :) (κατα κυριο λογο για το τελωνείο)

Δημοσ.

Minideal, Vickmall εχω δοκιμασει με αριστες εντυπωσεις (ειδικα το 2ο). Για να ελαχιστοποιησεις τις πιθανοτητες τελωνειου, παραγγελνεις με απλο δωρεαν ταχυδρομειο (SG post  συνηθως).

Ειναι εξαιρετικη επιλογη, η ελλειψη 4G δε νομιζω οτι θα σου φανει ιδιαιτερα στα επομενα 2 χρονια.

Δημοσ.

Minideal, Vickmall εχω δοκιμασει με αριστες εντυπωσεις (ειδικα το 2ο). Για να ελαχιστοποιησεις τις πιθανοτητες τελωνειου, παραγγελνεις με απλο δωρεαν ταχυδρομειο (SG post  συνηθως).

Ειναι εξαιρετικη επιλογη, η ελλειψη 4G δε νομιζω οτι θα σου φανει ιδιαιτερα στα επομενα 2 χρονια.

Το βρικα και απο εδω..

λιγο πιο ακριβο βεβαια αλλα 100% χωρις τελωνείο.

http://www.aliexpress.com/store/product/Newest-Original-Xiaomi-M3-Mi3-WCDMA-3G-Qualcomm-800-Quad-Core-2-3GHz-Mobile-Phone-2GB/1153179_1780359776.html

Με το android τι γινεται?

Βλεπω 4.3 και οτι εχει update για 4.4?

Δημοσ.

Με 200€ αυτά μπορείς να πάρεις από αξιόπιστο μαγαζί που έχω αγοράσει κάμποσες φορές...

1) LENOVO GOLDEN WARRIOR A8 A806 MT6592+6590 1.7GHz Octa Core 5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G - 140€ τελική. Νομίζω ξέρεις την Lenovo, από τις καλύτερες κινέζικες εταιρείες με επίσημη αντιπροσωπία πια και στην Ελλάδα

2) XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G - 166€ τελική . Η Xiaomi, είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Κίνα, με τεράστια υποστήριξη σε θέμα λογισμικού, και ελληνική και είμαι και εγώ κάτοχος του επόμενου κινητού που θα σου προτείνω..

3) XIAOMI MI3 Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2 3G Smartphone - 211€ τελική. Δεν είναι 4G, αλλά για την κατηγορία των 200€, είναι το καλύτερο κινητό που μπορείς ν' αγοράσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...