Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη τρεμοπαίζει κάποιες φορές και επίσης χωρίς να το αγκίξω πατιέται μόνη της η οθόνη, μου αλλάζει παράθυρα κλπ. (Phantom touches)

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.

Δες αν χανει πουθενα το touch!! Αν ναι στειλτω πισω θα στο κανουν!με εγκυηση

Πως να το δω ακριβώς αυτό; και το τηλ είναι Κορεάτικο...δεν παίζει εγγύηση...
Δημοσ.

Η οθόνη τρεμοπαίζει κάποιες φορές και επίσης χωρίς να το αγκίξω πατιέται μόνη της η οθόνη, μου αλλάζει παράθυρα κλπ. (Phantom touches)

Καμιά ιδέα;

Αυτο παει κανονικα για doa οπως και ειχε και μενα προβλημα το δικο μου και προφανως το εδωσα 2η μερα πισω και το εβγαλα και βιντεο..https://www.youtube.com/watch?v=kUBp-7h5eU4&list=UUBcP_bY9ty96Yypvg7TOmag

btw επειδη ειχα μιλησει πολυ με lg στο τηλεφωνο την αντικατασταση την κανει το καταστημα αγορας και οχι η lg επειδη η lg δεν ειναι ο εισαγωγεας του κινητου...Αλλα ομως μου ειχαν πει οτι μπορουν να μου κανουν επισκευη μεσω εγγυησης,προφανως το δωσα για αντικατασταση :P anyhoo στειλτο στην lg για επισκευη.

Δημοσ.

Πως να το δω ακριβώς αυτό; και το τηλ είναι Κορεάτικο...δεν παίζει εγγύηση...

Γιατί από Κίνα το αγόρασες, όχι από Ελλάδα!? Αν το αγόρασες από Ελλάδα, υπάρχει η εγγύηση του μαγαζιού. Και από Κίνα να το αγόρασες, τα κινεζομάγαζα δίνουν 1 χρόνο εγγύηση. Όπως και να έχει φτιάξε το βίντεο που σου είπαν πολύ σωστά και μίλα μαζί τους. Πρώτα τσέκαρε στον γούγλη εάν είναι γενικό πρόβλημα και υπάρχει λύση ή το έχεις μόνο εσύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...