GianniSM Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Η οθόνη τρεμοπαίζει κάποιες φορές και επίσης χωρίς να το αγκίξω πατιέται μόνη της η οθόνη, μου αλλάζει παράθυρα κλπ. (Phantom touches)Καμιά ιδέα;
killmelater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δες αν χανει πουθενα το touch!! Αν ναι στειλτω πισω θα στο κανουν!με εγκυηση
GianniSM Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δες αν χανει πουθενα το touch!! Αν ναι στειλτω πισω θα στο κανουν!με εγκυηση Πως να το δω ακριβώς αυτό; και το τηλ είναι Κορεάτικο...δεν παίζει εγγύηση...
kataramenos32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πως να το δω ακριβώς αυτό; και το τηλ είναι Κορεάτικο...δεν παίζει εγγύηση... Κορεάτικο? Αντε βρες άκρη τώρα
Haris San Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Η οθόνη τρεμοπαίζει κάποιες φορές και επίσης χωρίς να το αγκίξω πατιέται μόνη της η οθόνη, μου αλλάζει παράθυρα κλπ. (Phantom touches) Καμιά ιδέα; Αυτο παει κανονικα για doa οπως και ειχε και μενα προβλημα το δικο μου και προφανως το εδωσα 2η μερα πισω και το εβγαλα και βιντεο..https://www.youtube.com/watch?v=kUBp-7h5eU4&list=UUBcP_bY9ty96Yypvg7TOmag btw επειδη ειχα μιλησει πολυ με lg στο τηλεφωνο την αντικατασταση την κανει το καταστημα αγορας και οχι η lg επειδη η lg δεν ειναι ο εισαγωγεας του κινητου...Αλλα ομως μου ειχαν πει οτι μπορουν να μου κανουν επισκευη μεσω εγγυησης,προφανως το δωσα για αντικατασταση anyhoo στειλτο στην lg για επισκευη.
maddoctor Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πως να το δω ακριβώς αυτό; και το τηλ είναι Κορεάτικο...δεν παίζει εγγύηση... Γιατί από Κίνα το αγόρασες, όχι από Ελλάδα!? Αν το αγόρασες από Ελλάδα, υπάρχει η εγγύηση του μαγαζιού. Και από Κίνα να το αγόρασες, τα κινεζομάγαζα δίνουν 1 χρόνο εγγύηση. Όπως και να έχει φτιάξε το βίντεο που σου είπαν πολύ σωστά και μίλα μαζί τους. Πρώτα τσέκαρε στον γούγλη εάν είναι γενικό πρόβλημα και υπάρχει λύση ή το έχεις μόνο εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα