Caret Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομιζω. Πολυ κουλο ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Και όμως δεν γίνετε να προσθέσεις κάποιο άλλο φάκελο όσο το πρόγραμμα τρέχει δεν με αφήνει δλδ και από ψάξιμο που έκανα προτείνουν να αφαιρέσουμε αυτούς που ήδη συγχρονίζονται και να προσθέσουμε μετά αυτούς που θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξέρω σε τι έκδοση είναι, τελευταία φορα το δοκίμασα πέρσι και ήτανε full στα bugs, δεν έκανες δουλειά με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα είναι μια χαρά. Δεν έχω δει κανένα bug αφού λέω να καταργήσω και τα dropbox,google drive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δουλεύει το sync με πολλά αρχεία? τότε κόλλαγε στα πρώτα mb και η εφαρμογή στο κινητό δε δουλευε ποτέ? αν ναι, είναι ωραία δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ναι παντού δουλεύει απροβλημάτιστα ιδίως στα κινητα τα video φώτο ανεβαίνουν με την μια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Εχουν κάνει πολύ καλη δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Nα ρωτήσω. Βλέπω ότι ο συχρονισμός από το dekstop στον server στους φακέλους γίνεται και στα δύο σήμεια δλδ οτι έχει ο server έχει και και φάκελος στο home owncloud. Γίνετε να συγχρονίζουμε έναν φάκελο προς τον server μόνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Και όμως δεν γίνετε να προσθέσεις κάποιο άλλο φάκελο όσο το πρόγραμμα τρέχει δεν με αφήνει δλδ και από ψάξιμο που έκανα προτείνουν να αφαιρέσουμε αυτούς που ήδη συγχρονίζονται και να προσθέσουμε μετά αυτούς που θέλουμε. Μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Να σου δώσω να καταλάβεις τώρα ότι αρχεία μπαινουν στον φάκελο στο desktop του Owncloud συγχρονίζονται με τον server δλδ ανεβαίνουν στον server. Αλλά και ότι αρχεία ανέβουν στον server από άλλες πηγές συγχρονίζονται με το desktop δλδ κατεβαίνουν στο φάκελο. Θα ήθελα να συγχρονίζω φακέλους που να ανεβάζουν μόνο περιεχόμενο στον server η να συχρονίζεται μόνο το περιεχόμενο τους. Οταν πάω να το κάνω μου βγάζει αυτό εδώ You are already syncing all your files Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caret Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Επειδή το δοκίμασα αλλά κάτι πηγε λάθος, έχετε βρει κάποιο tutorial που να το γυρνάει σε https και να το έχετε κάνει επιτυχώς με αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μπα δεν γνωρίζω κάτι. Πάντως αν το δουλέψεις πες μου πως κάνεις συγχρονισμό σε καθένα φάκελο ξεχωριστά αν βρεις άκρη δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ignore files τοχεις δουλεψει μηπως σου κανει? υποψιν να το εχετε πισω απο reverse proxy https για λογους ασφαλειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Nα ρωτήσω. Βλέπω ότι ο συχρονισμός από το dekstop στον server στους φακέλους γίνεται και στα δύο σήμεια δλδ οτι έχει ο server έχει και και φάκελος στο home owncloud. Γίνετε να συγχρονίζουμε έναν φάκελο προς τον server μόνο? Το δοκίμασα κι εγώ σήμερα. Στο κινητό έβαλα το FolderSync Lite. Εκεί έχει 3 επιλογές για αυτό που λες, Sync προς τον server, Από τον server ή αμφίδρομα. Επίσης ορίζεις φάκελο στον server και στον client οι οποίοι θα γίνονται sync. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς όμως. Με ποιο τρόπο κάνεις sync από το desktop; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς όμως. Με ποιο τρόπο κάνεις sync από το desktop; το ίδιο κγω.. μπορεις να μας δώσεις ενα real παράδειγμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Sync σημαινει "οτι εχει ο οποιοσδηποτε φακελος που εχω στο owncloud, ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο να εχει και ο φακελος /home/jim/owncloud" (ή οποιον αλλο φακελο εχουμε ορισει για συγχρονισμο απο το owncloud-client. Αυτο. Δεν ξερω να απαντησω, δεν εχω owncloud-client. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα