kesmarag Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Από που το πήρες; ebay.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 refurbished; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kesmarag Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 refurbished; used Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Καλή αγορά και ιδέα για home server... αν δεν είχα homeserver θα το τσιμούσα ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω ετουτο server απο κατου, xbmc κατα το δοκουν απο πανου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ετούτου δι χουράει δίσκους όμους ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 του χω βαλει εναν 1.5 TB πανω, καλα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 2+2+1ΤΒ μας κάνει 5 TB και έναν δίσκο SSD 128GB με το λειτουργικό πάνω... Το "ζωάκι" το έχω κάτω στο υπόγειο! Μου άρεσε το owncloud και μόλις κάνω καλύτερη αρχειοθέτηση θα το εγκαταστήσω... απλά δε βγαίνει online χωρίς static ip, θα πρέπει να βάλω κανένα noip! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 https://freedns.afraid.org/ και http://www.inatech.eu/inadyn/ ζωαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 είπα να το κάνω μέσω no-ip πάνω στο router... δε θέλω να βγω off topic για να μη χαλάσω τη συζήτηση, θα ανοίξω άλλο thread Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D-tonys7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Θέλω να εγκαταστήσω το owncloud σε ένα vps server CentOS 7 με ssh άλλα δεν τα καταφέρνω...έχω ακολουθήσει διάφορους οδηγούς αλλά κάθε φορά κολλάω μετά που κατεβάζω τον owncloud όταν σετάρω την Mysql mysql -uroot -p μετά από αυτό ενώ γράφω τον σωστό κωδικό μου βγάζει error... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koozoop Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Υπέβαλα το ερώτημα μου στο νήμα των Windows. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2015 από koozoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noa113 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 (λάθος δημοσίευση οπότε το έσβησα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 τι μλκ είναι αυτή που μου έχει βγάλει στο τελευταίο update και απαιτεί να μου εγκαταστήσει και το mariadb-client και server και έχω break package. To παράξενο είναι ότι κανένα από τα δύο δεν τα έχω εγκαταστήσει συν ότι έκανα κανονικά το update του owncloud. Πάντως όταν προσπαθώ να κάνω upgrade τον server μου βγάζει αυτό εδώ mariadb-client-5.5 : Breaks: mariadb-server-5.5 (< 5.5.41-1ubuntu0.14.04.1) but 5.5.39-0ubuntu0.14.04.1 is to be installed το owncloud δουλεύει μια χαρά γιατί το δουλεύω με mysql Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2015 Ποια εκδοση εχεις και απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα