capthookb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ο φάκελος αυτός έχει permissions που αφορούν τον χρήστη του και το group του. Μπορείς να προσθέσεις δικαιώματα εγγραφής στο group, αν δεν υπάρχουν ήδη και να προσθέσεις τον χρήστη του owncloud στο group αυτό.
chek2fire Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 μπορώ να προσθέσω στο fstab και άλλους χρήστες εκτός από αυτον που έχω ήδη ώστε να γίνετε κατά το mount?
capthookb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τι γραμμή έχεις στο fstab; samba/nfs/sshfs; Τι κάνεις mount;
poihths Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 μπορώ να προσθέσω στο fstab και άλλους χρήστες εκτός από αυτον που έχω ήδη ώστε να γίνετε κατά το mount? καλύτερα να προσθέσεις group και να ρίξεις τους εν λόγω χρήστες μέσα σ αυτό
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Τι γραμμή έχεις στο fstab; samba/nfs/sshfs; Τι κάνεις mount; Μια και μετά από μέρες βρήκα χρόνο να ασχοληθώ. Το fstab που κάνω mount τον server σε φάκελο στο home είναι κάπω έτσι //*/Qmultimedia /home/spiros/NasServer cifs username=*,iocharset=utf8,sec=ntlm,rw,uid=* 0 0 στο uid έχω προσθέσει τον χρήστη του home. Μπορώ τώρα να προσθέσω και τον user του owncloud προσθέτοντας άλλο ένα uid η απλά προσθέτω άλλη μια καταχώρηση στο fstab?
chek2fire Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πάω να κάνω τώρα upgrade στον server που τρέχω το owncloud και μου βγάζει το update για το owncloud αλλά και αυτό εδώ mariadb-client-5.5 mariadb-client-core-5.5 mariadb-server mariadb-server-5.5 ότι δεν θα αναβαθμιστούν και θα παραμείνουν ως έχουν δλδ από τι καταλαβαίνω μάλλον πρόβλημα εξαρτήσεων? τι να κάνω να αναβαθμίσω η να περιμένω?
k_antoni Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Έτσι από περιέργεια, στον owncloud server τι συγχρονίζετε; Αρχεία δουλειάς, μουσική, οικογενειακές φωτό; Για τι χωρητικότητες δίσκων μιλάμε στους υπολογιστές του δικτύου σας;
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σε μένα είναι στα 60 γίγα αλλά συγχρονίζω μόνο κάνα αρχείο για την δουλειά μου και κάμια φώτο που θέλω να περάσω από το κινητό στο pc
poihths Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σε μένα είναι στα 60 γίγα αλλά συγχρονίζω μόνο κάνα αρχείο για την δουλειά μου και κάμια φώτο που θέλω να περάσω από το κινητό στο pc ακριβώς την ίδια χρήση κάνω και εγώ/.. προφανώς δεν περνάω ταινίες και άλλα μεγάλα αρχεία γιατί το upload είναι αρκετά αργό
chek2fire Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Λόγο του upload δεν μπορείς να περάσεις αρκετά αρχεία δυστηχώς
kesmarag Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Περιμένω ένα dell optiplex 160 για χρήση σαν owncloud server. Εχει κανεις εμπειρία με παρόμοιο σύστημα? Θα τρέχει fedora 21 server.
chek2fire Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Θα τρέχει μια χαρά γιατί όχι? Καλή γραμμή να έχεις και δεν θα έχεις πρόβλημα να το εγκαταστήσεις. edit: ωραία φαίνονται αυτά τα optiplex. Οτι πρέπει για μικρούς οικιακούς server το βλέπω
kesmarag Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Θα τρέχει μια χαρά γιατί όχι? Καλή γραμμή να έχεις και δεν θα έχεις πρόβλημα να το εγκαταστήσεις. edit: ωραία φαίνονται αυτά τα optiplex. Οτι πρέπει για μικρούς οικιακούς server το βλέπω Θα αντικαταστήσει το Rpi που δεν την παλεύει άλλο. Σκευτομαι να το βάλω στο γραφείο στο Πανεπιστήμιο για να εκμεταλλευτώ την ταχύτητα του δικτύου. Πολύ ωραία και να φανταστείς ότι κόστισε κάπου 60 ευρώ (χωρίς δίσκο) με τα μεταφορικά. Και η κατανάλωση τους είναι πολύ μικρή! 1
pmav99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Περιμένω ένα dell optiplex 160 Από που το πήρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα