DeveloperJava Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδιά πιο από τα δύο προγραμματιστικά περιβάλλοντα είναι καλό για προγραμματισμό σε γλώσσα Java ....Επίσης που μπορώ να βρω πληθώρα ασκήσεων σε γλώσσα Java δηλαδή τύπου Π.χ Να γράφει πρόγραμμα σε Java και να λέει με λόγια το πρόβλημα αν έχω κάποιο λάθος και δεν καταλαβαίνετε πείτε μου!
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα το NetBeans μ' εκνευρίζει και όποτε μπορούσα χρησιμοποιούσα eclipse αλλά και τα δύο είναι καλά, το θέμα είναι ποιο προτιμάς εσύ. Όσο γι' ασκήσεις, δες εδω.
DeveloperJava Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα το NetBeans μ' εκνευρίζει και όποτε μπορούσα χρησιμοποιούσα eclipse αλλά και τα δύο είναι καλά, το θέμα είναι ποιο προτιμάς εσύ. Όσο γι' ασκήσεις, δες εδω. φίλε μου δεν εννοώ τόσο πολύ εύκολες ασκήσεις προτείνεις κανένα καλό βιβλίο για Java?
nplatis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα πάλι με εκνευρίζει το Eclipse! Κυρίως, το θεωρώ πιο πολύπλοκο από το Netbeans. Όπως καταλαβαίνεις είναι καθαρά θέμα προτίμησης, συνήθειας, κ.λπ.
timonkaipumpa3 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Για Java θα πρότεινα το InteliJ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα