Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι σκόνες προκαλούν πολλά προβλήματα, αλλά όχι θορύβους.

Ο θόρυβος προέρχεται από καμένα κουζινετάκια ή ρουλμάν (ανάλογα τι έχει ο ανεμιστήρας).

θόρυβος = πολλά rpm στο fan της ψύκτρας. Αυτό πιστεύω ότι εννοεί ο ts. Και τα πολλά rpm είναι λόγω της ξεραμμενης με τα χρόνια παστας αλλα κυρίως λόγω της σκόνης που έχει μπλοκάρει την διοδο του αέρα.
Δημοσ.

αντι για την ΜΧ4 μου έφερε  την ΜΧ2 υπάρχει κάποιο προβλημα?

μου ειπαν οτι είναι εξισού κάλη, μικρες διαφορες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα την προσπάθεια μου και ποσταρω απο το laptop. Αρά όλα πήγαν καλά.

το μόνο πρόβλημα είναι ότι απο την CPU δεν κατάφερα να αφαιρέσω εντελώς την παλαιά πάστα (όχι απο το μεταλλικό τμήμα απο εκεί έφυγε εντελώς, στο πράσινο τμήμα έμειναν υπολείμματα) 

Επειδή θα το ανοίξω πάλι για να αντικαταστήσω και τα thermal pad τα περιμένω, έχω δύο ερωτήσεις

1ον αν το ανοίξω πάλι πρέπει να αλλάξω πάλι την πάστα (είναι μιας εβδομάδας)

2ον υπάρχει άλλος τρόπος να αφαιρέσω τα παλαιά ξεραμένα υπολείμματα (εκτός απο αλκοολούχο υγρό, χωρίς να γίνει ζημιά στον επεξεργαστή)

Δημοσ.

Όχι, δεν χρειάζεται να ξανά βάλεις πάστα, απλά πρόσεχε πώς θα αφαιρέσεις την μονάδα ψύξης να μην κολλήσουν βρωμίτσες στο cpu ή αντίστοιχα στην ψύκτρα. 

Για τα υπολείμματα πάστας, αν δεν θέλει να χρησιμοποιήσεις ισοπροπυλική αιθανόλη, τότε δοκίμασε απαλά με μια πένα κιθάρας ή κάποιο πλαστικό αξεσουάρ, με σύνεση πάντα, ώστε να μην πληγώσεις τίποτα.

Δημοσ.

2ον υπάρχει άλλος τρόπος να αφαιρέσω τα παλαιά ξεραμένα υπολείμματα (εκτός απο αλκοολούχο υγρό, χωρίς να γίνει ζημιά στον επεξεργαστή)

Και με μια παλιά οδοντόβουρτσα θα κάνεις δουλειά,καθαρίζει και δεν πληγώνει!!

• Like 1
Δημοσ.

Αφού θα το ανοίξεις πάλι βάλε πάλι πάστα τα υπολοίματα μπορείς να τα μαζέψεις με μια μπατονέτα αφου βάλεις οινόπνευμα εγώ ετσι το κάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...