Προς το περιεχόμενο

Nexus 5 tempered glass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να βαλω ενα tempered glass στο nexus 5 μου αφου εχω διαβασει οτι ειναι ουσιαστικα 2η επιστρωση γυαλι, για να αποφυγω γρατζουνιες στην κυρια οθονη και γενικα να την προστατεψω.. Θελω απο σας να μου πειτε αν το tempered glass θα εχει:

1) Ευκολη τοποθετηση (δηλαδη να μην κανει φουσκαλες απο τριχουλες η σκονη που κανει η απλη ζελατινα, και αν τυχον κανει να εχουμε την δυνατοτητα να το βγαλουμε και να το ξαναβαλουμε ευκολα για να μην πανε 15-20 ευρω τσαμπα .)

2) Ιδια αισθηση στο χερι οπως η οθονη (gorilla glass 3) 

3)Αν γενικα βολευει στην χρηση

Γενικα θελω να βαλω ενα tempered glass γιατι παρατηρησα μια μικρη γρατζουνιτσα χθες (πως στο καλο εγινε;; Εδω πηρα το κοφτακι και δεν μπορουσα να το γρατζουνισω.. ο.Ο )

Μπορει κανεις επισης να μου προτεινει ενα γυαλακι αφου εγω δεν γνωριζω τιποτα σχετικα με αυτα και δεν ξερω τι ειναι ποιοτικο και τι οχι. Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Μη το σκέφτεσαι καν. Εγώ είχα πριν πλαστική ζελατίνα στο oneplus μου και μόλις έβαλα Tempered Glass νόμιζα ότι άλλαξα κινητό.

Πανεύκολη τοποθέτηση και η αίσθηση του "γυαλιού".

Στο oneplus μου έβαλα της orzly. Δε γνωρίζω αν βγάζει και για τα nexus.

Δημοσ.

Μη το σκέφτεσαι καν. Εγώ είχα πριν πλαστική ζελατίνα στο oneplus μου και μόλις έβαλα Tempered Glass νόμιζα ότι άλλαξα κινητό.

Πανεύκολη τοποθέτηση και η αίσθηση του "γυαλιού".

Στο oneplus μου έβαλα της orzly. Δε γνωρίζω αν βγάζει και για τα nexus.

Δεν θα εχω δηλαδη θεματα με φουσκες, σκονες πισω απο το γυαλι και τελικα πεταμα του γυαλιου στο τελος ετσι;; (απλως οποτε επαιρνα ζελατινα παντα την πεταγα αφου δεν την εβαζα καλα και εμεναν φουσκες..)

Δημοσ.

Δεν θα εχω δηλαδη θεματα με φουσκες, σκονες πισω απο το γυαλι και τελικα πεταμα του γυαλιου στο τελος ετσι;; (απλως οποτε επαιρνα ζελατινα παντα την πεταγα αφου δεν την εβαζα καλα και εμεναν φουσκες..)

Εχεις δοκιμασει να δεις καποιον οδηγο για τη σωστη εγκατασταση του screen protector?....  

Δημοσ.

Εχεις δοκιμασει να δεις καποιον οδηγο για τη σωστη εγκατασταση του screen protector?....  :fear:

Οχι :P αλλα τωρα ειδα αυτο 

και φαινεται πολυ ευκολο.. Μπορει να μου προτεινει κανεις καποιο ποιοτικο γυαλι;
Δημοσ.

Εδώ με tempered glass! Της orzly και εγώ αλλά θα σου πω μόνο ένα πράγμα... Αν μπορείς να δώσεις το premium cost που ζητάνε οι sgp, δώστο... Ειλικρινά στο λέω έχω σιχαθει τις δαχτυλιες και το reflection που έχει αυτός της orzly... Δεν έχει oleophobic coating και με τις δαχτυλιες δεν φαίνεται τίποτα, όταν είσαι έξω όμως, μέσα αλλάζει το πράγμα... Πολύ ωραία αίσθηση (καλύτερη από gorilla glass)

Δημοσ.

Εδώ με tempered glass! Της orzly και εγώ αλλά θα σου πω μόνο ένα πράγμα... Αν μπορείς να δώσεις το premium cost που ζητάνε οι sgp, δώστο... Ειλικρινά στο λέω έχω σιχαθει τις δαχτυλιες και το reflection που έχει αυτός της orzly... Δεν έχει oleophobic coating και με τις δαχτυλιες δεν φαίνεται τίποτα, όταν είσαι έξω όμως, μέσα αλλάζει το πράγμα... Πολύ ωραία αίσθηση (καλύτερη από gorilla glass)

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι οι spigen μεμβράνες ή θήκες είναι από τις καλύτερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...