Προς το περιεχόμενο

MacBook Pro Retina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τον Γενάρη μετακομίζω Αγγλία οπότε, μεταξύ άλλων θα προβώ και σε αγορές ηλεκτρονικού εξοπλισμού (γεεει!!!). Θέλω να αγοράσω το τελευταίο MacBook Pro Retina 15 ίντσες αλλά επειδή είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε MacOS έχω μερικές απορίες. 

1. Βλέπω στο site της Apple για ένα Apple Thunderbolt Display. Υπάρχουν θέματα συμβατότητας; Γιατί η Apple το κοστολογεί 899 Λίρες ενώ στο Amazon βρίσκω το Asus PB278Q (ίδιες ίντσες, ίδια ανάλυση, μικρότερο 5ms αντί 12) με 419 Λίρες. Είναι λιγότερο απο τα μισά για μια οθόνη που βλέπω πολύ καλά review.

2. Παρα το γεγονός πως το laptop το θέλω προτίστως για δουλειά και η διασκέδαση είναι περισσότερο Internet/movies, υπάρχουν μερικά συγκεκριμένα παιχνίδια που παίζω (όχι πολλά καθώς για gaming έχω PS4). Δεν αναφέρω το Football Manager καθώς με i7 και 16GB RAM θα πετάει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το World of Warcraft (διάβασα αναφορές για προβλήματα λόγω της Retina) και κατα πόσο θα παίζει απροβλημάτιστα σε καταστάσεις όπως Raid κτλ. 

3. Υπάρχει κάποιο site να δω alternatives για διάφορες εφαρμογές που χρησιμοποιώ στα Windows (πχ έχω main player τον BS αλλά ξέρω στα Mac δεν υπάρχει).

Ευχαριστώ για κάθε απάντηση!

Δημοσ.

Μια απορία. Εφόσον θα αγοράσεις εξωτερική οθόνη, γιατί δεν πας στο 13άρι που κοστίζει λιγότερο και έχει πολύ καλύτερη φορητότητα από το 15άρι; Ότι και αν κάνεις πάντως πήγαινε για όση περισσότερη μνήμη μπορείς δηλαδή 16GB (βγαίνει και το 13άρι με 16GB οπότε δεν είσαι αναγκασμένος να πας στο 15άρι αν σκέφτεσαι τη μνήμη) διότι μετά ΔΕΝ αναβαθμίζεται!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως η apple δεν προσφερει 4πυρηνη cpu στο 13αρι macbook pro .

Θα ειχα παρει και εγω ηδη . :-(

Επεξ/σία από LordPanag
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η 27αρα οθονη της Apple ειναι πανακριβη για δυο λογους. 1 η Απλ ειναι γενικα ακριβη σε αρκετα πραγματα χωρις καποιο ιδιαιτερο λογο, επηδει απλα μπορει να τα πουλησει, και 2 χρηςιμοποιει την καλυτερη ποιοτητα πανελ που βγαζει ο προμηθευτης της και απορριπτει πολλα που δεν ειναι τελεια ποιοτικα (ή σχεδον). Αρα ξερεις οτι θα εχεις σουπερ εικονα με αυτην την οθονη.

Σε καθε περιπτωση ομως δεν θα αγοραζα την συγκεκριμενη οθονη αλλα θα κοιταγα κατι πιο φθηνο αλλα εξισου ποιοτικο.

Το λαπτοπ που κοιτας δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο, αν θελεις παιχνιδια πρεπει να πας σε κατι αλλο με windows. Γενικα τα παιχνιδια τρεχουν καλυτερα σε παραθυρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...