Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα συτηματακι με ένα CX 430w και θα ήθελα να του κάνω μια αναβαθμίσει έχει πανω την 7850 και σκευτομουνα να του βάλω εναν fx 8320 ,8gb ram και όλα αυτά πανό στην mpa97 evo.Προφανος δεν σκευτομε καν για o/c αλλά θα μπορούσε το 430 να τα σηκοσει αυτά ; Αυτή τη στιγμη έχει εναν q6600 στα 2,4 με 4gb ram .Οπου η διάφορα μεταξύ q6600 fx 8320 είναι σχετικά μικρή με τον 8320 να θέλει λίγο παραπανο ρεύμα (σύμφωνα με το searching που έχω κανει)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θα τα σηκώσει αλλά θα είναι πολύ κοντά στο μέγιστο των δυνατοτήτων του με οτι αυτό συνεπάγεται.

Πάντως υπαρχουν πολλοί power calculator όπως της coolermaster και asus οπου μπορείς να βάλεις μόνος σου τη σύνθεση που θες να φτιάξεις και να δεις τις απαιτήσεις σε watt , οι σύνδεσμοι παρακάτω :

http://support.asus.com/powersupply.aspx

http://www.coolermaster.outervision.com/PSUEngine

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις .όσο για τα calculators δεν τα εμπιστευομαι και πολύ για το λογο οτι ναι οκ μπορεί να βγάλει οτι συστημα καεί 400w αλλά άλλο είναι να εχεις ενα 400 του κιλού και άλλο 400αρι μάρκας γνώμη μου παντα.Ευχαριστώ και πάλη για τις απαντήσεις θα γράψω παρακατω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συνθςση .

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις .όσο για τα calculators δεν τα εμπιστευομαι και πολύ για το λογο οτι ναι οκ μπορεί να βγάλει οτι συστημα καεί 400w αλλά άλλο είναι να εχεις ενα 400 του κιλού και άλλο 400αρι μάρκας γνώμη μου παντα.Ευχαριστώ και πάλη για τις απαντήσεις θα γράψω παρακατω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συνθςση .

Σωστά! Γιαυτό πρέπει να πάρεις "μάρκα" και όχι του κιλού!

Δημοσ.

Καλά κάνεις και δεν τα εμπιστεύεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...