sifalio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 όταν ανοίγω το pc ακούω ένα στιγμιαίο τικ μάλλον από το τροφοδοτικό...το ίδιο κάνει μόλις κλείσω το pc. Μήπως ανοίγει και κλείνει κύκλωμα ή μήπως ξεκινάει και κλείνει έτσι ο ανεμιστήρας του? το τροφοδοτικό είναι το Evga supernova 750 g2 Το pc δουλεύει μια χαρά πάντως..
Xristaras12 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 δε νομίζω ότι θα πρέπει να σε ανησυχεί κάτι,έχεις τρομερά ποιοτικό τροφοδοτικό. Λογικά κάποιο ρελέ θα είναι,μερικές φορές στο κλείσιμο του pc ακούω κ εγώ το ίδιο απ το XFX.
dimitrisOP Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 και στο δικο μου ακουγεται παρομοιος ηχος οταν ανοιγει
sifalio Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Προχτές το πήρα ...γι' αυτό αγχώθηκα. Λογικά είναι κάτι φυσιολογικό.
Sakiz105 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εμενα οταν κλεινει.Οποτε μαλλον το ιδιο σε ολους ειναι xD
sifalio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 τελικα ειναι ενα ρελε που εχει μεσα το τροφοδοτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα