Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν τα Windows 9 για τους χρήστες Windows 8 και Windows 8.1;

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δεν χρειάζεσαι hardware από την Αpple, φτιάχνεις ένα hackintosh και τέλος :)

Ας δώσει η MS τα 9 το πολύ 10€ αλλιώς θα κάθεται να παιδεύεται και να αναρωτιέται γιατί δεν πάνε από τα XP, 7 στα 8 ή 9....

10$ με την υποστήριξη που παρεχει η Microsoft;

Ουτε τα distros linux που παρεχουν technical support δεν ζητανε τοσα μεινε στα XP.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απαράδεκτο για την Micro$oft αν τα δώσει δωρεάν και ΔΕΝ μας δώσει επιστροφή έστω 15-20€.

Έλεος με την τσιγγουνιά της...αλλα υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές κυρία Micro$oft. Ρε XP και πάλι XP...και Linux.

Μάθαμε τώρα...όλα τζάμπα.

να ελπιζω οτι τρολλαρεις? 

Δεν χρειάζεσαι hardware από την Αpple, φτιάχνεις ένα hackintosh και τέλος :)

Ας δώσει η MS τα 9 το πολύ 10€ αλλιώς θα κάθεται να παιδεύεται και να αναρωτιέται γιατί δεν πάνε από τα XP, 7 στα 8 ή 9....

Δεν βλεπω να το αναφερει κανεις, αλλα το να τρεχεις OSX σε hackintosh ειναι παρανομο.

Θες μεγαλυτερη αποδειξη οτι το OSX δεν ειναι δωρεαν αλλα το πληρωνεις μεσω του hardware?

Αν δηλαδη δεν σου εφτανε οτι ετσι και αλλιως οι αναβαθμισεις κοστιζουν ενα (μικρο εστω) ποσο

Παντως για για το θεμα γιατι ο κοσμος δεν αναβαθμιζει παλι δεν ειναι ιδιαιτερα γριφος. Οσοι μενουν ακομα με XP ειτε εχουν πολυ παλιο μηχανημα ειτε κανουν καποιες πολυ συγκεκριμενες εργασιες που δεν γινονται αλλιως

Οσοι εχουν ηδη 7 δεν εχουν και κανενα ιδιαιτερο κινητρο να αναβαθμιστουν, εκτος αν δεν υπαρχει κοστος. Τα 7 οντως καλυπτουν ολες τις αναγκες τους. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να βγαινουν καινουριες εκδοσεις.

Οποτε παρει καποιος αλλο PC (η κυριως λαπτοπ) θα ειναι με τη νεοτερη εκδοση, η αμα βρει κατι που τον βοηθαει στη δουλεια του θα αναβαθμισει μονος του. Μεχρι το 2020 αποκλειεται να αναγκαστει.

Αντιθετα τα "παλια" (οχι και τοσο παλια στην πραγματικοτητα) apple δεν μπορουν να παρουν παντα τις πιο καινουριες εκδοσεις λειτουργικου ενω οι παλιες εκδοσεις λειτουργικου της apple σταματανε να υποστηριζονται πολυ πιο γρηγορα απ'οτι τα λειτουργικα της MS

Αλλα κατα τ'αλλα ακομα τοσοι γκρινιαζουν για το τελος του support των XP 13 χρονια μετα.

Παιδιά έλεος. Το έχει δοκιμάσει κανείς σας ή απλά έτσι έχετε ακούσει;

Εγώ είχα αγοράσει τα Win7 DSP και έχω αλλάξει 2 φορές Mobo από τότε. Μια χαρά ενεργοποιηθήκαν και ούτε καν τηλέφωνο δεν χρειάστηκε.

Αν για κάποιο λόγω δεν λειτουργήσουν καλείς την Microsoft Hellas και είτε με εκπρόσωπο είτε με αυτοματοποιημένο μήνυμα βγάζεις την άκρη όπως είπαν οι ektor7 και kfyros

Και εσυ δηλαδη επειδη το δοκιμασες και σου δουλεψε, σημαίνει οτι εμεις ειμαστε για στο ελεος σου....μαλιστα!

Τι να δοκιμάσεις, η αδεια χρήσης αυτό σου λεει, το κείμενο που εγραψα ειναι απο την σελίδα της MS.

Και στην Vodafone αν πας και βουτήξεις 10 συσκευές θα παίζουν κανονικα, αυτό δεν σημαίνει οτι τις πήρες νόμιμα και είσαι ο ιδιοκτήτης...

Φυσικά και μπορεις να το ενεργοποιήσεις 100 φορές, αν ομως ενα πρωί σου έρθει η BSA στο μαγαζί σου η σε παρει κανενα τηλέφωνο η MS (βλεπε κα. Σοφού...) και σου πεί, παιδι μου εσυ εχεις Windows 7 DSP, στείλε μου φωτοτυπία τιμολόγιο ή αποδειξη αγοράς ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ μεσα σε 10 εργάσιμες , μην googlaρεις για να δείς ποιοι είναι και πως σε βρήκαν , απλα...οτι σου ερθει να μην το βαρεθεις, γιατι μετα τις 10 μερες θα σου ερθουν οι αγριοι!

ενδεικτικά, το προστιμο είναι 1000αρικι ανα θέση εργασίας + υποχρεωτική τιμολόγηση του παρανομου λειτουργικού + δικαστήριο... Ποσες φορές τα ενεργοποίησες είπαμε?

*** sorry,my bad... στο δινουν σε διπλάσια αξία

Όσον αφορά δε τις αστικές κυρώσεις, σύμφωνα με το άρθρο 66 § 12 του Ν. 2121/1993, αυτές συντρέχουν ταυτόχρονα με τις διοικητικές και συνακόλουθα οι εκάστοτε παραβάτες υποχρεούνται τόσο στην καταβολή του διοικητικού προστίμου, όσο και στην καταβολή αποζημίωσης στους εκάστοτε δικαιούχους, η οποία ισούται τουλάχιστον με το διπλάσιο της αγοραίας αξίας των προγραμμάτων που βρέθηκαν να είναι εγκατεστημένα χωρίς άδεια

• Like 1

Και εσυ δηλαδη επειδη το δοκιμασες και σου δουλεψε, σημαίνει οτι εμεις ειμαστε για στο ελεος σου....μαλιστα!

Τι να δοκιμάσεις, η αδεια χρήσης αυτό σου λεει, το κείμενο που εγραψα ειναι απο την σελίδα της MS.

Και στην Vodafone αν πας και βουτήξεις 10 συσκευές θα παίζουν κανονικα, αυτό δεν σημαίνει οτι τις πήρες νόμιμα και είσαι ο ιδιοκτήτης...

Φυσικά και μπορεις να το ενεργοποιήσεις 100 φορές, αν ομως ενα πρωί σου έρθει η BSA στο μαγαζί σου η σε παρει κανενα τηλέφωνο η MS (βλεπε κα. Σοφού...) και σου πεί, παιδι μου εσυ εχεις Windows 7 DSP, στείλε μου φωτοτυπία τιμολόγιο ή αποδειξη αγοράς ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ μεσα σε 10 εργάσιμες , μην googlaρεις για να δείς ποιοι είναι και πως σε βρήκαν , απλα...οτι σου ερθει να μην το βαρεθεις, γιατι μετα τις 10 μερες θα σου ερθουν οι αγριοι!

ενδεικτικά, το προστιμο είναι 1000αρικι ανα θέση εργασίας + υποχρεωτική τιμολόγηση του παρανομου λειτουργικού + δικαστήριο... Ποσες φορές τα ενεργοποίησες είπαμε?

*** sorry,my bad... στο δινουν σε διπλάσια αξία

Όσον αφορά δε τις αστικές κυρώσεις, σύμφωνα με το άρθρο 66 § 12 του Ν. 2121/1993, αυτές συντρέχουν ταυτόχρονα με τις διοικητικές και συνακόλουθα οι εκάστοτε παραβάτες υποχρεούνται τόσο στην καταβολή του διοικητικού προστίμου, όσο και στην καταβολή αποζημίωσης στους εκάστοτε δικαιούχους, η οποία ισούται τουλάχιστον με το διπλάσιο της αγοραίας αξίας των προγραμμάτων που βρέθηκαν να είναι εγκατεστημένα χωρίς άδεια

Φίλε καταρχήν χαλάρωσε.Η αλήθεια είναι οτι η αναφορά σε σένα ηταν λάθος γιατι το quote μου ηταν απο το ποστ του gokuthelegend.

Απάντησα σε όσους ανέφεραν ότι αν πάρεις DSP δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις αν έχεις αλλάξει mobo κατι το οποιο δεν ισχύει.. Όπου και να είχα ρωτήσει(τεχνικούς ή καταστήματα) μου είχαν αναφέρει ότι αν τυχόν δεν γίνει το activation πάρε τηλ στην Microsoft. Το αν είναι νόμιμο ή όχι δεν το ξέρω και δεν το ανέφερα πουθενά ούτε υπονόησα κάτι. Όπως και να έχει πάντως το παράδειγμα σου με την Vodafone είναι άκυρο. Δεν πήγα εγώ στο μαγαζί και τα βούτηξα ούτε τα κατέβασα όπως η πλειοψηφία.Τα αγόρασα. Το οτι το κατάστημα δεν επρεπε να τα πουλαει έτσι είναι άλλο θεμα.

φυσικα, αλλωστε ειναι γνωστο απο τα XP οτι αν αλλαξεις τουλαχιστον 1 βασικό κομμάτι, θα χρειαστεί πάλι ενεργοποιήση, δεν εχει τυχει ποτε να αλλαξω επεξεργαστή μονο ,αλλα με μητρική σίγουρα. μπορείς να πάρεις στην εταιρια, θα σε ρωτήσει αν τα εχεςι και αλλους, θα πεις οχι και τελος....αυτο ειναι πολυ σχετικο, καθοτι οπως προανεφερε αλλος, δεν κλειδώνει με την μητρική...εαν παρεις μια και σου καει στις 10 μερες, βαζεις αλλη και τελος, αλλα αλλο να κανεις αναβαθμιση, αλλο να το αλλαξεις ολο...

χαλαρος ειμαι, αλλα οταν γραφω κατι με αποδειξεις (τα links που ανεφερα) και μου πετανε ενα ελεος και αν το εχω δοκιμασει η αν ετσι το λεω, ε τι να πω...

οσο για το παραδειγμα δεν ειναι καθολου ακυρο, στην μια περιπτωση κλεβεις ιδεες, στην αλλη συσκευες, και στις 2 περιπτώσεις εισαι φαουλ...το οτι δεν βλεπεις τις ιδεες να αιωρούνται, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν

Μάλλον μου απάντησες πριν κάνω το edit. Αν θες ξανά διάβασε το . Πάντως Αctivation δεν 

χρειάστηκε ποτέ παρόλο που είχα αλλάξει και GPU και CPU λόγο προβλήματος,

Καταλαβαίνω αυτό που λες για τι ιδέες και συμφωνώ αλλά ξαναλέω ότι πλήρωσα. Αυτό που μπορείς να πεις είναι ότι το κατάστημα με κορόιδεψε την εποχή που τα πήρα.

δεν σε κοροιδεψε, γιατι τοσα χρονια βλεπεις πχ τα WinXP PRO στα 130€ οταν κανονικα εχουν 230, αρα εσυ τα πηρες φτηνοτερα, αλλα δεν μπορεις να τα μεταφερεις... δεν στο ειπε ο αλλος, αλλα υποθετω οτι και εσυ πριν κανεις εγκατασταση δεν διαβασες το EULA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...