Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 δεν το γνώριζα αυτό, my bad! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σαφώς και δεν μπορείς να έχεις την ίδια άδεια σε 2 υπολογιστές ταυτόχρονα. Υπάρχουν όμως 2 εκδόσεις, η oem (ή dsp) και η retail. Η oem κλειδώνει με την μητρική για πάντα, οπότε αν σου χαλάσει η μητρική ή αν αλάξεις υπολογιστή, δεν θα μπορείς να μεταφέρεις την άδεια. Την retail όμως μπορείς να την μεταφέρεις σε νέο υπολογιστή, φυσικά το λειτουργικό στον παλιό θα κλειδωθεί. Περνεις την Microsoft Ελλάς ενα τηλεφωνο και στο μεταφερει/ξαναενεργοποιει αν εχεις θεμα με την μητρικη και θα την αλλαξεις εσυ.Αν το παρεις για σερβις στο κατασκευαστη,τη κανει αυτος την διαδικασια. Aν εχεις αποριες μπορεις να τους καλεσεις ή να κανεις τσατ μαζι τους και θα στα εξηγησουν,οι ιδιοι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω ξερω ότι οσοι έχουν windows 8-8.1 τα πετάνε και τους βάζω windows 7 pro και δεν έχουν άλλο πρόβλημα. windows 9 η επόμενη πατάτα ολον των εποχών βάζε τους XP, μην το ρισκάρεις !! Πολύ πιο safe 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Really man??? Κάνεις ειλικρινά ολο αυτο?? Απλα τα πράγματα... Κατεβάζεις το iso των 8.1 - κανεις την καθαρή εγκατάσταση σου με ενα generic key - και αφου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και τελειώσουν ολα μπαίνεις σε cmd ως admin και χτυπάς slmgr.vbs -ipk "γνήσιο κλειδί" παράδειγμα: slmgr.vbs -ipk XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB Και αμέσως ενεργοποιουνται και εχεις γνήσια 8.1 ISO αγγλικό για 8.1 pro από που βρίσκουμε ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ασε,ουτε την σωστη εκδοση που βαζουν στα windows 7,σε τετοιες περιπτωσεις,δεν ξερει o φιλος @gregory32!!! Τη ultimate βαζουμε στα 7 και οχι την Pro! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Περνεις την Microsoft Ελλάς ενα τηλεφωνο και στο μεταφερει/ξαναενεργοποιει αν εχεις θεμα με την μητρικη και θα την αλλαξεις εσυ.Αν το παρεις για σερβις στο κατασκευαστη,τη κανει αυτος την διαδικασια. Aν εχεις αποριες μπορεις να τους καλεσεις ή να κανεις τσατ μαζι τους και θα στα εξηγησουν,οι ιδιοι. Πολύ σωστά. Δεν κλειδώνει με τη μητρική τίποτα. Η ΟΕΜ απλά είναι άδεια μη μεταβιβάσιμη, για αγορά νέου υπολογιστή, και ισχύει για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Ούτε καν μιλάς με άνθρωπο στη microsoft, με αυτόματο τηλεφωνικ΄οσύστημα σου ενεργοποιούν το νέο machine ID. Φυσικά, απενεργοποιείται το παλιό machine ID, κι αν είσαι πονηρίδης , στο επόμενο update θα καταργηθεί το activation στο παλιό μηχάνημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά, αν τα δίνει δωρεάν στους καταναλωτές, θα μπορεί να εξακολουθεί να βγάζει κέρδος από τις πωλήσεις υπολογιστών με windows, ναί ή όχι; Φυσικά και βγάζει από τα νέα μηχανήματα. Για αυτό και πουλάει εκδούλευση για όσους έχουME ήδη 8άρια , που σημαίνει ότι έχουμε σύγχρονα (win7 τουλάχιστον) μηχανήματα. Και ταυτόχρονα πουσάρει και την πώληση νέων υπολογιστών για να βοηθήσει και τους κατασκευαστές , μέσα από τη διάδοση του νέου λειτουργικού. Τέλος, υπάρχει το cloud , το οποίο είναι η κότα με τα χρυσά αυγά για τα επόμενα χρόνια, κι εκεί θα πέσει μεγάλο βάρος των εταιριών. Τόσο για υπηρεσίες office365 , όσο και για cloud storage και exchange services. Έχει 3,3 ευρώ το μήνα το exchange mailbox των 25 giga. Με επαφές - καλεντάρια - notes - tasks τα πάντα όλα και τα συγχρονίζεις παντού. Είναι ανόητος όποιος δεν χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη υπηρεσία πλέον για επαγγελματικό mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brute-force Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Χειρότερο user experience ever τα 8, καμία εντύπωση για την συγκεκριμένη κίνηση. Πάντως όσο και να τα μισώ, θέλω πολύ να μπουν στον σωστό δρόμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ISO αγγλικό για 8.1 pro από που βρίσκουμε ?? http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-8-1-download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 δεν μπορείς να έχεις την ίδια άδεια χρήσης σε πάνω από ένα PC ταυτόχρονα... δλδ αν πχ έχεις ένα PC με Windows, το πετάξες και πάρεις new, προφανώς και μπορείς να βάλεις την παλιά σου άδεια πάνω στο new PC, αλλά δεν μπορείς να την έχεις ταυτόχρονα ενεργοποιημένη και στο παλιό... Αυτο δεν ισχυει σε προεγκατεστημενα ή DSP εκδοσεις, μονο εαν αγοράσεις ξεχωριστή αδεια. Υπόψιν, οι περισσότερες άδειες του εμπορίου ειναι DSP και κακώς πωλούνται ετσι απλα, κανονικα δίνονται μονο με computer parts γι'αυτο αλλωστε παλιοτερα σου εδιναν και ενα IDE καλώδιο (με γελοια τιμή) ωστε να θεωρείται part... Προ-εγκατεστημένο λογισμικό (ΟΕΜ/DSP) Το προ-εγκατεστημένο λογισμικό διατίθεται σε μορφή DSP / OEM και έχει δημιουργηθεί με σκοπό α) να προ-εγκαθίσταται σε νέους Η/Υ και servers αποκλειστικά από κατασκευαστές υπολογιστών/servers με σκοπό την μεταπώληση, και β) να συνοδεύει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή server στον οποίο εγκαταστάθηκε αρχικά από τον κατασκευαστή του (System Builder ή OEM Κατασκευαστή), χωρίς τη δυνατότητα μεταφοράς σε άλλον υπολογιστή/server. εν ολίγοις, αυτό που κάνουν τα περισσότερα καταστήματα και τα δίνουν έτσι ανοικτα, ειναι παράνομο... http://www.microsoft.com/hellas/LicensingPolicy/default.aspx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Άντε μακάρι να τα δώσουν δωρεάν σαν update των windows 8.1. Υπερευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Καμία σχέση με τα 7. Ούτε εγώ γουστάρω το metrro gui, αλλά με ρυθμισούλες το έφερα στα μέτρα μου και είναι σαν 7. Simple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 καλη κινηση αν και εγω απο τα 7 θα πληρωσω αλλα θα ειναι καλη πιστευω αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εν ολίγοις, αυτό που κάνουν τα περισσότερα καταστήματα και τα δίνουν έτσι ανοικτα, ειναι παράνομο... http://www.microsoft.com/hellas/LicensingPolicy/default.aspx παράνομο δεν το λες, απλά δεν το επιτρέπει επίσημα η MS κατά τα άλλα γίνεται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, αποκλείεται να μην το έχει πάρει χαμπάρι η MS, το επιτρέπει ανεπίσημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμένω πως και πως γιατί εμένα τα 8.1 δεν μου έκατσαν ποτέ καλά. Είχα τα 8 έκανα την δωρεάν αναβάθμιση στα 8.1 και το δεξί κλικ κάνει περίπου 12 δευτερόλεπτα. Έκανα downgrade στα 8 και μετά ξαναπήγα στα 8.1 μήπως κάτι δεν είχε πάει καλά και πάλι το ίδιο... πατάω δεξί κλικ σε κάποιο αρχείο και φορτώνει για 12 δευτερόλεπτα περίπου. Κατά τα άλλα μια χαρά αλλά αυτό το κόλλημα με το δεξί κλικ δε μπορώ να το καταλάβω δε ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμένω πως και πως γιατί εμένα τα 8.1 δεν μου έκατσαν ποτέ καλά. Είχα τα 8 έκανα την δωρεάν αναβάθμιση στα 8.1 και το δεξί κλικ κάνει περίπου 12 δευτερόλεπτα. Έκανα downgrade στα 8 και μετά ξαναπήγα στα 8.1 μήπως κάτι δεν είχε πάει καλά και πάλι το ίδιο... πατάω δεξί κλικ σε κάποιο αρχείο και φορτώνει για 12 δευτερόλεπτα περίπου. Κατά τα άλλα μια χαρά αλλά αυτό το κόλλημα με το δεξί κλικ δε μπορώ να το καταλάβω δε ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν. Ειναι γνωστό πρόβλημα . Googlare και θα βρεις λύση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα