bigstar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Άντε να τα δούμε και αυτά στην πράξη αλλά ξέρετε ε μετά η κλασσική γκρίνια. Όχι δεν μας αρέσει το start menu θέλουμε αλλιώς το κουμπί κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλή κίνηση, εγώ ούτε για τα 8 πλήρωσα και είμαι στα 8.1 οπότε θα εξασφαλίσω τζάμπα και τα 9. (Αυθεντικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 επειδή χαιρόσαστε τα μηχανήματα που έχετε θα τη σηκώνουν ή θα είναι όπως τα sVISTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navarino Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρουμε τίποτα για την αυριανή εκδήλωση της MS? Τι ώρα είναι, αν θα υπάρχει μέσω stream? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχάριστα νέα,σχεδόν τζάμπα και γνήσια το 8άρι,το ίδιο και 9άρι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 επειδή χαιρόσαστε τα μηχανήματα που έχετε θα τη σηκώνουν ή θα είναι όπως τα sVISTA τα 8 είναι πιο ελαφρυά από τα 7, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα 9 θα είναι χειρότερα κι από τα 2? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Και τζαμπε τα 9αρια(6 χρονακια συνολο για αναβαθμησεις του λειτουργικου) και δωρεαν τα ms office 2013 student edition,τι αλλο να ζητησει κανεις! Mηπως το παρα χε...με με τα πολλα τζαμπε,τωρα τελευταιως?Αρχιζω να ανησυχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregory32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω ξερω ότι οσοι έχουν windows 8-8.1 τα πετάνε και τους βάζω windows 7 pro και δεν έχουν άλλο πρόβλημα. windows 9 η επόμενη πατάτα ολον των εποχών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλωστε είναι η μόνη εταιρία που χρεώνει το OS εδώ η Apple το δίνει δωρεάν. Ναι αλλα η Apple στα παιρνει απο το hardware, η MS ομως? θεωρητικα θα δωσουν και τα ISOs, οπως εγινε και στα 8αρια, εγω εκανα αναβαθμιση απο Win7 και μου εστειλε SN και link για να κατεβασω. ΟΜΩΣ! στον φορητο που ειχα 32bit, παλι 32 ηρθε, ενω στον desktop εσκασε κανονικα 64bit... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Και τζαμπε τα 9αρια(6 χρονακια συνολο για αναβαθμησεις του λειτουργικου) και δωρεαν τα ms office 2013 student edition,τι αλλο να ζητησει κανεις! Mηπως το παρα χε...με με τα πολλα τζαμπε,τωρα τελευταιως?Αρχιζω να ανησυχω! Ειναι γιατι εχει μεσα κατασκοπευτικο λογισμικο απο FBI,CIA,NSA. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω ξερω ότι οσοι έχουν windows 8-8.1 τα πετάνε και τους βάζω windows 7 pro και δεν έχουν άλλο πρόβλημα. windows 9 η επόμενη πατάτα ολον των εποχών Ποιος εισαι εσυ ειπαμε? Και τι σχεση εχεις με ολους εμας, τους windows 8.x χρηστες,που λες οτι μας εκπροσωπεις??? Πες την αληθεια,βαριεσαι να τους ξαναπερασεις τα 8αρια,για να μπορουν να παρουν τζαμπε τα 9? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τα windows 8 είναι μια χαρά σταθερότατα, το οτι το metro ui είναι γτπ είναι άλλο θέμα. Δεν χρειάζεται να καταδικάζεται ένα λειτουργικό μόνο από αισθητική άποψη αλλά ούτε να το υπερασπιζόμαστε και να αντιμετωπίζουμε όλους τους υπόλοιπους ως άσχετους. Κι εγώ αν τα windows 8 δεν τα εξασφάλιζα αυθεντικά δωρεάν, μάλλον 7 από το θείο θα είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpentenis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Κατσε λοιπον εσυ στα XP με 2 GB RAM και Unsupported ολες τις νεες τεχνολογιες των νεων επεξεργαστων Intel και AMD και οσο για το Linux φανταζομε ότι θα εισαι κανας noob που εχει βαλει ένα Ubuntu desktop στο μηχανημα του και το παιζει Linuxas - όταν εγω εστεινα Slackware Linux με xwindows χωρις kde και ότι θελαμε το ανοιγαμε με X-Console εσυ δεν ηξερες που παν τα 4 και τωρα ξαφνεικα δεν σου αρεσει η ιδεολογια της MS Αυτή ηταν παντα με μερικες τροποποιήσεις παντοτε με βαση το συμφέρον της τα υπολοιπα που καθεσε και λες απλα δειχνουν ότι δεν ξερεις τι σου γινεται Εσυ δηλαδη εισαι παλιος και γνωστης, εγω που στην σχολη το 1997 δουλευα με Red Hat που ηταν μονο σε κονσολα, τι πρεπει να πω για το σχολιο σου? Το πρωτο μου Suse, το 2001, το αγόρασα 12 χιλιαρικα, εσυ ειχες αγορασει ποτε linux? Εαν θέλει XP γιατι παιζει mame, εαν δεν εχει χρηματα να παρει καλυτερο μηχάνημα, εαν δεν γουστάρει να αλλάξει, εσενα τι σε απασχολει και του την λες ετσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά νέα οχι ότι είχαμε θέμα με τα 8.1 Sent from my Lumia 1020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esykas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 τα 8 είναι πιο ελαφρυά από τα 7, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα 9 θα είναι χειρότερα κι από τα 2? τίποτα αλλά πολλές φορές πάνε για καλό και τα κάνουν χειρότερα προσωπικά έχω laptop με 8.1 και θα κάνω δοκιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα