Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν τα Windows 9 για τους χρήστες Windows 8 και Windows 8.1;

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προφανώς και θα βγει ISO, απλά η αναφορά από windows update είναι για τη νέα δυνατότητα...

Αυτό εννοείται :)

Αν η MS θέλει να μεταβούν μαζικά οι χρήστες από παλιότερες εκδόσεις των windows προς τα 9, θα πρέπει να δώσει το λειτουργικό δωρεάν είτε σε update από 8+ όπως λέει ή δωρεάν κατέβασμα ISO για όλους.

Άλλωστε είναι η μόνη εταιρία που χρεώνει το OS εδώ η Apple το δίνει δωρεάν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 142
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Εγώ θα συμφωνήσω ότι σαν λειτουργικό τα 8/8.1 είναι πολύ πιο σταθερά και αξιόπιστα από τα 7 (τουλάχιστον από την εμπειρία μου με αυτά), αλλά το metro design ήταν ατυχής επιλογή για σταθερούς υπολογιστές που μπερδεύει και δυσκολεύει την πλοήγηση και χρήση. Ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω δηλαδή, για αυτό ελπίζω όντως να δωθεί δωρεάν η αναβάθμιση στα 9, για να έρθουμε στα ίσια μας.

• Like 1

• Super Moderators

Άλλωστε είναι η μόνη εταιρία που χρεώνει το OS εδώ η Apple το δίνει δωρεάν.

ναι γιατί η apple πουλάει και hardware πακέτο...

• Like 9

• Super Moderators

Σε κάθε αναβάθμιση;

ρητορική?

το θέμα είναι ότι η Apple με το hardware έχει σίγουρα κέρδη...

η MS αν τα δίνει τσάμπα θα τα βγάζει αποκλειστικά από το market? lol...

• Like 5

Δεν χρειάζεσαι hardware από την Αpple, φτιάχνεις ένα hackintosh και τέλος :)

Ας δώσει η MS τα 9 το πολύ 10€ αλλιώς θα κάθεται να παιδεύεται και να αναρωτιέται γιατί δεν πάνε από τα XP, 7 στα 8 ή 9....

ρητορική?

το θέμα είναι ότι η Apple με το hardware έχει σίγουρα κέρδη...

η MS αν τα δίνει τσάμπα θα τα βγάζει αποκλειστικά από το market? lol...

Από τις πωλήσεις υπολογιστών με προεγκατεστημένα windows δεν παίρνει τίποτα;

• Like 2

Αυτό με την δωρεάν αναβάθμιση έπρεπε να γίνεται από τα  windows 7 και μετά. Εφόσον ο νέος και πιο πρόσφατος kernel εμφανίστηκε στα vista και μέχρι και τα 8.1 είναι ο ίδιος δεν υπήρχε λόγος καινούριων εκδόσεων και πληρωμής αυτών. Αρκεί ο kernel να είναι ο ίδιος και στα 9. Η MS κάνει αυτό που έπρεπε να έκανε εδώ και χρόνια, όπως η Apple.

• Super Moderators

Από τις πωλήσεις υπολογιστών με προεγκατεστημένα windows δεν παίρνει τίποτα;

από το hardware γιατί να παίρνει? επίσης αν τα δίνει τσάμπα και τα προεγκατεστημένα τσάμπα δεν θα 'ναι?

• Like 8

θέλω να πιστεύω ότι όσοι λένε ότι θέλουν τα windows για όλους δωρεάν ή με τιμές γύρω στο δεκάρικο κάνουν πλάκα. εγώ προτείνω τότε να απολύσει και τα χιλιάδες άτομα που εργάζονται στο λειτουργικό και να κρατήσει μόνο τον Κώστα, τον Μήτσο και τον Τάκη (γιατί και οι τρεις μαζί ζουν πολύ) και να αναλάβουν όλο το τμήμα μόνοι τους.

επίσης επειδή ο υπολογιστής μου έχει παλιώσει να μου δώσει και έναν δωρεάν. ΤΩΡΑ!

• Like 7

H αναβάθμιση από windows 7 σε windows 8 κόστισε μόλις 15Ε, τώρα δίνει την αναβάθμιση δωρεάν.

Επίσης η microsoft δίνει όλα τα λογισμικά της (εκτός office) δωρεάν σε φοιτητές μέσω του MSDNA, εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή όλοι μπορούν να έχουν γνήσια windows τσάμπα. 

Tώρα εάν κάποιος θέλει να μένει με XP είναι δικιά του επιλογή που προσωπικά δε καταλαβαίνω, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.  

που σημαινει κανεις μπακαπ κανεις την αναβαθμιση κολλαει στην επανεκκινιση πας στα 8.1 κανεις restore σ λεει αποτυχια χανεις τ αρχεια σου καντιλιαζεις την ΜS και βαζεις τα 7αρια απ την ξενερα ή ακομα και λινουξ :Ρ

• Like 1

θέλω να πιστεύω ότι όσοι λένε ότι θέλουν τα windows για όλους δωρεάν ή με τιμές γύρω στο δεκάρικο κάνουν πλάκα. εγώ προτείνω τότε να απολύσει και τα χιλιάδες άτομα

Δηλαδή αν θυμάμαι καλά στις αρχές έδινε τα 8 γύρο στα 25-30  απολύθηκε κοσμος;;;

Αν θέλει το κάνει αλλά προσπαθεί να βγάλει και από την μύγα ξύγκι.

προφανώς και θα βγει ISO, απλά η αναφορά από windows update είναι για τη νέα δυνατότητα...

Το θέμα όμως είναι ότι μετά το upgrade από 8 σε 8.1 και με το iso του 8.1 δεν περνάει το γνήσιο κλειδί για να κάνεις clean install απευθείας σε 8.1.

Πρέπει να βάλεις πρώτα 8 με το κλειδί τους και μετά να αναβαθμίσεις σε 8.1 από το store,κάτι που είναι πολύ χρονοβόρο.

Εκτός φυσικά αν υπάρχει λύση και δεν την έχω βρει,οπότε περιμένω συμβουλές για το πως να το κάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...