Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν τα Windows 9 για τους χρήστες Windows 8 και Windows 8.1;

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φυσικα, αλλωστε ειναι γνωστο απο τα XP οτι αν αλλαξεις τουλαχιστον 1 βασικό κομμάτι, θα χρειαστεί πάλι ενεργοποιήση, δεν εχει τυχει ποτε να αλλαξω επεξεργαστή μονο ,αλλα με μητρική σίγουρα. μπορείς να πάρεις στην εταιρια, θα σε ρωτήσει αν τα εχεςι και αλλους, θα πεις οχι και τελος....αυτο ειναι πολυ σχετικο, καθοτι οπως προανεφερε αλλος, δεν κλειδώνει με την μητρική...εαν παρεις μια και σου καει στις 10 μερες, βαζεις αλλη και τελος, αλλα αλλο να κανεις αναβαθμιση, αλλο να το αλλαξεις ολο...

χαλαρος ειμαι, αλλα οταν γραφω κατι με αποδειξεις (τα links που ανεφερα) και μου πετανε ενα ελεος και αν το εχω δοκιμασει η αν ετσι το λεω, ε τι να πω...

οσο για το παραδειγμα δεν ειναι καθολου ακυρο, στην μια περιπτωση κλεβεις ιδεες, στην αλλη συσκευες, και στις 2 περιπτώσεις εισαι φαουλ...το οτι δεν βλεπεις τις ιδεες να αιωρούνται, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν

Δεν κατάλαβα καλά, αγόρασες έκδοση DSP, έκανες ενεργοποίηση αρχικά σε έναν υπολογιστή. Άλλαξες μητρική η/και υπολογιστή και ξαναέγινε κανονικά η ενεργοποίηση με τον ίδιο κωδικό; Η νέα μητρική ήταν ίδιο ή διαφορετικό μοντέλο με την παλιά; Πριν κάνεις ενεργοποίηση στον νέο υπολογιστή/μητρική είχες πάρει τηλέφωνο την Microsoft;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα αρχισω τα πανηγύρια!

Start is back!

Aero is back!

Ξου ξου ξου γκρινια!!!

Υ.Γ.Δε μιλω για τους Ελληνες και τα Ελληνικα φορουμ,γιατι η μιζερια και η γκρινια ειναι το κυριαρχο γονιδιο στο DNA μας!

• Like 1

Και μητρική να αλλάξεις και ολο το μηχάνημα, μια χαρά θα παίξει... Δεν θα κάνει online, παίρνει τηλέφωνο, ρωτάνε σε πόσους υπολογιστές το Έχεις, λες ένα και κάνει ενεργοποίηση... Απλά δεν είναι νόμιμο, και σε ένα έλεγχο δεν καλύπτεσαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...