Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαράδεκτο για την Micro$oft αν τα δώσει δωρεάν και ΔΕΝ μας δώσει επιστροφή έστω 15-20€.

Έλεος με την τσιγγουνιά της...αλλα υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές κυρία Micro$oft. Ρε XP και πάλι XP...και Linux.

Μάθαμε τώρα...όλα τζάμπα.

Κατσε λοιπον εσυ στα XP με 2 GB RAM και Unsupported ολες τις νεες τεχνολογιες των νεων επεξεργαστων Intel και AMD και οσο για το Linux φανταζομε ότι θα εισαι κανας noob που εχει βαλει ένα Ubuntu desktop στο μηχανημα του και το παιζει Linuxas - όταν εγω  εστεινα Slackware Linux με xwindows χωρις kde και ότι θελαμε το ανοιγαμε με X-Console εσυ δεν ηξερες που παν τα 4 και τωρα ξαφνεικα δεν σου αρεσει η ιδεολογια της MS Αυτή ηταν παντα με μερικες τροποποιήσεις παντοτε με βαση το συμφέρον της τα υπολοιπα που καθεσε και λες απλα δειχνουν ότι δεν ξερεις τι σου γινεται

• Like 5
Δημοσ.

Κατσε λοιπον εσυ στα XP με 2 GB RAM και Unsupported ολες τις νεες τεχνολογιες των νεων επεξεργαστων Intel και AMD και οσο για το Linux φανταζομε ότι θα εισαι κανας noob που εχει βαλει ένα Ubuntu desktop στο μηχανημα του και το παιζει Linuxas - όταν εγω  εστεινα Slackware Linux με xwindows χωρις kde και ότι θελαμε το ανοιγαμε με X-Console εσυ δεν ηξερες που παν τα 4 και τωρα ξαφνεικα δεν σου αρεσει η ιδεολογια της MS Αυτή ηταν παντα με μερικες τροποποιήσεις παντοτε με βαση το συμφέρον της τα υπολοιπα που καθεσε και λες απλα δειχνουν ότι δεν ξερεις τι σου γινεται

Eιρωνευεται!

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ναι για το αν θα μπορούμε να βάλουμε την Beta λέω.

ίδια απάντηση, αύριο βγαίνει κι αύριο θα δώσουν το ISO αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.
από το hardware γιατί να παίρνει? επίσης αν τα δίνει τσάμπα και τα προεγκατεστημένα τσάμπα δεν θα 'ναι?

Όχι βέβαια... άλλο τα δίνω δωρεάν σε home users και άλλο σε PC vendors και κατασκευαστές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι βέβαια... άλλο τα δίνω δωρεάν σε home users και άλλο σε PC vendors και κατασκευαστές.

και πόσο νομίζεις ότι κοστίζουν σε ένα κατασκευαστή?

Δημοσ.

1ον το παιδί κάνει πλάκα και το έχει ρίξει στην ειρωνία...

2ον ακόμη και αν τα πίστευε αυτά που λέει δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον μειώνεις.

3ον απορώ πώς δεν κατάλαβες ότι ο φίλος αστειευόταν...

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω, αλλά ξέρω πόσο τα χρεώνουν... 50-70 ευρώ και για μία μόνο μητρική. Συνεπώς οι χρήστες που θα αλλάξουν μητρική θα τα ξαναπληρώσουν... Εκτός αν έχουν το retail αλλά εκεί η χρέωση ήταν 300+... Κάνω κάποιο λάθος;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω, αλλά ξέρω πόσο τα χρεώνουν... 50-70 ευρώ και για μία μόνο μητρική. Συνεπώς οι χρήστες που θα αλλάξουν μητρική θα τα ξαναπληρώσουν... Εκτός αν έχουν το retail αλλά εκεί η χρέωση ήταν 300+... Κάνω κάποιο λάθος;

οι κατσκευαστές τα παίρνουν πραγματικά φτηνά...

τι εννοείς ότι θα τα ξαναπληρώσουν αν αλλάξουν μητρική?

τα Windows 8.1 x64 DSP που βλέπω στο skroutz κάνουν 89 euro, τα Pro 128 euro...

Δημοσ.

Τελικά, αν τα δίνει δωρεάν στους καταναλωτές, θα μπορεί να εξακολουθεί να βγάζει κέρδος από τις πωλήσεις υπολογιστών με windows, ναί ή όχι;

Δημοσ.

από ότι λέει η είδηση αναβαθμίζονται κι από τα 8...

επίσης η προσφορά είναι για upgrade, όχι για clean install, οπότε γιατί να περιμένουμε να βάζουμε κατευθείαν το ISO των 9 χωρίς των 8 πρώτα?

Είχα την εντύπωση ότι μετά από upgrade μπορούσες να κάνεις clean install εφόσον σου δίνει το iso.Μάλλον λάθος μου.

Θα δοκιμάσω βέβαια και την λύση του flogerakos μήπως και γλυτώσω χρόνο.Αλλιώς υπομονή,τι να κάνουμε,δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.. 

Really man??? Κάνεις ειλικρινά ολο αυτο?? Απλα τα πράγματα... Κατεβάζεις το iso των 8.1 - κανεις την καθαρή εγκατάσταση σου με ενα generic key - και αφου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και τελειώσουν ολα μπαίνεις σε cmd ως admin και χτυπάς 

slmgr.vbs -ipk "γνήσιο κλειδί"

παράδειγμα:
slmgr.vbs -ipk XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

Και αμέσως ενεργοποιουνται και εχεις γνήσια 8.1 :)

Να σαι καλά,ευχαριστώ πολύ!Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.Εύχομαι να δουλέψει και να με σώσει από αρκετό χρόνο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελικά, αν τα δίνει δωρεάν στους καταναλωτές, θα μπορεί να εξακολουθεί να βγάζει κέρδος από τις πωλήσεις υπολογιστών με windows, ναί ή όχι;

no idea, αν έχεις βρει κάποια πληροφορία εδώ είμαστε...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...