psychogamer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα σε ολους στο φορουμ......... εχω ενα προβλημα σχετηκα με την ταχυτητα του ιντερνετ ,,, στην περιοχη μου ερχετε μεχρι 3 mbits υπαρχει καποιος τροπος να το αυξηθει καπως ,,, το ξερω ειμαι μακρια απο τον κομβο...... ,,, αλλα δε μπορω να εχω μια τετοια συνδεση ευχαριστω με εκτιμιση psychogamer
KiriosD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εφόσον η γραμμή είναι μέχρι τόσο η απάντηση είναι όχι. Μία από τις λύσεις είναι το δορυφορικό ιντερνετ. Άλλη λύση είναι το mobile broadband αλλά εφόσον η περιοχή σου είναι μέχρι 3 Mbps σε γραμμή δε νομίζω να έχεις κάλυψη 4G όπου και θα έβλεπες διαφορά από την υπάρχουσα κατάσταση. 1
psychogamer Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 σε θεμα τεχνικου κομματιου υπαρχει καμια λυση ?? να φτιαξει τις γραμμες ο οτε η οτιδηποτε ? πριν βαλω δορυφορικο ??
KiriosD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μονάχα ένας έχει την απάντηση που ψάχνεις...http://mag3399.wix.com/light1 πριν καταφύγεις σε τέτοιες ακραίες λύσεις πάρε και ένα τηλέφωνο τον παροχο σου να ρωτήσεις τις μέγιστες ταχύτητες της περιοχής και αν μπορείς να αναβαθμίσεις τη γραμμή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα