evamak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα. Έβαλα σημερα κατα τις 6 το πρωι να δω Nickelodeon και η εικόνα ηταν χαλια. Εκανε διακοπές, κολλαγε τελειως κλπ οποτε εκανα καινούργια σάρωση καναλιών μηπως φτιαξει και το κανάλι εξαφανίστηκε τελειως! Δοκίμασα ακομα και να κανω reset την τηλεοραση αλλα το κανάλι παρέμεινε εξαφανισμένο.. Να σημειωθεί πως μένω στον υμηττο, οποτε είχα παντα τελειο σημα σε ολα τα κανάλια και πως η τηλεοραση μου εχει ενσωματωμένο δεκτή. Υπάρχει καποιο πρόβλημα με το κανάλι; Επαθε κανεις άλλος το ίδιο πραγμα ή ειναι θεμα της τηλεόρασης/κεραίας μου; Αν μπορει να με βοηθήσει καποιος θα το εκτιμούσα πολυ.. Ειναι το μονο κανάλι που παρακολουθώ Sent from my iPhone using Insomnia Πόσες φορες παίζει να ειπα κανάλι μεσα σε 10 γραμμές; xD Sent from my iPhone using Insomnia
evamak Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σε λίγες ωρες δίνω μαθημα και τοτε τελείωσα το διάβασμα οποτε ηθελα να σκοτώσω λιγη ωρα χωρις να ανοιξω pc. Το αν εχω "θεματάκια" ή οχι ασε με να το ξερω εγω καλυτερα αγαπητέ
mikele13- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 και σε εμενα ετυχε αυτο οπως κ αλλα καναλια εξαφανιστηκαν... εκανα νεα σαρωση την επομενη ημερα και ολα ηταν οκ. προφανως θα ειναι προβλημα της στιγμης... Δοκιμασε να σκαναρεις αργοτερα...
evamak Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εμενα ακομα τα ίδια και παρατήρησα πως χάθηκε και το mtv :/
Mikulski Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2021 Στις 29/9/2014 στις 7:27 ΠΜ, evamak είπε κεραίας Η Λέξη γράφει ΚΕ-ΡΑ-ΙΑΣ Στις 29/9/2014 στις 7:27 ΠΜ, evamak είπε Ειναι το μονο κανάλι που παρακολουθώ Ψέματα κάνεις αφου αντ1 & Σκαΐ παρακολουθείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα