Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω κανει ενα pc  αξιας 1000 πριν ενα χρονο και ασχολουμε τωρα παλι λογο ενος φιλου, γιατι στις προτασεις σας βαζεται και ψυκτρα δεν εξυπηρετει η μανισια?

Δημοσ.

Άκου μανίτσα..θα βγάλω και εγώ έξω το πιτσί μου να τα μετρήσουμε,να δούμε ποιος ασχολείται περισσότερο.

Άποψή μου.αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο ,ορισμένες φορές,προτείνεται η αγορά aftermarket ψύκτρας,καλό θα ήταν να μην ασχολιόσουν καθόλου με την σύνθεση υπολογιστών.

Καλά έκανες και χάλασες το χιλιάρικο για την πάρτυ σου,αλλά για τον φίλο σου καλύτερα να συμπληρώσεις την φόρμα στον τομέα των αναβαθμίσεων και να ακούσεις τις προτάσεις μας.

Η μανίσια η ψύκτρα και το μαμίσιο το βορειογέφυρο...

• Like 3
Δημοσ.

off

@black adder δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεσαι τοσο καυστικος και ειρωνικος!

το παιδι εκανε μια ερωτηση , η απαντας πανω σ αυτο η βγαινεις offtopic!

on

@msventuza , φιλε μου η 'μανισια' ειναι για πολυ απλα πραγματακια..εννοω πως αν ζωριζεις το pc , και αρκετο φορυβο θα κανει (αφου θα πρεπει να ψυχει τον επεξεργαστη αποτελεσματικα) αλλα και δεν θα προσφερει καλες επιδοσεις (καλη ψυξη) οπως αλλες aftermarket.

αν εισαι του ελαφρου gaming και γενικα δεν ζωριζεις το pc δεν χρειαζεται να δωσεις αυτο το 20αρικο για μια ψυκτρα..

προφανως πολλοι εδω μεσα εχουν κολημα με τις ψυκτρες των cpu.

αλλα οχι και οτι πολλες συνθεσεις εδω μεσα που βλεπεις , δεν τις χρειαζονται.

ναι ειναι καλη, αλλα.. :) καταλαβαινεις..

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με τον discoboyminimal(ιδίως με το off).Επίσης αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς και με το  overclocking  πάλι θα χρειαστείς άλλη καλύτερη ψύκτρα.

Δημοσ.

αρκετες φορες ειναι toomuch..

εγω προτειμω αν δεν κανω oc. η αν δεν ειναι 24/7 σε βαριες δουλειες(δεν εννοω torrents , music , browsing  κλπ ,24/7) να τον αφηνω με την μαμα.

εκτος αν εχεις θεμα με τον θορυβο..που σιγα και τον πολυ θορυβο που κανουν πλεον..ενταξει δεν ξερω απο amd μερια..αλλα απο intel παλευονται ανετα..

εγω στον i3-4130 απο 3.4 στα 3.5 με non-k (οχι overclockable cpu) και 1.160v στα 40c idle με την stock της μαμας ιντελ.

ουτε θορυβο κανει ουτε τιποτα..(αν εισαι ψειρας , παω πασο)

dota 2 , και οτιδηποτε βαρια παιχνιδακια παιζω χωρις προβλημα.

ο firefox κλεινει μια φορα τη βδομαδα για να του κανω τα update και ειναι φορτομενος με 5-10 tabs+ flashplayer ολη μερα..

για να μην σου πω που εχω afk ενα παιχνιδια μερες ατελειωτες και τρωει καρφωμενα 50% του cpu χωρις να πεφτει..

προσωπικα , η πρεπει να πετυχεις χαλια ψυκτρα για να παρεις aftermarket η να κανεις overclock.

σε οποια αλλη περιπτωση (εκτος του να εισαι ψειρας) πιστευω σε καλυψα..με γεγονοτα.

τωρα αν και παλι δεν καταλαβες πιασε τα παιδια που προτεινουν ψυκτρες και ρωτα τα :) ισως να λεισουν και δικες μου αποριες..

• Moderators
Δημοσ.

@black adder

Προτεινω χαμηλοτερους τονους και λιγοτερη ειρωνεια.

/offtopic over, οποιοσδηποτε χρειαστει οτιδηποτε ειμαι διαθεσιμος μεσω pm. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου και εγω την ιδια αποψη εχω... και απλα θεωρησα οτι ειναι μεγαλο badget τα 30-40 euro μπροστα στα 500(αρχικως στοχος τισ ερωτησης!!!) για αυτο εκανα αυτο το σχολιο αλλα μαλλον καποιοι εχουν ορεξη να τραβανε τα θεματα. Οσο γιοα εμενα εχω 4670k και εχω ψυκτρα noctua nh u12s και ειμαι silent πιο πολυ θορυβο κανει η GTX 770 gigabyte!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...