Danny Fidelos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δημιούργησα εδώ και λίγο καιρό ένα blog με τίτλο In the Blog of Madness, το οποίο μπορείτε να βρείτε Site: εδώ , στο οποίο ανεβάζω reviews από διάφορες horror ταινίες. Το blog ανανεώνεται καθημερινά, και μέσα απ' αυτό ρίχνω μια αστεία ματιά στις ταινίες τις οποίες κριτικάρω, πάντα απ΄την οπτική γωνία του αθυρόστωμου θεατή.Ευπρόσδεκτοι να τσεκάρετε λοιπόν!Αναλυτικά τα reviews:1. Eden Lake review2. Would You Rather review3. House of 1000 Corpses review4. Fright Night (1985) review5. Oculus review6. Drag Me to Hell review7. Cube | Cube 2: Hypercube | Cube Zero reviews8. Braindead (Dead Alive) review9. The Loved Ones review10. The ABCs of Death 11. The Midnight Meat Train review12. The Hills Have Eyes (2006) review Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2014 από Danny Fidelos
Danny Fidelos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νέες κριτικές εδώ:I Spit on Your Grave (2010) reviewWorld War Z review Eraserhead review Re-Animator review Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2014 από Danny Fidelos
Danny Fidelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Νέο review: John Dies at the End Καθώς και κάτι διαφορετικό:Περί κλισέ horror ταινιών ο λόγος...
rwmi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 νηπιακη φαση και αναλυση ρε μπρο τι να διαβασουμε δηλαδη σαν την περιληψη της ταινιας ειναι
Danny Fidelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 νηπιακη φαση και αναλυση ρε μπρο τι να διαβασουμε δηλαδη σαν την περιληψη της ταινιας ειναι Ε, ναι βασικά. Δε διαφωνώ σ' αυτό. Ταινίες θέλω να σου παρουσιάσω. Και σε εσένα και σε όποιον άλλο ενδιαφέρεται. Και λέω και μια προσωπική γνώμη για την εκάστοτε ταινία και πετάω και το (καλό ή κακό δε με νοιάζει) χιούμορ μου μέσα. Δεν είμαι κριτικός κινηματογράφου και ούτε με ενδιαφέρει να γίνω. Επίσης οι ταινίες που σου παρουσιάζω δεν είναι η τριλογία των χρωμάτων του Κιζλόφσκι. Καμμενιές, σπλατεριές και φαντάσματα είναι, ανάλογο ύφος κρατάω. 1
Danny Fidelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δυο ακόμα reviews: The Conjuring reviewHellraiser review
Danny Fidelos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Un Chien AndalouThe Purge | The Purge: Anarchy reviews
Danny Fidelos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Insidious | Insidious: Chapter 2 review
Pa0ki Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 4/5 το oculus? Από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω δει τελευταία 1
stratigos24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 9. The Loved Ones review Πω, τι μου θυμισες? Πραγματικα, αρρωστη ταινια. Τον σκοπο της τον πετυχαινει 100%. 4/5 το oculus? Από τις μεγαλύτερες μαλακίες που έχω δει τελευταία Οντως, δεν μαρεσε καθολου ή για να το πω καλυτερα, ειχε καλα στοιχεια, μου αρεσε καπως αλλα εκει που κατεληξε χαλασε τα παντα. 1
Danny Fidelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 To Oculus έχει τη φάση του. Το είδα με μηδενικές προσδοκίες, έχοντας ακούσει και καλά και κακά. Και μου άρεσε. Είχε ορισμένες γαμάτες σκηνές. Όπως εκεί με τα γυαλιά που μάσαγε η τύπισσα.
Danny Fidelos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 The Possession of Michael King reviewHorns review
Danny Fidelos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Night of the Demons (1988) reviewA Serbian Film review
Danny Fidelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 το Night of the Demons ειναι πολυ καλο. Κοίτα, φαντάζομαι για την εποχή του είναι καλό. Αλλά αυτές οι ερμηνείες και τα στερεότυπα με κούρασαν πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα