killmelater Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει αν μπορω να ενεργοποιησω τον ηχο στο pip.. εχω συνδεση το pc με hdmi κ ενεργοποιω το pip, εχω εικονα στο κατω μερος δεξια μπορω να ενεργοποιησω κ ηχο?? στις ρυθμισεις που εψαξα δε βρικα επιλογη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rnd Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω ιδέα από τη συγκεκριμένη λειτουργία της Samsung, αλλά το PIP εδώ και 20 χρόνια δουλεύει ως εξής: από τα ηχεία της τηλεόρασης ακούγεται ο ήχος της πρωτεύουσας εικόνας, και από τα ακουστικά ο ήχος της δευτερεύουσας εικόνας. Εάν βάλεις εξωτερικά ηχεία στην έξοδο των ακουστικών θα ακούς από εκεί τον ήχο που θέλεις. Εάν θέλεις να αλλάξεις τον ήχο που ακούγεται από τα ηχεία της τηλεόρασης, πρέπει να αναστρέψεις τις εικόνες μεταξύ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Στην Samsung UE55F6500 υπάρχει επιλογή για τον ήχο σε PiP (πηγή ήχου: κύρια/δευτερεύουσα). Αλλά αυτή η επιλογή είναι στο ίδιο menu με το PiP, οπότε αν είχες τη συγκεκριμένη θα το χες δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Οποτε μαλλον δε θα εχει!! Θα ηταν πολυ βολικο!! Αλλος τροπος δε πρεπει να υπαρχει μαλλον!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Στις Samsung δυστυχώς δεν ενεργοποιειται ο ήχος της δευτερευουσας εικόνας από τα ακουστικά. Στα μοντέλα με δύο δεκτές έχετε επιλογή αναπαραγωγής ήχου από τα ηχεια μόνον από μια εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα