xtonyx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα στην παρεα...σημερα εκανα απεγκατασταση καποιων προγραμματων antivirus συγκεκριμενα και drivers amd/ati με ddu...επισης εκανα απεγκατασταση καποιων αλλων προγραμματων που μου ειχανε μπει στο Pc μονα τους απο ιντερνετ λογω του οτι δεν ειχα ενημερωμενο antivirus και θελησα να τα κανω force uninstall με wise uninstaller...φοβαμαι αυτο μου δημ,ιουργησε το προβλημα αφου μαλλον μου διεγραψε προγραμματα η αρχεια που σχετιζονταν με αλλες εφαρμογες και επισης δεν μπορω να κατεβασω το παραμικρο μεσω chrome διοτι μου διεγραψω Internet explorer Και καθε φορα που παω να κανω ενα download το ακυρωνει γιατι μου λεει οτι δεν μπορει να σαρωσει το αρχειο κι ετσι δεν εχω ουτε οδηγους καρτας ουτε antivirus..επισης φοβαμαι οτι εκανα πατατα και με το ddu διοτι το Usara αφου ειχα μπει πρωτα safe mode!!! τα φωτα σας παρακαλω εχω αρχεια στο Pc και δεν θελω να κανω φορματ ακομα διοτι δεν εχω κανει καποιο backup..καπως να γινει να μπορω να κατεβασω προγραμματα drivers antivirus ΚΛπ
black adder Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα στην παρεα...σημερα εκανα απεγκατασταση καποιων προγραμματων antivirus συγκεκριμενα και drivers amd/ati με ddu...επισης εκανα απεγκατασταση καποιων αλλων προγραμματων που μου ειχανε μπει στο Pc μονα τους απο ιντερνετ λογω του οτι δεν ειχα ενημερωμενο antivirus και θελησα να τα κανω force uninstall με wise uninstaller...φοβαμαι αυτο μου δημ,ιουργησε το προβλημα αφου μαλλον μου διεγραψε προγραμματα η αρχεια που σχετιζονταν με αλλες εφαρμογες και επισης δεν μπορω να κατεβασω το παραμικρο μεσω chrome διοτι μου διεγραψω Internet explorer Και καθε φορα που παω να κανω ενα download το ακυρωνει γιατι μου λεει οτι δεν μπορει να σαρωσει το αρχειο κι ετσι δεν εχω ουτε οδηγους καρτας ουτε antivirus..επισης φοβαμαι οτι εκανα πατατα και με το ddu διοτι το Usara αφου ειχα μπει πρωτα safe mode!!! τα φωτα σας παρακαλω εχω αρχεια στο Pc και δεν θελω να κανω φορματ ακομα διοτι δεν εχω κανει καποιο backup..καπως να γινει να μπορω να κατεβασω προγραμματα drivers antivirus ΚΛπ Όχι ψηλέ..αρνούμαι να το διαβάσω αυτό. Try again,με σημεία στίξης.
xtonyx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 χιλια συγγνωμη αλλα καιγομαι καθε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη...καλα καλα δεν μπορω να δω στην οθονη δεν εχω drivers με συγχωρεις φιλτατε...
black adder Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Οκ,ας φτιάξουμε το πισι σου ,και στα λέω μετά . Δοκίμασε ένα F8 στην επανεκκίνηση,και last known config.
xtonyx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εκανα επαναφορα συστηματος και ολα μοιαζουν να δουλευουνε κανονικα...εβαλα drivers με σωστη χρηση ddu και το antivirus για καποιο λογο ξαναμπηκε 30 μερες trial...τωρα θελω ενα καλο προγραμμα που να μου κανει uninstall προγραμματα που για καποιο λογο δεν μπορω μεσω windows ειτε επειδη εχει χαθει καποια επεκταση η αρχειο ειτε γιατι δεν ξερω τον λογο...αν εχεις να προτεινεις κατι πες μου σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα