iliasbass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 κουφη ερωτηση,ε? δανεικος και αγυριστος ο υπολογιστης που εχω με win-xp που κανει 3μιση λεπτα να ανοιξει.... ενιγουεϊ (που λεν και στο χωριο μου) κανω σκεψεις για να αλλαξω μητρικη... αλλα απο την στιγμη που δεν ξερω τι cpu εχω? πως θα αλλαξω motherboard? help needed!!!! ο επεξεργαστης ειναι intel pentium4 διπυρινος με ταχ. 2.66 στο ark.intel δεν τον βρισκω η μητρικη ειναι κατασκευης 2001 (ανετα την χαριζω σε μουσειο μετα )μαρκας phoenix (say what? ουτε η ιδια η εταιρια δεν ξερει οτι εβγαζε μητρικες) με ραμ ddr1 (δοξα το θεο ακομα υπηρχαν σε κομπιουτερομαγαζο και του εβαλα απανω 2gb) μηπως δεν ειναι διπυρινος? τι μητρικη να ψαξω-ζητησω-απαιτησω? ο υπολογιστης μολις φτιαχτει θα εξακολουθησει να εχει win xp και θα δουλευει μονο corel για τις εργασιες της γυναικας και cakewalk sonar για μουσικη...
xristoforos89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Πεντιουμ 4, μονοπυρηνος ειναι. Κατεβασε το cpuz για περαιτερω λεπτομερειες: http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.70-setup-en.exe 1
dimitrisOP Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 μονοπυρηνος pentium 4 καιρος για ολικη αλλαγη
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 κουφη ερωτηση,ε? δανεικος και αγυριστος ο υπολογιστης που εχω με win-xp που κανει 3μιση λεπτα να ανοιξει.... ενιγουεϊ (που λεν και στο χωριο μου) κανω σκεψεις για να αλλαξω μητρικη... αλλα απο την στιγμη που δεν ξερω τι cpu εχω? πως θα αλλαξω motherboard? help needed!!!! ο επεξεργαστης ειναι intel pentium4 διπυρινος ΜΟΝΟΠΥΡΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙμε ταχ. 2.66 στο ark.intel δεν τον βρισκω η μητρικη ειναι κατασκευης 2001 (ανετα την χαριζω σε μουσειο μετα )μαρκας phoenix (say what? ουτε η ιδια η εταιρια δεν ξερει οτι εβγαζε μητρικες) με ραμ ddr1 (δοξα το θεο ακομα υπηρχαν σε κομπιουτερομαγαζο και του εβαλα απανω 2gb) μηπως δεν ειναι διπυρινος? τι μητρικη να ψαξω-ζητησω-απαιτησω? ο υπολογιστης μολις φτιαχτει θα εξακολουθησει να εχει win xp και θα δουλευει μονο corel για τις εργασιες της γυναικας και cakewalk sonar για μουσικη... Απο την στιγμη που με ελάχιστα χρήματα μπορείς να αγοράσεις ένα συνδυασμό APU+ MOBO+ RAM , δεν βλέπω την ουσία να κρατάς τέτοιο χρέπι ! Εν τέλη, τρέξε το CPU-Z (cpu-id) να δεις τι γράφει στην πρώτη καρτέλα και στην καρτέλα του motherboard ! http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Phoenix είναι η εταιρία που βγάζει bios και όχι μητρικές.
iliasbass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Απο την στιγμη που με ελάχιστα χρήματα μπορείς να αγοράσεις ένα συνδυασμό APU+ MOBO+ RAM , δεν βλέπω την ουσία να κρατάς τέτοιο χρέπι ! που τα λεφτα πουλακι μου? με 2 γυναικες στο σπιτι και μια απεξω (η 156) δεν μενουν και πολλα στο τελος του μηνα... εχουμε και την τρελα μας με την μουσικη... Εν τέλη, τρέξε το CPU-Z (cpu-id) να δεις τι γράφει στην πρώτη καρτέλα και στην καρτέλα του motherboard !http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Phoenix είναι η εταιρία που βγάζει bios και όχι μητρικές. ... στην σελιδα της μητρικης μου εβγαλε αυτο... i845pe w83627 οποτε intel ειναι η motherboard? οκ μου φτιαξατε τη μερα νυχτα...οποτε παω για ολικη αλλαγη που θα αργησει ακομα παραπανω, εχω να αλλαξω συμπλεκτη στην αλφα... κοινως τον ηπιαμαν... τι το ηθελα 200 ευρα πενταλακι?
adtakhs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Με περίπου 250€ το έχεις πάντως έτοιμο το νέο pc . Και αν δεν σε ενδιαφέρει η απόδοση , και με 170€
iliasbass Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 θα το αργησω και αλλο... ευχαριστω παντως!!!
black adder Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Σοβαρά τώρα...πίστευες πως θα έβρισκες μητρική για pentium 4; Εδώ δεν βρίσκεις για i3/5/7 τρίτης γενιάς...και είμαστε στην τέταρτη..και ου και α μόνο ιντελ ρε μουνιά. Εν πάσει περιπτώσει,κάνε ένα φορμάτ να καθαρίσει το σκουπίδι στο start up,και αν θες ,δοκίμασε κάποια διανομή linux. Αν πάντως ακούς μουσική από youtube,δε θα ζήσει για πολύ ακόμα..οκ τα 2 gb ram που έβαλες,αλλά το flashplayer δεν χαρίζει κάστανα..με linux και μέχρι του χρόνου το πολύ τη βγάζει το πισί.. Αν τώρα έχεις 500gb mp3,τότε θα είσαι μια χαρά μέχρι η άλφα να παραδώσει τρίτο μοτέρ. Εν ολίγοις,άρχισε το κατέβασμα και βάλε linux.
iliasbass Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 χαχαχα!!!! ενδιαφερων σκεψη, εδω βρηκα ραμ για ddr1 δεν θελω να ακουω μουσικη ηχογραφησεις θελω να κανω... θενκ γιου φορ δε σαπορτ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα