KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια. Προσφατα αρχισα και γω να πειραματιζομαι με custom roms κλπ κλπ και καταφερα να περασω την cyanogenmod 10.2 stable στο samsung s2 του αδερφου μου αλλα επειδη δεν τον βολευε του ξαναεβαλα την stock. (4.1.2) Εχω ακουσει αρκετους που γινονται root και αφαιρουν ολη την "σαβουρα" που εχει η google προεγκατεστημενη και τρωνε μνημη και μπαταρια. Ερωτηση πρωτη. Αξιζει να καταργησεις αυτες τις εφαρμογες και τις υπηρεσιες της google? Και αν αξιζει, ποιες ειναι "ασφαλες" να καταργησεις? Ερωτηση 2. Πως μπορω να το κανω? Ευχαριστω! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Aπαντηση στην ερωτηση 1: https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?hl=en_US&hl=en_US&key=0AnO2-4y6yE1gdDJRekl4QmkyNmIzUmRvX2h3UDVkQXc&output=html Απαντηση στην ερωτηση 2: Με την εφαρμογη Titanium Backup Γενικα εννοειται πως αξιζει να βγαλεις τη σαβουρα η οποια προερχεται απο τη σαμσουνγκ και οχι τοσο απο την γκουγκλ. Απλα κρατα backup σε περιπτωση που παει κατι στραβα, αν και απ' ο,τι βλεπω το χεις με custom roms οποτε ξερεις 1
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αρχοντας stormrain, θα το κοιταξω σ' ευχαριστω! 1
MitsosTromoKraths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 εγω με το Clean Master τις σβηνω τις εφαρμογες της Google!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα