Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεχονται ολα τα μαγαζια απο το skroutz τις αγορες με πιστωτικη καρτα; Εχουν επιλογη για ατοκες δοσεις; Θα ηταν αρκετα βολικο..
zio10 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αν μπορείς να βγάλεις πιστωτική (επειδή έχουν γίνει αρκετά πιο αυστηρά τα κριτήρια) για αγορές μόνο με άτοκες δόσεις αξίζει. Για το αν δέχονται όλα τα μαγαζιά πρέπει να το δεις, δεν είναι στάνταρ. Από τα μεγάλα δέχονται αρκετά πάντως, όπως mediamarkt κα
th_nikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν βγάλεις πιστωτική κάρτα να συνυπολογίσεις και το γεγονός ότι θα έχει ετήσια συνδρομή.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν βγάλεις πιστωτική κάρτα να συνυπολογίσεις και το γεγονός ότι θα έχει ετήσια συνδρομή. Δεν ειναι δεδομένο, ανάλογα το τζίρο και την κάρτα
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Και ποια τραπεζα σου βγαζει πιο ευκολα και γρηγορα την πιστωτικη καρτα; Δε θελω καποιο τρελο οριο.
Skierpetros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω μια American Express απο Alpha Bank και στέλνει και δωροεπιταγες
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Alpha Bank λιγο δυσκολο να μου βγαλουν. Εχω τραπεζικο λογαριασμο εκει, οπως και στην Πειραως. Συνηθως πας σε αλλες τραπεζες, ωστε να μην βλεπους τι καταθεσεις εχεις.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Και ποια τραπεζα σου βγαζει πιο ευκολα και γρηγορα την πιστωτικη καρτα; Δε θελω καποιο τρελο οριο. Σχεδόν καμια δεν βγάζει εύκολα, ο ορος που ταιριάζει καλύτερα ειναι 'βγάζουν αλλά πολύ δύσκολα'
zio10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Alpha Bank λιγο δυσκολο να μου βγαλουν. Εχω τραπεζικο λογαριασμο εκει, οπως και στην Πειραως. Συνηθως πας σε αλλες τραπεζες, ωστε να μην βλεπους τι καταθεσεις εχεις. Νομίζω ότι μπορούν να δουν τι καταθέσεις έχεις και ας είναι σε άλλη τράπεζα. Ζητάνε και εκκαθαριστικό. Πλέον σου βγάζουν δύσκολα πάντως, μεσαία εκκαθαριστικά τα κόβουνε συνήθως
kage Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αν πας απευθειας μεσω τραπεζας ειναι πιο δυσκολο.προφανως και βλεπουν και καταθεσεις+περιουσολογια(απο το 15)+τειρεσια+εκκαθαριστικο... παρολ αυτα αν πας σε μαγαζια τυπου ζαρα,αβ,public,shell,mediamarkt κτλ.ειναι πολυ πιο ευκολο....(ακομη και αυτην την εποχη-κριση) http://www.tsig.gr/lang-el/credit-card-bonus?page=1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αν πας απευθειας μεσω τραπεζας ειναι πιο δυσκολο.προφανως και βλεπουν και καταθεσεις+περιουσολογια(απο το 15)+τειρεσια+εκκαθαριστικο... παρολ αυτα αν πας σε μαγαζια τυπου ζαρα,αβ,public,shell,mediamarkt κτλ.ειναι πολυ πιο ευκολο....(ακομη και αυτην την εποχη-κριση) http://www.tsig.gr/lang-el/credit-card-bonus?page=1 Τι εννοεις να παερι σε καταστημα, για εκδοση καρτας?
kostas_dr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σε κάθε περίπτωση, ένας έλεγχος γίνεται. Πάνε οι παλιές "καλές" εποχές.
kage Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) η περιπτωση που ξερω ειναι οτι ειχε κανει αιτηση στην τραπεζα με μισθοδοσιας λογαριασμο και εφαγε ακυρο... ειχε παει απο ζ*** για ψωνια και καναν promo της πιστωτικης τους (απο την ιδια τραπεζα) και βγηκε πριν 1-2 χρονια Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από kage
NikosKallithea Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 η περιπτωση που ξερω ειναι οτι ειχε κανει αιτηση στην τραπεζα με μισθοδοσιας λογαριασμο και εφαγε ακυρο... ειχε παει απο ζ*** για ψωνια και καναν promo της πιστωτικης τους (απο την ιδια τραπεζα) και βγηκε Αυτα γινόντουσαν το παλε ποτε και οταω η ελλαδα ηταν ελεύθερη τωρα έχουμε κατοχή και ολα ελέγχονται απο του κατακτητές(τράπεζες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα