graphist83 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Και κατι ακομα που θελω να ρωτησω. Γιατι οι τηλεορασεις δε γινονται calibrated εξαρχης; EDIT Δε ξερω γιατι ημουν τοσο κολλημενος με τις sony, αλλα μετα απο reviews που ειδα και για τις samsung, καταλαβα γιατι ειναι πιο ακριβες.. Γιατι υπερεχουν στα παντα! Μαλλον θα παω για την H7000 46" Εξαλλου η αποσταση θεασης ειναι λιγοτερη απο 2 μετρα και ειμαι ακριβως στην ευθεια. Αν και δε καταλαβαινω καποια αρνητικα που γραφονται : Minor resolution loss with moving objects Panel turns off LED lighting during really dark shots Δλδ θα κλεισει η τηλεοραση ( ο φωτισμος ) εαν πεσω σε τετοια σκοτεινη σκηνη; Αυτο μου φαινεται γελοιο.. Και απο ενα review σχετικα με το clouding : To calibration |γινεται ωστε να ρυθμιστεί η tv στο περιβάλλον του χρήστη με τις δικες του συνθήκες φωτισμού. Περαν αυτου οι καθε εταιρια επιλεγει ενα προφιλ που θεωρει οτι θα ''προσεγγίσει'' και οχι τοσο την by the book εκδοχη που ειναι αυστηρη και για λιγους. Clouding εχουν ολες οι lcd, αλλες λιγι αλλες περισσότερο. Ακομα και το ιδιο μοντελο μπορει σε μερικές παρτίδες να εχει ελαφρώς περισσότερο. Δυστηχως υπαρχει το φαινόμενο, απλα οχι σε τετοιο βαθμο που θα ενοχλήσει. Μονο οσοι το ψαχνουν πολυ συνηθως καταλήγουν να απογοητεύονται. Εντάξει για την εικόνα μιλάω, εξάλλου αυτό ενδιαφέρει τους περισσότερους. Καλά το ότι μπορεί να μην αρέσει η καλιμπραρισμένη εικόνα το γνωρίζω, αλλά εκεί είσαι κι εσύ, μπορείς να κατευθύνεις και τον τεχνικό. Π.χ. να του πεις μου αρέσει η πιο ζωηρή εικόνα, ή θέλω φουλ κινηματογραφική εικόνα κλπ. Κι ας μην είναι τα γραφήματα στην "τέλεια" μορφή τους στο τέλος... Απλά δεν έχω καθόλου ιδέα πόσο κοστίζει και θα 'θελα να μάθω. Για το ηχο η ρτθμιση ονομάζεται ηχοβολισμός και γίνεται με RTA (real-time analyzer). Το calibration σε σοβαρο επιπεδο με σοβαρό εξοπλισμό και σχολαστικά (καμια ωρα) η ταρίφα ηταν 200 με 250€ Εγω δεν κανω καθως βρισκω τον μπελά μου, αν ο αλλος δεν ξερει τι θελει. Ρυθμίζω με βαση τα γούστα τους παρα το σωστο και δεν χρεώνω καθώς γίνεται μαζι με την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μάλιστα. Έγινε, thanks για το info mate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Mαλλον θα παρω την SAMSUNG UE46H7000. Σε αυτη τη τιμη δε παιζει να βρω κατι καλυτερο.. Επισης 3D ή Curved απαιτει 55+ ιντσες, οι οποιες δεν ειναι βολικες τωρα που εχω λιγοτερο απο 2 μετρα αποσταση θεασης.. Θα την ξαναδω και απο κοντα, αλλα κατα 99% θα την παρω. Επειδη ειμαι και ασχετος. Τις ταινιες τις παιζω απο το egreat που εχω ή απο usb που συνδεω απευθειας στη τηλεοραση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Παίζει και η TV κανονικά τα πάντα. Δοκίμασε και τα δυο για να καταλήξεις σε ποιο απο τα δυο αναπαράγονται καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Τι HDMI χρειαζομαι; Για να μην εχω προβλημα και με τις 3D ταινιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Οτιδήποτε απο αυτά που κυκλοφορούν εδω πχ crystal audio, belkin, hama κτλ σου κάνουν. Δεν θες κατι ακριβό εφόσον μιλάμε για μεχρι 2 μέτρα. Το version που αναγράφουν ειναι το 1,4 πλέων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μηπως το επιχρυσωμενο θα εκανε καλυτερη δουλεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Άλλος μύθος και αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Η επιχρύσωση αποτρέπει την οξείδωση των αγωγών και έχει υψηλότερη αγωγιμότητα. Η επιχρύσωση όμως, οχι το βαμμένο χρυσό με χρώμα όπως αυτά που υπάρχουν στην αγορά!! ΤΑ πραγματικά επιχρυσωμένα HDMI τα αγοράζουμε μέσα από βιτρίνα και παραδίδονται σε κοσμηματοθήκη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Στα ψηφιακα σηματα ή περναει ή δε περναει το σημα. Τα καλυτερα βυσματα απλα σου χαμηλωνουν το jitter χωρις ομως να βλεπεις καποια διαφορα εσυ δια γυμνου οθφαλμου. Το jitter μετριεται σε "χρονο" και θες waveform με eye pattern για να το μετρησεις. Στην ουσια και της πλακας βυσματα και καλωδια να βαλεις στα ψηφιακα, ιδια αποδοση εικονας και ηχου εχεις. Αν ομως ειναι πολυ της πλακας τοτε εμφανιζεται το φαινομενο "clipping" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Οποτε στη τηλεοραση καταληγουμε στη samsung 7000 46" ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 ΤΑ πραγματικά επιχρυσωμένα HDMI τα αγοράζουμε μέσα από βιτρίνα και παραδίδονται σε κοσμηματοθήκη... Να μην ρωτήσω τιμή, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Οποτε στη τηλεοραση καταληγουμε στη samsung 7000 46" ;; Εσυ αποφασίζεις και εσυ καταλήγεις. Με βαση τα δεδομένα που σου εχουμε δωσει και οτι εχεις δει μονος σου η απόφαση πρεπει πλεων να ειναι σχετικά εύκολη. Απο μενα παντως θετικη η ψηφος. Να μην ρωτήσω τιμή, ε; Εισαι σίγουρος? Η audioquest εχει βγαλει ενα απο καθαρό ασήμι στα 1635€ το μετρο!! http://AudioQuest Απο εκει και περα τα περισσότερα επίχρυσα κινούνται στα 450 με 300 ευρω το μετρο πχ http://www.skroutz.gr/s/4191707/Nordost-Blue-Heaven-High-Speed-HDMI-Cable-HDMI-male-HDMI-male-5m.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα