Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να φτιάξω το tablet του τίτλου ώστε να μπορεί να κατεβάσει εφαρμογές.

Απ' όσο το έχω ψάξει, δεν διαθέτει Google Play - και το support της Google λέει πως δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό.

Έχει μόνο ένα 1Mobile Market (έτσι λέγεται), το οποίο όταν ανοίγει δεν φορτώνει κανένα εικονίδιο και δεν μπορεί να κατεβάσει τίποτα (download unsuccessful). Από τους τίτλους καταλαβαίνω πως έχει εφαρμογές - αντιγραφές διάφορων γνωστών στο Google Play. Επίσης βγάζει και τις γνωστές διαφημίσεις ότι έχεις ιούς. Δοκιμαστικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά όπως περίμενα δεν άλλαξε κάτι (απ' ότι κατάλαβα είχε ήδη γίνει επαναφορά και πριν).

Μετά πήγα να κάνω λήψη μια εικόνας από το google για να δω αν κάνει γενικά download και πάλι -όπως περίμενα- δεν μπορούσε να κατεβάσει ούτε αυτό. Στο downloads η κατάσταση πήγαινε από failed σε in progress κάθε 1 δευτερόλεπτο, αλλά ποτέ δεν σταματούσε ή δεν ολοκληρωνόταν.

Προφανώς δεν πρόκειται για κανένα tablet της προκοπής, αλλά επειδή έχει Android φανάζομαι πως όλο και κάτι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.

ειχα το μοντελο Crypto Novapad Q10100 10.1" και ευτυχως το πουλησα και ηρεμησα... οθόνη χαμηλής ανάλυσης και σε ζαλιζε στην κυριολεξία..ενω το πιο τραγικο οταν ημουν στο ίντερνετ και ταυτόχρονα ηθελα να κατεβαζω αρχεια από τορρεντ site ετρωγε κατι άθλια κολλήματα που μόνο με επανεκκίνηση τα ξεπερνουσε. Να τα εκανε και τα 2 (σερφαρισμα και κατέβασμα αρχείων τορρεντ)ταυτόχρονα αδύνατον...επισης οταν το αγόρασα είχε ένα πολύ μεγάλο σημάδι στην οθόνη..το πήγα για αλλαγή με ένα ακριβώς ίδιας μάρκας (δυστυχώς) και όταν το άνοιξα και το δευτερο σπίτι διαπίστωσα ότι είχε καμένα 2 led.. νέο προϊόν και να έχει καμένα led? το εχετε ξαναδει αυτό?

για το πρόβλημα που λες μπες από το Tablet στο google Και πληκτρολογησε "download 1mobile Market" και εγκατεστησετο γιατι και εμενα μου κανε τετοια προβλήματα και το εβαζα από το Google...παντως συμβουλη πουλα το όπως εκανα εγω και παρε κατι πιο ποιοτικο (θα αγορασω το samsung note 10.1) 

Δημοσ.

ειχα το μοντελο Crypto Novapad Q10100 10.1" και ευτυχως το πουλησα και ηρεμησα... οθόνη χαμηλής ανάλυσης και σε ζαλιζε στην κυριολεξία..ενω το πιο τραγικο οταν ημουν στο ίντερνετ και ταυτόχρονα ηθελα να κατεβαζω αρχεια από τορρεντ site ετρωγε κατι άθλια κολλήματα που μόνο με επανεκκίνηση τα ξεπερνουσε. Να τα εκανε και τα 2 (σερφαρισμα και κατέβασμα αρχείων τορρεντ)ταυτόχρονα αδύνατον...επισης οταν το αγόρασα είχε ένα πολύ μεγάλο σημάδι στην οθόνη..το πήγα για αλλαγή με ένα ακριβώς ίδιας μάρκας (δυστυχώς) και όταν το άνοιξα και το δευτερο σπίτι διαπίστωσα ότι είχε καμένα 2 led.. νέο προϊόν και να έχει καμένα led? το εχετε ξαναδει αυτό?

για το πρόβλημα που λες μπες από το Tablet στο google Και πληκτρολογησε "download 1mobile Market" και εγκατεστησετο γιατι και εμενα μου κανε τετοια προβλήματα και το εβαζα από το Google...παντως συμβουλη πουλα το όπως εκανα εγω και παρε κατι πιο ποιοτικο (θα αγορασω το samsung note 10.1) 

Το tablet δεν είναι δικό μου, απλώς προσπαθώ να το φτιάξω. Όπως είπα δεν κάνει καμία λήψη, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση του 1mobile Market. Το δοκίμασα, απλά ξέχασα να το αναφέρω στο αρχικό post (κάνει το ίδιο με αυτό που γράφω για την εικόνα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...