J0HN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα !!! Τρέχοντας το memtest μετά από αρκετά BSOD που είχα βρέθηκε error. Δεν έχω ακόμα βρει το χρόνο να εντοπίσω πιο από τα 2 DIMM έχει θέμα (δεν νομίζω να έχουν και τα 2) όμως θέλω να ξέρω τι παίζει με το lifetime warranty που έχουν οι μνήμες RAM. Αυτό το error καλύπτεται ή θεωρείται αποτέλεσμα χρήσης και αγοράζω καινούργια ;;;
hmlive Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τυχαίνει να είχα παρόμοιο πρόβλημα, δεν ήξερα ποιά απο τις 2 Rams ήταν η προβληματική οπότε έκανα MemTest την κάθε μνήμη ξεχωριστά. Η μια απο τις 2 είχε το πρόβλημα.Όσον αφορά στο ερώτημά σου περι εγγύησης, ναι καλύπτεται πλήρως και αντικαθστάται με νέες μνήμες.Αλλά θα σου πρότεινα να κάνεις memtest να βρείς ποιά απο τις μνήμες είναι η ελλατωματική (μπορεί και οι 2) και όταν το παραδώσεις για service να τους πείς οτι η τάδε μνήμη έχει προβλημα(γτ οι τεχνικοι είναι λιγο πρόβατα συνήθως).
J0HN Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Προφανώς και θα το κάνω πριν τις πάω για να έχω άλλωστε και την μια να δουλεύω το pc ! (εκτός αν έχουν και οι 2 θέμα). Ευχαριστώ πολύ !!!!
Occultist Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Που 'σαι τύπε...σιγουρέψου πρώτα ότι δεν έχει πρόβλημα η μητρική σου (chipset, dimms...) ή το cpu σου (imc) και μετά πήγαινε τις μνήμες για rma. Δοκίμασε να τρέξεις τις μνήμες σου σε άλλο μηχάνημα πρώτα... Α! Επίσης, βεβαιώσου ότι τρέχεις σε stock καταστάσεις, γιατί το overclock δε στο καλύπτει καμία εταιρία... Αυτά!
Occultist Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το μόνο σίγουρο test είναι να τα πάρεις ένα-ένα και να τα κουμπώσεις σε άλλο μηχάνημα, για να δεις αν λειτουργούν οκ εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα