georgegre23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας έχω το turbo x μοντελο a15he ξαφνικά ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά χωρίς πρόβλημα, το power On που το λαμπάκι κανονικά πρέπει να ανάβει μπλε χρώμα, ανάβει πορτοκάλι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτο?το laptop πάντως παιζει χωρίς προβλήματα για την ώρα
dimitrisOP Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 τουβλο χ ειναι, φυσιολογικα προβληματα αμα παιζει κακονικα αστο
apostol1s Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ενα παιζει χωρις προβλημα μην σε απασχολει το λαμπακι σε tublo-x
dobro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 κανε κανενα αντιγραφο ασφαλειας καλου κακου,μην τρεχεις καποια στιγμη που θα νεκρωσει!
-snorkel- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας έχω το turbo x μοντελο a15he ξαφνικά ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά χωρίς πρόβλημα, το power On που το λαμπάκι κανονικά πρέπει να ανάβει μπλε χρώμα, ανάβει πορτοκάλι ξέρουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτο?το laptop πάντως παιζει χωρίς προβλήματα για την ώρα Πιθανότατα φορτίζει η μπαταρία του laptop.Δεν τρέχει κάποιο πρόβλημα.
georgegre23 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 και χωρίς μπαταριά και χωρις φορτιστή παλι πορτοκάλι ανάβει λετε να αλαξε απλα χρωμα και να μην τρεχει τιποτα?
Ilbabis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πάνε στο πλαίσιο και ρώτα, θα σου ζητήσουν 50 ευρώ για έλεγχο, θα διαγνωσουν πρόβλημα στο cd-rom και θα το κοστολογίσουν 230 ευρώ. Να μην ξεχάσω πως στο χαρτί της διάγνωσης θα προτείνουν αγορά καινούργιου λαπτοπ...
kwstas_pap Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δυστυχώς τα turbo-x ήταν και είναι η χειρότερη επιλογή για αγορά laptop... το λέω γιατί την έχω πατήσει και είμαι πολύ πικραμένος
SPANK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Όσο αφορά το θέμα αν δεν εχει καποιο πρόβλημα το laptop αστο ώς εχει αλλα να το παρακολουθείς μπορεί να σημαίνει οτι φορτίζει η μπαταρία ή οτιδήποτε , ειναι σε εγγύηση ;
coolerman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αν υπάρχει manual ίσως να το αναγράφει το τι σημαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα