thetall Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερίζω την παρέα του forum Πριν λίγο καιρο αγόρασα μητρική κ επεξεργαστή κ από τότε εμφανίστηκαν μια πληθώρα προβλημάτων...τελικά τα περισσότερα λύθηκαν βάζοντας win 8.1 αλλά τώρα εχω ενα πολύ κουφό πρόβλημα..ο υπολογιστής δεν ανοίγει με την πρώτη...δλδ όταν πατήσω το στάρτ για να ανοίξει κλείνει απροσδόκητα μετά τον ήχο μπιιπ του BIOS στην δεύτερη φορά όμως δουλεύει κανονικά...αν το κλείσω κ προσπαθήσω πάλι το ίδιο λειτουργεί κανονικά σε κάθε δεύτερη προσπάθεια...κ το άλλο πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιεί όλη την ραμ 8γκιγκα..χωρίς να κάνω τπτ μόνο να ειμαι στο ίντερνετ..κ αυτό δεν συμβαίνει πάντα έχει τύχει να έχω τα πάντα ανοιχτά να παίζω CoD Κ να μην ανεβάζει πανω από 60% τα win 8.1 τα έβαλε κάποιος ειδικός κ μου είπε ότι έκανε αναβάθμιση το BIOS..έχω κάνει clear το BIOS βγάζοντας μπαταρία κ ραμ για κανα 5λεπτο παρατήρησα αλλαγή συμπεριφοράς βάζοντας από άλλη εταιρία ραμ αλλά μετά από μια μέρα μου το ξανακανε κ το απροσδόκητο κλείσιμο κ το γεγονός φόρτωσης της ραμ στο 99% ευχαριστώ για την υπομονή οποιου έκατσε να διαβάσει όλη αυτή την έκθεση που έγραψα...<br> Mobo gigabyte z97x gaming 7 <br> CPU i7 4790 <br> CPU gtx 780 <br> Ram Kingston hyperx blue 2x4<br> PSU be quiet dark power pro 650 gold
hmlive Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Συνήθως ευθύνονται οι μνήμες δοκίμασε να βάλεις την μια απο τις 2 μνήμες και "παιξε" με ολα τα σλοτς κάνε και ενα Memtest
Occultist Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Έτσι, όπως το περιγράφεις, μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό...
orion1986 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εισαι βεβαιος οτι ολα εχουν κουμπωσει σωστα ? δοκιμασε να τα στησεις εκτος του case και δες πως θα ειναι η συμπεριφορα του pc
thetall Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 το προβλημα ηταν σε ενα driver Intel® Rapid Storage Technology μολις το απογκατεστησα το πρόβλημα λυθικε οσον αφορα το κλεισημο του υπολογιστη η ραμ συνεχιζει να εχει πρόβλημα δλδ στα καλα καθουμενα χρησημοποιει όλη τη ραμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα