Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τα φωτα σας. Εχω ενα toshiba satelite laptop και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

Εδω και 3 χρονια το εχω συνδεδεμενο στο ac adaptor και λειτουργει μια χαρα. Εδω και 15 μερες οταν το κλεινω και θελω να το ξανανοιξω παλι δεν μπουταρουν τα windows δεν αναβει η οθονη δεν ακουγετε ηχος αλλα τα λαμπακια και το ανεμιστηρακι λειτουργουν και αναγκαστηκα το κλεινω απο το κουμπι τροφοδοσιας. Εαν ομως το κλεισω και το βγαλω απο την πριζα και την ξαναβαλω και το ανοιξω τοτε λειτουργει μια χαρα. Το ιδιο προβλημα κανει και οταν εχω μπαταρια και ρευμα ταυτοχρονα. Εαν αφησω μονο την μπαταρια τοτε λειτουργει κανονικα. Εχω windows7 64bit προσφατα φορμαρισμενα και ενημερωμενα και ολους τους drivers περασμενους. Εχω σκαναρει για ιους και δεν εντοπιστηκε τιποτα.

Δημοσ.

Με μπαταρία μόνο λειτουργεί κανονικά; Η μπαταρία φορτίζει κανονικά όσο είναι συνδεμένος με το ρεύμα;Προσπάθησε να βρείς ένα ac adapter ώστε να τσεκάρεις αν το δικό σου έχει αρχίσει να "τα φτύνει". 

Δημοσ.

Ναι με την μπαταρία μόνη της ανοίγει και κλείνει κανονικά όσες φορές και αν δοκίμασα. Και φορτίζει και η μπαταρία. Όταν βάζω όμως τον ac adaptor δεν ανοίγει με την πρώτη ας έχω και την μπαταρία πανω.

Δημοσ.

Μετρησέ το με πολύμετρο για να δείς αν είναι οκ στα ρευματά του.

Μην μπείς σε έξοδα και αγοράσεις άλλο.

Σωστός ο φίλος! Σε επόμενη φάση αν δείς πως είναι εντάξει με τα ρευματά του, τίθεται θέμα μητρικής έχω την εντύπωση. Κάνε μια δοκιμή και πες μας!

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που δουλεύει με την μπαταρία του. Αν ήταν θέμα μητρικής θα δούλευε και με την μπαταρία?

Και δεν μπόρεσα ακόμα να βρω τροφοδοτικό που να ταιριάζειστα volt ούτε πολυμετρο

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως που δουλεύει με την μπαταρία του. Αν ήταν θέμα μητρικής θα δούλευε και με την μπαταρία?

Και δεν μπόρεσα ακόμα να βρω τροφοδοτικό που να ταιριάζειστα volt ούτε πολυμετρο

Το λάπτοπ μπορεί να έχει είσοδο π.χ 19,3volt αλλά στην πραγματικότητα "τρέχει" με λιγότερα, έχει μετασχηματιστή και τα "κατεβάζει" στα 11volt π.χ . Η μπαταρία "βγάζει" 10.5volt και χρησιμοποιεί ελάχιστα παραπάνω όταν φορτίζει.

Οπότε η έχει χαλάσει το ac adapter, (που και σωστά volt να βγάζει δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει όταν κάτι ¨τραβήξει" ρεύμα>το λαπτοπ δηλαδή, ή έχει χαλάσει το παραπάνω κύκλωμα μετασχηματιστή μέσα στο λάπτοπ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...