adsl2+ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Με σκαρτ σύνδεση παίζει; αν παίξει με σκαρτ πήγαινε στην ένδειξη AV και βαλε 1080i, γυρισε σε HDMI τότε πιθανών να δεις εικόνα αν ο αποκωδικοποιητής είναι οκ .Οι ρεντυ HD τηλεοράσεις δεν παίζουν ολες το 1080p
ask Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 πηγα πηρα και καλωδιο σκαρτ αλλα κ παλι τπτ..μπλε οθονη.θα παω απο το καταστημα το απογευμα να το δουνε κ αυτοι.
ask Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) πηγα τον αποκωδικοποιητη στο καταστημα και το δοκιμασαμε σε μια τηλεοραση εκει.δουλεψε μια χαρα.οποτε μου ειπε πως ισως χρειαζομαι ενισχυτη σηματος ή μπορεί να μη γινεται σωστος διαμοιρασμος σηματος απο την κεντρικη κεραια της πολυκατοικιας.αφου ρώτησα και άλλους ενοίκους από 2ο και 4ο όροφο μου είπαν πως πιάνουν κανονικά και πως υπάρχει κεντρικός ενισχυτής στην κεραία.επίσης δοκίμασα και σε άλλη τηλεόραση και σε άλλη πρίζα.το πρόβλημα παραμένει.τι μπορεί να φταίει?να χρειάζομαι τοπικό ενισχυτή? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από ask
panoss21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Γεια σας Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σε ενα θεμα που εχω Μου στειλαν τον νεο υβριδικο μηχανημα απο την cosmote H συνδεση που εχω με την τηλεοραση μου ειναι με 3 χρωματα rca μεσα στην συσκευασια παρατηρησα οτι υπαρχει ενα καλωδιο συνδεσης καρφι που βγαζει scart....h υποδοχη μου ομως εμενα ειναι για 3 καλωδια και οχι scart Προμηθευτικα ενα καλωδιο trrs που ειναι η υποδοχη του μηχανηματος και να βγαζει 3 χρωματα ωστε να συνδεσω τα δικα μου και να ερθει η εικονα....κουμπωνοντας ομως το βυσμα στο μηχανημα η εικονα λεει no signal ...βγαζοντας το λιγο ποιο εξω το βυσμα ερχεται η εικονα αλλα με παρεμβολες Υπαρχει καποια λυση στο θεμα μου? Μιλησα με cosmote kai me ειπαν οτι μαλλον δεν ειναι συμβατο το βυσμα που εχετε παρει... Τοποθετησα τον αποδοικωποιητη σε φιλο που διαθετει η τηλεοραση του scart με το καλωδιο που ειχε η συσκευασια μεσα και το δεχτηκε κανονικα Υπαρχει καποιο θηλυκο scart poy να βγαζει πανω 3 χρωματα ωστε να το κουμπωσω στο καλωδιο της συσκευασιας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα