GoldKingston Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα.μεσα στην εβδομαδα περιμενω το καινουργιο μου κουτι corsair c70 σε μαυρο χρωμα.Αυτο που ψαχνω να κανω ειναι να του αλλαξω το πλαινο plexi glass με ενα αλλο χωρις τις τρυπες εφοσων δεν νομιζω να βαλω ποτε δυο ανεμιστηρακια στα πλαινα. εχω παρει μερικες ιδεες για το χρωμα απο αυτο εδω Site: mnpctech βεβαια δεν νομιζω να στελνουν ελλαδα αλλα τελος παντων μπορω να παρω ιδεες για το χρωμα . Το θεμα ειναι να βρω ποιος την κανει αυτη την δουλεια ? Σκεφτηκα μηπως παω σε τζαμα και του δοσω το plexi glass και τα μετρα μηπως μπορει να γινει κατι . οποιαδηποτε ιδεα για το πως μπορω να το κανω ευπροσδεκτη. καπως Site: ετσι θα πρεπει να γινει Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δες πως μπαινει και βγαινει το παραθυρο και πας διαστασεις σε ενα μαγαζι και στο βγαζει.Αποτι βλεπω βιδες εχει οποτε μπορεις αν εχεις ορεξη και ποιανουν τα χερια σου να το παρεις κομμενο και να το φτιαξεις εσυ (δεν φημιζονται και για την ακριβεια στις βιδες οι τζαμαδες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldKingston Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 τις τρυπες δεν εχω προβλημα να τις κανω αρκει να κοπη σωστα και αν ειναι του σημειωνο που θελω να ειναι οι τρυπες ή και του παω και το πλαινο αμα ειναι και το κανει εκεινη την στιγμη για να μην γινει λαθος . Αρα σε τζαμα πρεπει να παω . plexi glass τωρα ισως να βρω σε τζαμα αν θα περισσευη αλλιως ολο και καπου θα βρω πιστευω σε πρακτικερ διαβασα πως εχει . θα δω παντως θα το φτιαξω και αυτο . Τριτη-Τεταρτη αναμενονται φωτογραφιες corsair c70 black .Ανυπομονω πως και πως... δυο εβδομαδες χωρις υπολογιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 leroy merlin σίγουρα έχει Plexi σε διαστάσεις 500x500mm, 3mm πάχος στα 6€ και στο κόβουν δωρεάν στις διαστάσεις σου. έχει και άλλα πάχη και διαστάσεις. Τις τρύπες τις ανοίγεις μόνο σου με προσοχή όμως γιατί τις βλέπω άκρη άκρη και το Plexi σπάει εύκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω σε 5mm plexi ειχα ανοιξει τις βιδες με ενα κατσαβιδι.Υπομονετικα απλα το εβαλα εκει που ηθελα και αρχισα να βιδωνω χωρις βιδα.Τωρα αν πας να το ανοιξεις με κανα σφυρι ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmour79 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Άρα έσκαψες το plexi με το κατσαβίδι!! Ωραίος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 τις τρυπες δεν εχω προβλημα να τις κανω αρκει να κοπη σωστα................. αν σου κανει κατι τέτοιο μου λες ειναι 2αρακι και γίνετε σε οτι πάχος θες και οτι χρωμα θες,εγω εχω βγάλει τα γκρι φιλέτα που είχε και εχω βάλει φρεζατες μαύρες,σημαδεύεις και τρυπάς με τρυπάνι καλύτερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldKingston Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αν σου κανει κατι τέτοιο μου λες ειναι 2αρακι και γίνετε σε οτι πάχος θες και οτι χρωμα θες,εγω εχω βγάλει τα γκρι φιλέτα που είχε και εχω βάλει φρεζατες μαύρες,σημαδεύεις και τρυπάς με τρυπάνι καλύτερα ναι πολυ ωραιο ειναι, σκεφτομαι για αλλο χρωμα κοκκινο ή πρασινο αλλα θα το κοιταξω πρωτα πως φαινετε .ευχαριστω για την συμβουλη σας θα το κοιταξω ... γιατι ακομα να το παραλάβω πιστευω τριτη ή τεταρτη να παρω το ευχάριστω νεο πως το φερανε στο καταστημα .Μακαρι να μην απογοητευτω απο το κουτι , νομιζω εκανα καλη επιλογη και για τα λεφτα του το αξιζει . Οποιος το εχει ας μου πει την αποψη του ή το εχει δει απο κοντα οτιδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δυνατο κουτι ωστοσο δεν ειναι του στυλ μου.Εγω ειμαι η των πιο minimalistic (230t 200r h440 κτλ) οποτε σε αυτα τα λεφτα μαλλον θα επαιρνα το 450d η το h440.Το κουτι ειναι κυριως θεμα γουστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει πολύδουλεψη στην Ελλάδα αλλά να ξέρεις έκανες πολύ καλή επιλογή Όταν το πάραλαβεις θα καταλάβεις τι σου λέω,μπορείς να βάλεις τα πάντα μέσα χωρίς θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldKingston Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Άυριο ανεβάζω φωτογραφίες κουτιού και θερμοκρασίες . Ήρθε σήμερα στο κατάστημα και δεν πρόλαβα να πάω να το πάρω και τόσες μέρες τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο για το πότε θα το φέρουν ( λίγες φορές το σηκώσανε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldKingston Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δεν εχω καταλαβει πως μπαινει ο σκληρος δισκος στις θηκες . Δοκιμασα εχθες εναν ssd στην δικια του θηκη ελα εσπασα ενα ποδαρακι που εχει δεξια αριστερα για να σφηνωνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 στο 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldKingston Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 στο 30 ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα