Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερίζω την παρέα του forum Πριν λίγο καιρο αγόρασα μητρική κ επεξεργαστή κ από τότε εμφανίστηκαν μια πληθώρα προβλημάτων...τελικά τα περισσότερα λύθηκαν βάζοντας win 8.1 αλλά τώρα εχω ενα πολύ κουφό πρόβλημα..ο υπολογιστής δεν ανοίγει με την πρώτη...δλδ όταν πατήσω το στάρτ για να ανοίξει κλείνει απροσδόκητα μετά τον ήχο μπιιπ του BIOS στην δεύτερη φορά όμως δουλεύει κανονικά...αν το κλείσω κ προσπαθήσω πάλι το ίδιο λειτουργεί κανονικά σε κάθε δεύτερη προσπάθεια...κ το άλλο πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιεί όλη την ραμ 8γκιγκα..χωρίς να κάνω τπτ μόνο να ειμαι στο ίντερνετ..κ αυτό δεν συμβαίνει πάντα έχει τύχει να έχω τα πάντα ανοιχτά να παίζω CoD Κ να μην ανεβάζει πανω από 60% τα win 8.1 τα έβαλε κάποιος ειδικός κ μου είπε ότι έκανε αναβάθμιση το BIOS..έχω κάνει clear το BIOS βγάζοντας μπαταρία κ ραμ για κανα 5λεπτο παρατήρησα αλλαγή συμπεριφοράς βάζοντας από άλλη εταιρία ραμ αλλά μετά από μια μέρα μου το ξανακανε κ το απροσδόκητο κλείσιμο κ το γεγονός φόρτωσης της ραμ στο 99% ευχαριστώ για την υπομονή οποιου έκατσε να διαβάσει όλη αυτή την έκθεση που έγραψα...

Mobo gigabyte z97x gaming 7

CPU i7 4790

CPU gtx 780

Ram Kingston hyperx blue 2x4

PSU be quiet dark power pro 650 gold

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα φιλε μου τρέχω με αυτο το θέμα 20 μέρες αφου αλλαξα τα παντα μητρική μνήμες και τροφοδοτικο ξανά απο καινούργια σε καινούργια έκανε πάλι τα ίδια είχα σκάσει! Εχεις βάλει τους drivers απο το cd ολους;αν ναι σημερα αναλυψα οτι ηταν ενας driver που το εκανε αυτο...intel rapid βλαλτον και μετα πες και εμενα τι εγινε..εμενα δειχνει καλα τωρα στο boot

Gb gaming 5

i7 4790

msi Gtx 760

vengeage pro 2400 2x4

Επεξ/σία από Kosvog20
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...