Προς το περιεχόμενο

dvd flick

greg1900dz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας,εδω και καιρο γραφω ταινιες με το παραπανω προγραμμα ,αλλα μεχρι τωρα δεν μπορεσα να βρω καποιο font στους υποτιτλους να με ευχαριστει...Απο πολλους ακουω για το helvetica,αλλα το αποτελεσμα δεν μου αρεσε...Ποιο font προτεινετε?Μου αρεσει αυτο που χρησιμοποιειται οταν οι υποτιτλοι ειναι εξωτερικοι και βλεπω την ταινια στο vlc..υπαρχει κατι αναλογο?ευχαριστω...Ακόμη θα μπορουσατε να μου προτείνετε καποιο παρομοιο προγραμμα?γιατι ενω το pc μου ειναι καλο,κανει 10+ ώρες καποιες φορες...

Επεξ/σία από greg1900dz
Δημοσ.

Το στοκ font του VLC είναι το Arial, ένα άλλο που χρησιμοποιώ καμιά φορά είναι το AG Foreigner-Roman. Εννοείς πρόγραμμα παρόμοιο με το VLC? Τότε μια καλή λύση είναι και το BS Player που είναι και αρκετά δημοφιλές λόγω της δυνατότητας που σου δίνει να κάνεις αυτόματη αναζήτηση υποτίτλων. Ένα άλλο αξιόλογο είναι και το GOM Player.

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί κάποιο σαν το flic. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το convertxtodvd αλλά δεν είναι δωρεάν.

Από δωρεάν δες το freemake video converter.

Δημοσ.

Τι μετατρέπεις και κάνει 10+ ώρες;;;;

Πες μας μια τα βασικά cpu/vga που έχεις,τις ρυθμίσεις της έκανες με βάση κάποιον οδηγό;;;

Δημοσ.

I5-4690k, r9 280...το πρόβλημα ειναι στον ηχο,η εικονα κανει γυρω στο μισαωρο,οι ρυθμίσεις δεν είχαν κατι περιεργο,απλα εβαλα μετατροπή για να χωραει σε dvd, απλα αλλαξα το 4300 mb που ειχε σε 4100 γιατι την προηγούμενη φορα μου εκανε κατι τρελα και δεν χωρουσε στο dvd...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...