Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό ψάχνω για smartphone και έχω καταλήξει σε 2-3 μοντέλα στα οποία θα ήθελα την γνώμη ενός πιο γνώστη. Κατ΄αρχήν επειδή ψάχνω σε τιμές μέχρι ~~200 και έχω σταμπάρει τα lenovo a859 , lg l90 dual sim και σε λίγο πιο φτηνό Galaxy grand neo 3g dual sim(έκπτωση σε 155)γενικά διπλή κάρτα σιμ. Θέλω την γνώμη σας για το πιο να επιλέξω ή αν έχετε κάποια καλύτερη πρόταση είμαι ανοικτός. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

κοιτάω μόνο Ελλάδα. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία για παραγγελία από έξω.

Φίλε Eddy το σκέφτηκα αλλά "φοβήθηκα" λίγο όταν είδα το sar του. Τι πιστεύεις?

Δημοσ.

σε φορυμ το διάβασα , δεν ξέρω αν είναι και έγκυρο. Βασικά αυτή η τιμή είναι για χρήση και των δύο σιμ ή δεν έχει σημασία?

Δημοσ.

Για το 730 μπορει να περιμενω να δω τιμη και ημ. κυκλοφοριας. Εχει καλα χαρακτηριστικα και κριτικες. Αλλα δεν ξερω γιατι κατι ειδα για 30/11

Δημοσ.

Νομίζω το προτιμότερο είναι να πας στο Moto G το καινούργιο στα 199 ευρώ με 2 χρόνια εγγύηση και πολύ καλά specs

προτιμότερο να πάρει το xperia M2 που είναι και φθηνότερο από το MOTO g και έχει πιο ωραίο design 

Δημοσ.

προτιμότερο να πάρει το xperia M2 που είναι και φθηνότερο από το MOTO g και έχει πιο ωραίο design 

Να αφήσει την Ips hd οθόνη για tft 540p; Μόνο στο 4g υπερέχει το M2 αλλά αν είναι να πάει σε 4g κινητό υπάρχουν άλλες επιλογές όπως το παλιό Moto G 4g edition. O τελευταίος Κινέζος έχει Ips και η Sony φοράει στις συσκευές της εκτός των ακριβών πλέον την ίδια άθλια ξεβαμμένη tft οθόνη που φόραγε μέχρι και το Z1 σε όλα της τα μοντέλα.  

• Like 1
Δημοσ.

Αν το Sony βγαλει προβλημα το πιθανοτερο ειναι να ταλαιπωρηθει ο αγοραστης οπως πολλοι αλλοι.Και στο τελος να βγαλουν το κινητο εκτος εγγυησης.Μαλλον καποιοι που προτεινετε Sony δεν εχετε διαβασει στο φορουμ για το service της Arvato.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...