Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!

Λοιπόν θα ήθελα την βοήθειά σας.

Κάποιος γνωστός μου έφερε έναν υπολογιστή με το εξής πρόβλημα. Κατά την διάρκεια βροχής, αστραπες κλπ, έσβησε ο υπολογιστής και ταυτόχρονα μύρισε κάτι καμμένο... :P

Το PC ξεκινάει και ανοίγει αλλά στο σημείο που φορτώνει τα windows (starting windows...) μένει εκεί.

Δοκίμασα με safe boot αλλά πάλι δεν bootarei. Προσπάθησα να ξαναπεράσω windows ή linux αλλά μάταια.

Δοκίμασα με άλλο προφοδοτικό και με άλλο σκληρό και το πρόβλημα παραμένει. Μνήμες δεν έχω να δοκιμάσω οπότε τις άλλαξα channel και έκανα συνδυασμούς αλλά ούτε και αυτό έλυσε το πρόβλημα.

To PC έχει διαγνωστικό τεστ και μου δείχνει σε όλα οτι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Τι προτείνετε να κάνω? Να αγοράσω μνήμες να δοκιμάσω ή να αγοράσω μητρική για δοκιμή?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και οποιαδήποτε απάντηση θα με βοηθούσε πολύ! :-D

:D

Δημοσ.

Φυσικά και θα κοίταζα από που προέρχεται η μυρωδια αλλά μου το φέρανε αρκετό καιρό αργότερα οπότε δεν είμαι λαγωνικό Κ-9 να το βρω.

Έχω ήδη δοκιμάσει με live cd και παλι δεν παίζει καθώς λίγο μέτα αφού ξεκινήσει να διαλέξεις ρυθμίσεις και επιλογές κολλάει σε εκείνο το σημείο.

Δημοσ.

Η μυρωδιά αυτη δεν φεύγει πότε, αλλά και αν υποθέσουμε οτι φύγει αφήνει πίσω της σημάδια που με μια προσεκτική μάτια ειναι εμφανή και έχουν να κάνουν με κάποια κομμάτια ισχύος του κάθε μηχανήματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...