Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Dell Inspiron 15 3542 (i5-4210U/8GB/1TB/GF820M) - €529 @ Media Markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρα βεβαια 35χχ δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη ποιοτικα.

Κατα τα αλλα μετρια χαρακτηριστικα θα ελεγα, ειδικα απο την στιγμη που φορα u επεξεργαστη.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η τιμή. Πολλοί δεν αγοράζουμε μόνο σκέτα specs.

Η εγγύηση της Dell δεν έχει αντίπαλο. Επίσης έχει βελτιωθεί η ποιότητα της φθηνής σειράς της (η προηγούμενη ήταν απαράδεκτη).

Δημοσ.

Η εγγύηση της Dell δεν έχει αντίπαλο.

Τι χαρακτηριστικά έχει η εγγύηση, γιατί δεν έχει αντίπαλο δηλαδή; Ρωτάω επειδή δεν ξέρω.

Δημοσ.

529 ή 579 ;; αξιζει το μηχανάκι να το πάρω στη μανα μου; παιχνίδια δε θα παίζει αλλά για να κάνει τη δουλειά της για μερικά χρόνια χωρίς να χρειάζεται σε ένα δυο χρόνια καινούριο. ή να κοιτάξω σε κάτι με hd4400 και καλύτερο επεξεργαστή;

Δημοσ.

529 ή 579 ;; αξιζει το μηχανάκι να το πάρω στη μανα μου; παιχνίδια δε θα παίζει αλλά για να κάνει τη δουλειά της για μερικά χρόνια χωρίς να χρειάζεται σε ένα δυο χρόνια καινούριο. ή να κοιτάξω σε κάτι με hd4400 και καλύτερο επεξεργαστή;

το μηχανημα ειναι τουμπανο.. και.. παιζει και παιχνιδια ;)

το μονο μειονεκτημα οτι δεν εχει τον m επεξεργαστη.. αλλα με 8αρα μνημη και 1Τ σκληρο.. το ξεπερναμε ευκολα!! :)

Δημοσ.

Με την nvidia τι θα κανει; Θα παιζει call of duty; :P

Δημοσ.

Σε σπιτι που δεν εχει ιντερνετ παιδια καποιο τετοιο σχεδιο, μπορει να κανει δουλεια??Για κατεβασμα τραγουδιων και youtube πιο πολυ??

Μάλλον κάπου αλλού ήθελες να  ποστάρεις  , ε ; :-)

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μουφα η αγορά αυτή από το media markt. πήγα να την πατήσω και εγώ. πήρα τηλέφωνο και είναι προσφορά η τιμή αυτή για δύο εκθεσιακα μοντέλα στο κατάστημα Γέρακα και Αττικής.

Αποστολή από το LG-P710 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...