cris41 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα σ5 και βλεπω¨ αρκετούς που το δίνουν στα 350-400€ σφραγισμένο. ΧΩΡΙΣ απόδειξη. Που ξέρω αν ειναι το ορίτζιναλ; Και οχι κάποιο κινέζικο μεσα; Αυτο ισχύει και σε αιφον κλπ. Πως τσεκαρουμε; Βάσει ιμει κουτιού; Και αν ειναι αντιγραφή απο αλλο;
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Σε αυτές τις περιπτώσει ζητάς οπωσδήποτε απόδειξη και να ειναι σφραγισμένο οπως ειπες και εσυ καλό θα ειναι να σου δώσει και το imei ώστε να το τσεκάρεις νομίζω μπορείς να το βρείς στο internet υπάρχουν sites , φυσικά το καλύτερο και πιο ασφαλές θα ειναι να στο ανοίξει και μπροστά σου ώστε να το δείς. Προσωπικά πάντως δεν θα αγόραζα η αλλίως δεν θα ρίσκαρα να πάρω τιποτα χωρίς απόδειξη και ειδικά απο καποιον που δεν τον ξέρω 1
_chris_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 σφραγισμένο και χωρίς απόδειξη κάτι δε πάει καλά. ίσως να το έχει από επιδότηση αλλά και πάλι πρέπει να έχει απόδειξη.
cris41 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο σκέφτομαι και εγω. Καλυτερα στα 420€ από Σκρουτζ. Αν το ανοίξει κλασσικά θα πει πέφτει η αξία κλπ κλπ. Πάντως πήρε ένας φίλος κλωνο νοτε3 και ηταν σφραγισμένο με τις ταινίες της σαμσουνγκ κανονικά τα παντα. Σε επικοινωνία με τη σαμσουνγκ δίνοντας στοιχεία κουτιού δε γίνεται να σου επιβεβαιώσουν αν ισχύει ή οχι;
Razor_7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ^αυτό σου λέει Βάζεις το IMEI στο site(imei.info) και αν είναι το αυθεντικό σου βγάζει όλα τα στοιχεία του κινητού κανονικά,μέχρι και ποτε κατασκευάστηκε απο τη σαμμυ
AntiCambeR Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αν δεν σου δωσουν αποδειξη δεν θα εχεις εγγυηση. Επισης αν ειναι κλεμμενο μπορει καποια στιγμη να σου ειναι αχρηστο και να μην δουλευει σε κανεναν παροχο γιατι μπορει να εχει δηλωθει ως κλεμμενο.
eddie1996 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα να τα παίρνεις με απόδειξη και να τσεκάρεις τον σειριακό αριθμό με την απόδειξη που το λέει πάνω στην απόδειξη.
faronas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν έχεις απόδειξη πέταξε το πουλάκι αν κάτι δεν πάει κάλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα