Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας

έχω ένα desktop με windows 8 και η μητρικη του έχει vga και dvi υποδοχη

Στην dvi έχω βάλει έναν μετατροπέα dvi σε hdmi και θέλω να στέλνω 2 επιφάνιες εργασίας με δύο διαφορετικούς ήχους σε δύο διαφορετικές οθόνες

Η μία οθόνη να είναι με vga και το 3,5 καρφάκι για ήχο και η αλλη να είναι με dvi μετατροπέα σε hdmi και να βγάζει ήχο στα ηχεία της τηλεόρασης

το προβλημά μου είναι ότι στην δεύτερη επιφάνεια εργασίας με το dvi to hdmi δέν κατάφερα να έχω ήχο,ξέρει κανείς πώς γίνετε αυτο ? 

Δημοσ.

Γιατί εσύ χρησιμοποιείς dvi που δεν υποστηρίζει ήχο & όχι hdmi.

Το ανταπτοράκι hdmi που παρέμβαλες δε θα σου "γεννήσει" τον ήχο.

• Like 1
Δημοσ.

αν καταλαβα σωστα, θες να βλεπεις και να ακους 2 διαφορετικα πραγματα σε 2 οθονες, σωστα? 

καταρχην, για να τα παρουμε με σειρα, να καταλαβεις.

το HDMI μεταφερει ψηφιακη εικονα ΚΑΙ ΗΧΟ.

το DVI μεταφερει ΜΟΝΟ ψηφιακη εικονα, και 

το VGA μεταφερει αναλογικη εικονα. 

το HDMI για να μεταφερει τον ηχο, δεν τον παραγει η καρτα γραφικων..!! απλα τον παιρνει απο την καρτα ηχου και το περναει (passtrough) μεσα απο το HDMI..!!  

αρα..?  για να αναπαραγεις 2 ξεχωριστους ηχους, το πιο λογικο... ειναι να θελεις 2 καρτες ηχου..!  

δεν ξερω αν υπαρχουν καποιες καρτες ηχου που να μπορουν να επεξεργαστουν ταυτοχρονα 2 αρχεια ηχου..!!

τωρα..., στην παραγματικοτητα, δεν δινεις ηχο στις οθονες, αλλα ρυθμιζεις τα προγραμματα -εφαρμογες  που θελεις να δουλεψεις να χρησιμοποιουν την μια ή την αλλη καρτα ηχου...!!!

αν ελεγες πιο συγκεκριμενα, τι ακριβως θες να κανεις, θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε πιο σωστα..!

Δημοσ.

σας ευχαριστώ για τις απαντησεις σας παιδια

θελω στην μία οθόνη να συνδέσω ένα vga και να έχω το facebook και στην άλλη οθόνη να συνδέσο το dvi to hdmi και να βγάζει και ήχο επειδή είναι οθόνη τηλεόραση για youtube ,απο αυτή την μητρική που έχει το desktop μου 

http://www.e-shop.gr/asus-h81m-k-retail-p-PER.523166

Δημοσ.

και στην άλλη οθόνη να συνδέσο το dvi to hdmi και να βγάζει και ήχο επειδή είναι οθόνη τηλεόραση για youtube ,απο αυτή την μητρική που έχει το desktop μου 

Θα στο πω για τελευταία φορά.

Δε μπορείς να περάσεις audio από την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών.

Δε μπορείς να περάσεις ήχο.

Δε μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις με αυτό το καλώδιο.

Πρέπει να ψάξεις για άλλες εναλλακτικές.

Δημοσ.

Σε κάποιες κάρτες γραφικών, όπως καλή ώρα η δικιά μου 4870, έχει γίνει τέτοια υλοποίηση στο DVI που περνάει ήχος.

Το ίδιο και στην  δικιά μου 4850. Συνέδεσα μια 32αρα tv που έχω με hdmi και στην κάρτα γραφικών με αντάπτορα από dvi σε hdmi και πέρασε κανονικά και ο ήχος.

giorgos147, Λάθος μας, μιλάει για onboard κάρτα γραφικών.

• Like 2
Δημοσ.

η αμδ δεν υποστηρίζει dual audio  προτιμήστε nvidia ή  intel 

εγώ με τον 2600κ και μητρική   Z68Extreme4Gen3  post-90622-0-30864900-1411915124_thumb.jpg

στο vga και στο dvi που έχει πάνω η μητρικη :P

η μητρική μάλλον δεν υποστηρίζει !!  δεν έχει ούτε hdmi !!! με το vga που πας !! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...