starconvict Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Επανέρχομαι στην ποιότητα της εικόνας και μπορώ να πω ότι πραγματικά απόλαυσα ποδοσφαιρικό αγώνα ! Ν ΗD και football mode και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Ζωντανή εικόνα, τέλεια χρώματα, άψογη κίνηση, κανένα ψεγάδι. Το μόνο που μένει τώρα είναι να αναβαθμιστεί και το σήμα της Digea σε 1080 (να λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα )
king2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Επανέρχομαι στην ποιότητα της εικόνας και μπορώ να πω ότι πραγματικά απόλαυσα ποδοσφαιρικό αγώνα ! Ν ΗD και football mode και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Ζωντανή εικόνα, τέλεια χρώματα, άψογη κίνηση, κανένα ψεγάδι. Το μόνο που μένει τώρα είναι να αναβαθμιστεί και το σήμα της Digea σε 1080 (να λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα ) Το football mode ειναι εξαιρετικο για αθλητικα.Γενικα η τηλεοραση τα παει περιφημα σε ολους τους τομεις.Το δε smart/3d δινουν κορυφαια εμπειρια.Πριν 5 χρονια επερνες 32αρες hd με 500 και τωρα περνεις 40"+ στα ιδια χρηματα.
kostas_dr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 N HD και εκεί πράγματι βλέπεις τις δυνατότητες της τηλεόρασης. Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια, μακάρι σιγά σιγά να αναβαθμίσουν και αυτά την άθλια εικόνα τους.
djuan1988 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Θέλει καλό βίδωμα, να μην εξέχουν οι βίδες καθόλου. Και στην δική μου, αντιμετώπισα ένα κάπως παρόμοιο πρόβλημα, αλλά τελικά απλώς ήθελε ένα πιο μακρύ κατσαβίδι και λίγη περισσότερη δύναμη. Προσοχή βέβαια, μην γίνει κάποια ζημιά. Να γράψω τι έγινε τελικά, γιατί μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. Η λύση ήταν αυτό που έκανε και ο kostas_dr. Χρειάζεται καλό, μεγάλο κατσαβίδι. Τίποτα άλλο, ούτε πίεση, ούτε κάποια κίνηση. Τέλος να γράψω και εγώ με τη σειρά μου ότι η τηλεόραση είναι απλά εξαιρετική. Κανένα παράπονο μέχρι αυτή τη στιγμή. 1
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ευτυχώς που βρήκα άλλο κατσαβίδι και δεν έκανα παράπονα στο μαγαζί (τι μου δώσατε κλπ) γιατί το ρεζιλίκι δεν το γλύτωνα.
king2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Να γράψω τι έγινε τελικά, γιατί μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα. Η λύση ήταν αυτό που έκανε και ο kostas_dr. Χρειάζεται καλό, μεγάλο κατσαβίδι. Τίποτα άλλο, ούτε πίεση, ούτε κάποια κίνηση. Τέλος να γράψω και εγώ με τη σειρά μου ότι η τηλεόραση είναι απλά εξαιρετική. Κανένα παράπονο μέχρι αυτή τη στιγμή. Το μονο παραπονο που ισως εχεις ειναι οι γωνιες θεασης που ειναι το χειροτερο της σημειο.Αν δεν καθεσε ακριβως ισια στην τηλεοραση τα χρωματα αλλοιωνονται αρκετα.Μια πλασμα που εχω εχει τοπ γωνιες θεασης που δεν χαλαει με τιποτα η εικονα οπως γινετε και στα ips panels.Τεραστιο μειον στα pva/psa panels οι γωνιες θεασης.
tstavrou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Απενεργοποίησε τα mpeg τεχνουργήματα και την βελτίωση ψηφιακοί σήματος απο το μενού εικόνα - επιλογές εικόνας. Παιξε λιγο με την ευκρίνεια και δες. Η θαμπάδα θα φύγει τελείως. Τωρα πιξελ θα βλεπεις ομως σε digea καθως τα 576ι στο 1080 πανελ δύσκολα μεγαλώνουν χωρις κοστος. Στο media player με αυτές τις ρυθμίσεις θα επρεπε να ειναι ξυράφι... Α πρόσεξε στις ρυθμίσεις κατω να μην λεει εφαρμογή.. σε ολες τις πηγες. Οταν πειράζεις την εικόνα σε κατι θα ισχύει για ολα. Δεν το θέλουμε αυτο. Αλλες ρυθμίσεις θελει η digea αλλες ο media player αλλες το blueray. Γενικά οι νεες tv ειναι καλιμπραρισμενες πιο πολυ για hd υλικο παρα για τις τριτοκοσμικές αναλύσεις που παίζουμε εδω στην Ελλάδα,. Φιλε graphist83 σε "παρακολουθω" και χαιρομαι να διαβαζω τα εμπειριστατομενα posts σου. Με αφορμη αυτο το θεμα θα ηθελα να ρωτησω αν ισχυουν οι ιδιες ρυθμισεις και για την F6400? Και αν οχι ποιες ειναι? υπαρχει καποιο λινκ? Φυσικα ποιες για digea και ποιες για hd υλικο, απο οτι καταλαβαινω αλλαζουν. Ευχαριστω εκ των προτερων.
graphist83 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Για να εχεις αποτελέσματα βασισμένα στις προδιαγραφές που θετει THX να σου δώσω ρυθμίσεις. Δεν εγγυώμαι οτι θα σου αρέσει όμως.. Δοκίμασε το και κρινε. Υπόψιν με αυτές τις ρυθμίσεις ειναι ιδανική η θέαση σε ταινιες HD σε σκοτεινό περιβάλλον. Λοιπόν στην επιλογή Movie * Οπίσθιος Φωτισμός: 10 * Φωτεινότητα: 45* Αντίθεση: 90* Χρώμα: 50* Οξύτητα: 20* Δυναμική αντίθεση: off * Τόνος Μαύρου: Σκούρο * Τα φίλτρα ψηφιακού σήματος και mpeg στο off * Επιλογή ταινίας: auto2* Ισορροπία λευκού Offset/Gain: RED [24/18], Green [26/26], Blue [23/21]* Ισορροπία Λευκού: R-G-B: [10IRE:0/0/1, 20IRE:6/0/0, 30IRE: 2/0/0, 40IRE: 0/0/0, 50IRE:0/0/0, 60IRE:0/0/0. 70IRE:0/0/-1, 80IRE:-1/0-1, 90IRE:-1/0/-1, 100IRE:-2/0/-1]. Στην Digea δοκίμασε να αυξήσεις την ευκρίνεια και να μειώσεις πολυ το χρώμα.
chriskea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Για να εχεις αποτελέσματα βασισμένα στις προδιαγραφές που θετει THX να σου δώσω ρυθμίσεις. Δεν εγγυώμαι οτι θα σου αρέσει όμως.. Δοκίμασε το και κρινε. Υπόψιν με αυτές τις ρυθμίσεις ειναι ιδανική η θέαση σε ταινιες HD σε σκοτεινό περιβάλλον. Λοιπόν στην επιλογή Movie * Οπίσθιος Φωτισμός: 10 * Φωτεινότητα: 45 * Αντίθεση: 90 * Χρώμα: 50 * Οξύτητα: 20 * Δυναμική αντίθεση: off * Τόνος Μαύρου: Σκούρο * Τα φίλτρα ψηφιακού σήματος και mpeg στο off * Επιλογή ταινίας: auto2 * Ισορροπία λευκού Offset/Gain: RED [24/18], Green [26/26], Blue [23/21] * Ισορροπία Λευκού: R-G-B: [10IRE:0/0/1, 20IRE:6/0/0, 30IRE: 2/0/0, 40IRE: 0/0/0, 50IRE:0/0/0, 60IRE:0/0/0. 70IRE:0/0/-1, 80IRE:-1/0-1, 90IRE:-1/0/-1, 100IRE:-2/0/-1]. Στην Digea δοκίμασε να αυξήσεις την ευκρίνεια και να μειώσεις πολυ το χρώμα. graphist83 μπορείς να προτείνεις κάτι ανάλογο και για την 40Η6400 ή να υποθέσω ότι ισχύει κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ.
tstavrou Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Για να εχεις αποτελέσματα βασισμένα στις προδιαγραφές που θετει THX να σου δώσω ρυθμίσεις. Δεν εγγυώμαι οτι θα σου αρέσει όμως.. Δοκίμασε το και κρινε. Υπόψιν με αυτές τις ρυθμίσεις ειναι ιδανική η θέαση σε ταινιες HD σε σκοτεινό περιβάλλον. Λοιπόν στην επιλογή Movie * Οπίσθιος Φωτισμός: 10 * Φωτεινότητα: 45 * Αντίθεση: 90 * Χρώμα: 50 * Οξύτητα: 20 * Δυναμική αντίθεση: off * Τόνος Μαύρου: Σκούρο * Τα φίλτρα ψηφιακού σήματος και mpeg στο off * Επιλογή ταινίας: auto2 * Ισορροπία λευκού Offset/Gain: RED [24/18], Green [26/26], Blue [23/21] * Ισορροπία Λευκού: R-G-B: [10IRE:0/0/1, 20IRE:6/0/0, 30IRE: 2/0/0, 40IRE: 0/0/0, 50IRE:0/0/0, 60IRE:0/0/0. 70IRE:0/0/-1, 80IRE:-1/0-1, 90IRE:-1/0/-1, 100IRE:-2/0/-1]. Στην Digea δοκίμασε να αυξήσεις την ευκρίνεια και να μειώσεις πολυ το χρώμα. Αγαπητε graphist σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σου. Καποιες αποριες "ψιλοασχετου": 1.Εφαρμοζω τα παραπανω μονο στη λειτουργια εικονας: κινημ. ταινια, οχι στις αλλες(τυπικο κτλ). Τις αλλες τις αφηνω οπως ειναι. Τις υπολοιπες ρυθμισεις δε τις πειραζω/αλλαζω. Σωστα? 2. Τα παραπανω τα εφαρμοζω σε ολες τις πηγες ή στην τρεχουσα πηγη (πχ οταν δειχνει digea ή hdmi1?) 3. Για τη digea δοκιμαζω με τις default ρυθμισεις της επιλογης εικονας στο τυπικο και αυξανω ευκρινεια, μειωνω χρωμα. 4. Τις ρυθμισεις οξυτητα, επιλογη ταινιας και την τελευταια ισορροπια λευκου δε τις βρηκα στο μενου... Μηπως γιατι δεν εχω βαλει το τελευταιο firmware? Με εκτιμηση, Και παλι ευχαριστω για το χρονο σου!
sifario Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Απενεργοποίησε τα mpeg τεχνουργήματα και την βελτίωση ψηφιακοί σήματος απο το μενού εικόνα - επιλογές εικόνας. Παιξε λιγο με την ευκρίνεια και δες. Η θαμπάδα θα φύγει τελείως. Τωρα πιξελ θα βλεπεις ομως σε digea καθως τα 576ι στο 1080 πανελ δύσκολα μεγαλώνουν χωρις κοστος. Στο media player με αυτές τις ρυθμίσεις θα επρεπε να ειναι ξυράφι... Α πρόσεξε στις ρυθμίσεις κατω να μην λεει εφαρμογή.. σε ολες τις πηγες. Οταν πειράζεις την εικόνα σε κατι θα ισχύει για ολα. Δεν το θέλουμε αυτο. Αλλες ρυθμίσεις θελει η digea αλλες ο media player αλλες το blueray. Γενικά οι νεες tv ειναι καλιμπραρισμενες πιο πολυ για hd υλικο παρα για τις τριτοκοσμικές αναλύσεις που παίζουμε εδω στην Ελλάδα,. Γεια σας παιδια κατοχος και εγω μιας UE40H6400 (την αγορασα πριν δυο μερες) εχω απογοητευτει με την θολη εικονα στα καναλια digea,σε ταινιες δεν υπαρχει προβλημα.Απενεργοποιησα το mpeg και την βελτιωση ψηφιακου σηματος και βελτιωθηκε κατα πολυ η εικονα.Η ερωτηση μου ειναι μηπως μπορειτε να με πειτε καμια ρυθμιση για την ευκρινια η φωτεινοτητα για να βελτιωθει και αλλο η θολουρα?Να ανεβασω η να μειωσω?
don68zouan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλημερα στα 750€ αξιζει να παρω την 50h6400?
the marauder Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Καλημερα στα 750€ αξιζει να παρω την 50h6400? Την πηρα πριν 6 μηνες 650 απο κωτσοβολο.Σε γενικες γραμμες ειμαι ικανοποιημενος.Νομιζω στα 750 δεν αξιζει,στα 650 οριακα.
don68zouan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει πουθενα σ αυτη την τιμη,πρεπει να ηταν προσφορα.Και στα 750 υπαρχουν λιγα τεμαχια. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2015 από don68zouan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα