Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια βάση με ανεμιστήρες για το Laptop της αδερφής μου. Δε θέλουμε να δώσουμε πολλά χρήματα, 10-15 ευρώ max, και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια μάρκα-μοντέλο σε αυτά τα χρήματα, καθώς και το αν θα δει κάποια βελτίωση με μια τέτοια φτηνή βάση ή όχι

(σημείωση: Το laptop είναι 15,6'')

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια βάση με ανεμιστήρες για το Laptop της αδερφής μου. Δε θέλουμε να δώσουμε πολλά χρήματα, 10-15 ευρώ max, και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια μάρκα-μοντέλο σε αυτά τα χρήματα, καθώς και το αν θα δει κάποια βελτίωση με μια τέτοια φτηνή βάση ή όχι

Αν το laptop ζεσταίνεται, η μόνη λύση είναι άνοιγμα, καθάρισμα και ανανέωση των θερμοαγώγιμων υλικών.

Με την βάση δεν θα δεις πάνω από 2-3 βαθμούς διαφορά.

Επίσης το laptop πρέπει να είναι λίγο υπερυψωμένο στο πίσω μέρος ώστε να μην φράζουν οι αεραγωγοί.

Δημοσ.

εγώ έχω αυτή , αλλά είναι λίγο βλαμμένη γιατί είναι ανοικτή από κάτω και μπορεί να βρει πουθενά ο ανεμιστήρας, αλλά είναι πολύ αθόρυβη

http://www.e-shop.gr/coolermaster-r9-nbc-cmc3-gp-notepal-cmc3-black-p-PER.806899

σήμερα θα κοιτούσα αυτή στα ίδια λεφτά που είναι πιο προστατευμένη από κάτω

http://www.e-shop.gr/coolermaster-r9-nbc-xs2k-gp-notepal-x-slim-ii-p-PER.811339

για το πατέρα μου έχω πάρει αυτή που είναι πολύ καλή κατασκευή , αλλά βγαίνει λίγο πιο ψηλά, είναι πάντως πολύ καλή, μη σε απασχολεί που λέει για 17αρη μια χαρά κάνει και σε 15αρι, απλά θα είναι ακριβώς, αυτές που λένε για 15' είναι πιο στενές από το ίδιο το λάπτοπ και προεξέχει ο υπολογιστής από τις δυο άκρες

http://www.e-shop.gr/zalman-zm-nc3-notebook-cooler-17-black-p-PER.806991

όλες οι παραπάνω που σου λέω είναι αθόρυβες γιατί έχουν 200αρη ανεμιστήρα που φυσάει πολύ αέρα , αλλά γυρνάει σε πολύ χαμηλές στροφές, οπότε ο θόρυβος είναι ο ελάχιστος δυνατός

ακόμα και αν δε σου αρέσει καμιά από τις παραπάνω, πάρε οπωσδήποτε με 200αρη ανεμιστήρα μιας και είναι ότι πιο ήσυχο και αποδοτικό παράλληλα 

μην κάνεις το λάθος και πάρεις με μικρά ανεμιστηράκια (δύο 80-90 αρια πχ), γιατί αυτά θα στροφάρουν πολύ ψηλά και θα σου πάρουν τα αυτιά , μόνο 200αρηδες κοίτα και επιμένω για το zalman είχει και μεταλλική κατασκευή σε κάποια σημεία και είναι πιο premium και ανθεκτικό 

μπορεί να υπάρχουν και άλλοι καλύτεροι απλά σου λέω από αυτούς που έχω δει εγώ από κοντά

Αν το laptop ζεσταίνεται, η μόνη λύση είναι άνοιγμα, καθάρισμα και ανανέωση των θερμοαγώγιμων υλικών.

Με την βάση δεν θα δεις πάνω από 2-3 βαθμούς διαφορά.

Επίσης το laptop πρέπει να είναι λίγο υπερυψωμένο στο πίσω μέρος ώστε να μην φράζουν οι αεραγωγοί.

καλά άμα έχει κάνα hp αυτό δε παίζει, δοκίμασε να ανοίξεις hp.. 

αλλά αν έχει κάνα εύκολο στο άνοιγμα και μπορεί να το κάνει καλό θα είναι 

ανάλογα το λαπτοπ και τη κατάσταση που επικρατεί μπορεί να δει πολύ μεγάλη διαφορά

στο προηγούμενο που είχα και ήταν φουρνάκι έκανε διαφορά, στο καινούριο που έχω τώρα το βάζω απλά στη βάση για να έχει κλίση και για να μη βραχεί αν χυθεί κάνα ποτήρι, τον ανεμιστήρα δε τον έχω καν συνδεδεμένο

(και βασικά τη χρησιμοποιώ επειδή μου έχει ξεμείνει..)

οπότε εξαρτάται και από τη περίπτωση, δεν είναι πάντα άχρηστες οι βάσεις 

Δημοσ.

καλά άμα έχει κάνα hp αυτό δε παίζει, δοκίμασε να ανοίξεις hp.. 

Αυτό τι σημαίνει?

Ότι αν έχει κανείς HP δεν το ανοίγει ποτέ για καθάρισμα?

Και ναι, έχω ανοίξει πάνω από 50 HP.

Δημοσ.

Αυτό τι σημαίνει?

Ότι αν έχει κανείς HP δεν το ανοίγει ποτέ για καθάρισμα?

Και ναι, έχω ανοίξει πάνω από 50 HP.

εγώ έχω ανοίξει μόλις ένα και μόνο που δεν έκλαψα

αν είσαι της δουλειάς μπορεί να έχεις ανοίξει και 50 και 1000, όμως δε μπορείς να λες σε έναν απλό άνθρωπο να ανοίξει hp γιατί μάλλον δε θα τα καταφέρει ποτέ και μπορεί να κάνει καμιά ζημιά

αυτή τη στιγμή βέβαια έχω lenovo που ανοίγει με 2 βίδες και συρταρωτό καπάκι για να έχω πρόσβαση στη μητρική και τον επεξεργαστή. όχι η άλλη η καραγκιοζιά που έπρεπε να βγάλω οθόνη και πληκτρολόγιο και είχα μαζέψει καμιά 50αρια βίδες στην άκρη και έψαχνα να βρω που μπαίνει μετά η κάθε μία 

βέβαια η κουβέντα είναι άσχετη μιας και δε ξέρουμε τι έχει ο άνθρωπος, αλλά και αν πιάνουν τα χέρια του ή έχει όρεξη για τέτοιες δουλειές 

η βάση είναι safe επιλογή 

Δημοσ.

Το άνοιξα ήδη τον υπολογιστή ρε παιδιά, τον καθάρισα, του έβαλα και πάστα. Απλά επειδή είναι όλη μέρα στο ρεύμα και κάνει δουλειά, η αδερφή μου αποφάσισε να πάρει και μια βάση, και ποιος ξέρει, ίσως να βοηθήσει και αυτή λιγάκι.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τις κοιτάξω

Δημοσ.

αν το έχει όλη μέρα σε επιφάνεια που μαζεύει ζέστη όπως ξύλο (δε μιλάω να υπάρχει και ύφασμα από κάτω να μη περνάει καθόλου αέρας ) θα βοηθήσει και μάλιστα πολύ 

εγώ πάντα είχα πρόβλημα με το προηγούμενό μου λάπτοπ από τη πρώτη μέρα, είχε πολύ κακό σασί και η ζέστη ήταν αναπόφευκτη 

τελικά έπαθε ζημιά από τη ζέστη και άρχισε και έτρωγε σκαλώματα και τελικά μπήκε στην άκρη , παρόλα αυτά με τη βάση είδα αρκετή πτώση και πάνω από όλα σταμάτησαν να μου χαλάνε οι σκληροί από τη ζέστη, γιατί πριν τη βάση οι σκληροί ήταν όλη την ώρα πάνω από 55 βαθμούς και στα 1,5 -2  χρόνια παρέδιδαν πνεύμα

τουλάχιστον σταμάτησα να έχω αυτό το πρόβλημα

αν το μηχάνημα είναι κρύο και έχει καλή ψύξη οκ είναι περιττό και με ένα απλό καθάρισμα ανά διαστήματα είσαι άρχοντας, αλλά δεν είναι πάντα έτσι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...