Ducatista Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Κατευθείαν εννοείς μέσω paypal/τράπεζας χωρίς να μιλήσεις με τη Sony; Γίνεται ακόμα αυτό. Όχι έστειλα mail στην σονυ και μέσω της PayPal μου έστειλαν σε 2 μέρες τα χρήματα στην ίδια κάρτα που μου είχαν χρεωθεί...
soundou Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μ απαντησαν επειδη εκανα download δεν γινεται refund
Grim Ripper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ducatista είπε Όχι έστειλα mail στην σονυ και μέσω της PayPal μου έστειλαν σε 2 μέρες τα χρήματα στην ίδια κάρτα που μου είχαν χρεωθεί... Για άλλον ήταν η ερώτηση-απάντηση. 😛 Για την δική σου περίπτωση το διάβασα.
Nikos7177 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Ακύρωση αγοράς παιχνιδιού PS4 Παιδιά επειδή έκανα και εγώ κατά λάθος αγορά ποιό είναι το τηλέφωνο υποστήριξης για playstations.
anthkout Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 εχει κανεις προβλημα με το psn store η μονο εγω ? μπαινετε κανονικα ?
theoritikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Από την μέρα που έριξαν την ταχύτητα , υπάρχει πρόβλημα με το psn. Και σε εμένα μου βγάζει μερικές φορές κάποιο σφάλμα όταν προσπαθώ να μπω.
Bozatzidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Καλησπέρα γιατί ενώ ο λογαριασμός μου έχει λεφτά ο γιος μου από το user του δεν μπορεί να αγοράσει ένα παιχνίδι βγάζει συνέχεια κάτι για order and pay αλλά εξακολουθεί να μην με αφήνει
VonLoutsos Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Just now, Bozatzidis said: Καλησπέρα γιατί ενώ ο λογαριασμός μου έχει λεφτά ο γιος μου από το user του δεν μπορεί να αγοράσει ένα παιχνίδι βγάζει συνέχεια κάτι για order and pay αλλά εξακολουθεί να μην με αφήνει Χωρίς να γνωρίζω θα ποντάρω στο οτι το παιχνίδι έχει ηλικιακό όριο. Χωρίς να γνωρίζω και πάλι
ailouross Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Help.... Έχω ενα ps3 super slim (μεταχειρισμένο από φίλο)...ότι παιχνίδι είναι χωρίς εγκατάσταση το παίζει πχ pes 2016...ότι είναι με εγκατάσταση πχ gran turismo 5 και 6 κολλάει στην εγκατάσταση και γράφει error...τέλος να αναφέρω ότι κατέβασα κάτι demo και τα παίζει χωρίς πρόβλημα....τι μπορώ να κάνω για το πρόβλημα??
achilleas1983 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Nba 2k20 ps4 5 ευρω Θελω να σας ενημερωσω αν δεν το εχετε δει οτι απο σημερα τρεχει προσφορα στο ps store το nba 2k20 στα 5 ευρω. 1
Mr_Terror Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Υπαρχει και στο ms store στα 2,99. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Mr_Terror
nzeppos Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Το πήρα κι εγώ που έλεγα να μην αγοράσω φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Αλλά σάμπως κι αυτό που έχω (γκουχ) κατεβάσει στο PC το παίζω ποτέ... 15 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Υπαρχει και στο ms store στα 2,99. Για Windows λέμε τώρα; Είμαστε σίγουροι για αυτό; Εγώ είδα ότι είχε ένα guide στα 2,3 ευρώ αλλά όχι το ίδιο το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα