mixschino Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 λογαριασμος ps4 πληρωμη Καλησπερα, εχω εναν ολλανδικο λογαριασμο στο playstation store, και καθως μετακομισα Ελλαδα και εκλεισα το λογαριασμο τραπεζης στην Ολλανδια, θα πρεπει να αλλαξω τα στοιχεια πληρωμης σε ελληνικο λογαριασμο. Το προβλημα ειναι οτι οταν εχεις ολλανδικο λογαριασμο δε μπορεις να βαλεις μεθοδο πληρωμης με ελληνικη διευθυνση οποτε δε μπορω να κανω αγορες. Εχετε καποια λυση; Ευχαριστω
Mr_Terror Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δοκιμασε μεσα απο τις ρυθμισεις του λογαριασμου αν σε αφηνει να αλλαξεις region.Μιλα και με την εξυπηρετηση της σονυ να σου πουν αν μπορεις να το αλλαξεις. 1
simplemaths Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Μίλα με την σονυ, είχα το ίδιο πρόβλημα όταν γύρισα από Αγγλία, θα στο φτιάξουν.
Ducatista Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 ακύρωση σε αγορά παιχνιδιού από το playstation store Καλησπέρα παιδιά.. Ο γιος μου έκανε μια αγορά από το ps store μπορώ να την ακυρωσω;
Skywalker333 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 https://www.playstation.com/en-gb/get-help/contact-form/#refund-request και επελεξε εκει που λεει για refunds. συμπληρωσε την αιτηση και λογικα σε λιγες μερες θα εχεις απαντηση. 1
red1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Καλησπέρα παιδιά.. Ο γιος μου έκανε μια αγορά από το ps store μπορώ να την ακυρωσω; Αμα το παιχνίδι το κατέβασες ήδη μπορείς να ξεχάσεις ή να ελπίζεις για refund. To λέει και στο FAQ τους και πριν λιγες μέρες που έστειλα mail στο link που εβαλε ο skywalker η απάντηση που έλαβα ηταν επίσης "δεν μπορύμε να σας κάνουν refund απο την στιγμή που το παιχνίδι κατέβηκε ήδη στην κονσόλα σας". Καλή επιτυχία όπως και να'χει και κράτα μας ενήμερους 1
Ducatista Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Όχι δεν το έχω κατεβάσει επίτηδες έχει πάει απλά το αρχείο στην βιβλιοθήκη... Για να κατέβει
Edel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, Ducatista είπε Καλησπέρα παιδιά.. Ο γιος μου έκανε μια αγορά από το ps store μπορώ να την ακυρωσω; Τι παιχνίδι αγόρασε? 😜
Ducatista Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Edel είπε Τι παιχνίδι αγόρασε? 😜 Το spiderman και ένα άλλο έκανε 2 αγορές 69 ευρώ και ειναι 4.5 χρονων ο αλήτης... Σήμερα έλαβα mail από την Sony και την PayPal για την επιστροφή των χρημάτων.. 2
Edel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Χαχαχαχχαχαχχα αυτό θα πει άγνοια κινδύνου! Να τον χαίρεσαι το μικρό!
Ducatista Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Edel είπε Χαχαχαχχαχαχχα αυτό θα πει άγνοια κινδύνου! Να τον χαίρεσαι το μικρό! Να σαι καλα φιλε!
ilos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Αυτό που παλιά έτρωγε ο κόσμος ban, αν ζήταγε refund από paypal και τράπεζες το διόρθωσαν επιτέλους?
Ducatista Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 εγινε παιδια σε 2 μερες μεσα! απιστευτο ταχυτατοι... 1
Grim Ripper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, ilos είπε Αυτό που παλιά έτρωγε ο κόσμος ban, αν ζήταγε refund από paypal και τράπεζες το διόρθωσαν επιτέλους? Κατευθείαν εννοείς μέσω paypal/τράπεζας χωρίς να μιλήσεις με τη Sony; Γίνεται ακόμα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα