alani-jm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα,εφτιαξα τον φλεβαρη τον πυργο μου που αποτελειτε απο μνημες 2χcrucial ballistix 1600 4gb σκληρο wd caviar blue 1tb τροφοδοτικο corsair cx600 επεξεργαστης amd fx 6300 3,5ghz μητρικη gigabyte 970a-d3p επειδη δεν υπηρχαν αλλα χρηματα δεν αλλαξα την καρτα γραφικων και κρατησα την sapphire 5450 1gb ddr3. Λεω τωρα που υπαρχουν χρηματα να παρω μια καρτα και εναν ssd.Δεν παιζω παιχνιδια παρα μονο flash games η κοπελα μου και games απο το facebook.Δεν εχω συναντησει μεχρι τωρα προβλημα αλλα νομιζω μια αναβαθμιση την χρειαζεται. Βρηκα 3 σκληρους αλλα για την καρτα δεν γνωριζω πολλα πραγματα Site: ssd1 Site: ssd2 Site: ssd3 Τωρα απο χρηματα 150 ευρο και για τα 2.
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Για ssd θα πρότεινα τον crucial https://www.skroutz.gr/s/4998566/Crucial-MX100-128GB-SSD.htmlκαι απο κάρτα γραφικών την radeon r7 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39254&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=3
alani-jm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Eυχαριστω,Οποτε δεν χρειαζεται να ανεβω πιο πανω σε συχνοτητα η σε gb η σε ddr5???Επισης απο λειτουργικο windows εχουμε καμια προτιμηση λογο μεγεθους (πιο βαρυ πιο ελαφρυ κ.τλ) η οτι εμενα με ευχαριστει?Τωρα εχω win7 ultimate
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού λες οτι δεν θέλεις να παίζεις βαριά παιχνίδια κτλπ μονο για τα βασικά πράγματα δεν χρειάζεσαι κατι καλύτερο και εδω που τα λέμε και με αυτην που εχεις τώρα μια χαρά εισαι , απο λειτουργικό μπορείς να βάλεις άνετα windows 8 η τουλάχιστον τα δοκιμάζεις και βλέπεις αν σου αρέσουν και κρίνεις
alani-jm Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ηθελα να αλλαξω την καρτα γτ οταν ειμαι σε μια σελιδα στο internet π.χ facebook οταν ρολλαρω την ροδελα προς τα κατω εχουμε ενα lag για κλασματα δευτερολεπτου και μονο για ψυχολογικους λογους ηθελα να την παρω.Νομιζω οτι αυτο ειναι το θεμα χωρις να ξερω πολλα πολλα
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομίζω οτι αυτο που περιγράφεις εχει σχέση και δεν νομίζω οτι μπορεί να εχει σχέση με την κάρτα γραφικών γιατι σε πολύ πιο αδύναμο σύστημα σε netbook δεν εχω τετοιο θέμα , καλύτερα να έκανες ενα scan για trojans κτλπ με malwarebytes superantispyware και adwcleaner και δοκίμασε και σε αλλο browser, επίσης δες την υγεία του δίσκου σου με το hdsentinel. 1
Physiciant Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μη πάρεις κάρτα γραφικών. Δεν αξίζει να δώσεις 80 ευρώ για μια κάρτα που έχει σχεδόν τις ίδιες επιδόσεις με αυτή που έχεις τώρα. Τσάμπα λεφτά. Το lag στο scrollαρισμα που λες δεν είναι απ' την κάρτα γραφικών. Εκεί παίζει ssd/cpu/ram. Αγόρασε τον crucial ssd που σου πρότεινε ο spank και θα δεις αλλαγή. Αν θες να πάρεις οπωσδήποτε κάρτα θα πας σε DDR5 για να έχεις αύξηση επιδόσεων καθώς οι DDR5 είναι 2 φορές ταχύτερες απ' τις DDR3. Κάτι σαν και αυτό δηλαδή http://www.skroutz.gr/s/4023674/Asus-Radeon-R7-250-1GB-90YV04S0-M0NA00.html Θα μπορούσες να πάρεις μια ψυκτρούλα αντί κάρτα γραφικών 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα