MetalHead Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Eχω ενα προβλημα με το NERO. Οταν γραφω cd με οποιαδηποτε μεθοδο το buffer του plextor 24/10/40 "παιζει" συνεχως (απο 3 ως 99) με αποτελεσμα το cd να αργει να γραφτει. Παλιοτερα ειχα δοκιμασει την επιλογη autodetect cdrom η οποια ειχε λειτουργησει. Τωρα και μετα απο format ξαναβαλα το Nero και αυτη η επιλογη δεν ειναι ενεργοποιημενη ωστε να μπορω να την εκτελεσω. Εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις μεχρι και την 6 αλλα τιποτα. Ειδα οτι υπαρχει ενα zip για το autodetect στο site tou Nero αλλα δεν μπορω να το κατεβασω (δεν ξερω γιατι). Εχει κανεις να μου προτεινει τιποτα. Υ.Γ. Tα drives εχουν ως εξης (HDD - PRIMARY MASTER CDROM - PRIMARY SLAVE CD-R - SECONDARY MASTER)
Dude Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Mou murizei provlima DMA.Prospathise na energopoihseis to DMA tou antigrafikou.Isws meta to format pou ekanes na min einai pleon energopoimeno.To zipaki pou les to eixa katevasei paliotera.An den kaneis douleia me to DMA tha psaksw na to vrw kai na sto steilw.To sugkekrimeno zipaki apo oti thimamai einai ena iso(merika kb) to opoio tha kopseis se ena cd(kata protimisi rewritable).
Dark_son20 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 eixa to idio provlima.anaklipsa oti an apo to preferences->ultrabuffer to anevaso sto megisto to prob linetai.gia dokimase to...
madsc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δήλωσε το drive σου στο bios, ενεργοποίησε dma, τσέκαρε aspi. sc
MetalHead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Ανεβασα το ultrabuffer αλλα δεν εγινε τιποτα. To DMA απο που το ενεργοποιω γιατι δεν το βρισκω πουθενα (εχω WinXP Pro GR). Aν μπορεσεις ρε Dude mail me το iso μπας και καταφερω τιποτα.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Ανεβασα το ultrabuffer αλλα δεν εγινε τιποτα. To DMA απο που το ενεργοποιω γιατι δεν το βρισκω πουθενα (εχω WinXP Pro GR). Καλησπέρα, Control panel / system / hardware / device manager / ide -atapi controlers / ...ανοίγεις (διπλό κλικ ) κάθε ένα δίαυλο πας advance settings ,και τσεκάρεις dma if available. Sorry αλλά δεν ξέρω πως περιγράφονται στα ελληνικά win αυτά. Ελπίζω να βοήθησα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.