Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν υπολογιστή με windows 7. Είχα έναν παλιό σκληρό και ένα DVD ROM από παλιό υπολογιστή και αποφάσισα να τα βάλω στον δικό μου. Συνέδεσα τον σκληρό και το DVD χωρίς να τα βιδωσω αφού πρώτα ήθελε να δω αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Ο υπολογιστής τα αναγνώρισε, άνοιξε και μάλιστα έκανα και φορμάτ στον νεοεγκατεστημενο σκληρό. Κλείνω τον υπολογιστή για να τα βιδωσω. Τελικά βιδωνω μονο τον σκληρό και το DVD το αποσυνδεω. Και εκεί αρχίζει το πρόβλημα, γιατί πάω να άναψω τον υπολογιστή αλλά δεν ανοίγει!!! Όχι απλά δεν μπουταρει άλλα δεν ανοίγει καθόλου. Σα να μην παιρνει ρεύμα! Μπορει κανείς να βοηθήσει; Μήπως έπαθε τίποτα το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Μήπως αποσύνδεσες καταλάθος κάποιο καλώδιο της μητρικής? μήπως έκλεισες το κουμπί του τροφοδοτικού και το ξέχασες? :P

Πατάς το κουμπί και νέκρα? καμία κίνηση από πουθενά? ήχος κάτι?

Δημοσ.

Νεκρά. Όπως το ειπες. Τίποτα απολύτως. Το τροφοδοτικό είναι ανοιχτό. Δεν αποσυνεδεσα τίποτα από την μητρική!

Δημοσ.

Βγάλε τον δίσκο που έβαλες και το dvd rom και κάνε ενα reset στο bios απο την μπαταρία της μητρικής , τι τροφοδοτικό εχεις ; (μοντέλο)

Δημοσ.

Βγάλε αρχικά τον δίσκο και το dvd rom να δεις αν ανοίγει οσο για το bios reset βρές την μπαταρία επάνω στην μητρική βγάλε την για 1 λεπτό και ξανά βάλε την μετα και άναψε το pc

Δημοσ.

Τα έβγαλα και τα 2 και παλι δεν ανοίγει. Αν βγάλω τη μπαταρία υπάρχει περίπτωση να μου σβήσουν τα αρχεία από τον ύπαρχον σκληρό δίσκο;

Δημοσ.

Περίεργο στα καλά καθούμενα βγάλε το λίγο απο την μπρίζα για 5 λεπτά και ξανα σύνδεσε το , δες στην μητρική πάνω αν ανάβει κανενα λαμπάκι να δουμε αν έρχεται ρεύμα επίσης αν εχεις πρόχειρο καποιο τροφοδοτικό να δοκίμαζες θα ηταν καλό

Δημοσ.

Δες μηπως καταλαθως οπως εβαλες το σκληρο να τραβηχτικε καποιο καλωδιο απο τα κουμπια μπροστα συνηθως ειναι στη δεξια μερια χαμηλα κατω η λιγο πιο πανω ειναι κατι πολυ μικρα καλωδιακαια με κατι μαυρες βλακιουλες στην ακρη

Δημοσ.

τελικά όντως ήταν το καλώδιο από το κουμπί! είχε άγκιστρο και το εδεσα με μονωτική ταινία! τώρα όμως ενώ ξεκινάει το τροφοδοτικό, δεν ξεκινάει ο υπολογιστής και ακούγεται ένα συνεχές μπιπ-μπιπ. Ρώτησα ένα φίλο και μου λέει ότι αυτό σημαίνει ότι δε βλέπει τη ραμ και επειδή δύσκολα να κάηκαν και οι 2 μνήμης ταυτόχρονα μάλλον κάηκαν τα σλοτς της μητρικής. μάλλον πάω για καινούρια μητρική...

Δημοσ.

τα beep codes σε συνδιασμό με το ποιο bios φορας(ποιανής εταιρίας δηλαδή) θα βρεις τι σημαίνουν.

δεν είναι για όλες τις μητρικές ίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...